Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ne gibi ciddi sorunlar çıktı.et falan mı varmış acaba burnunuzda.eşleri ikna etmek hakikaten zor.çünkü biz kendimizde tam olarak ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.onlarada yüzde yüz garanti veremiyoruzki.
önceden daha önyargılıydı.tv de hep olumsuz burunlar aklına kazınmış.sende onlar gibi ucube birşey olursun diyordu bana.sadece burun içini hallettir dışına dokunma diyordu(

ben 3 ay boyunca hep kk da okudum araştırdım dr.umuzu.hep pozitif düşünceye sahip oldum.başka dr.hiç araştırmadım bile nedense:)zamanla ikna çabalarımla daha olumlu bakmaya başladı.maddi açıdan hiç sıkıntı çıkarmadı sağolsun.randevunu al artık demeye başladı bi süre sonra:)

geçen akşam Emre İlhan ın ameliyat ettiği albümlerine bakabildiğim arkadaşların fotolarını tek tekk gösterdim kendisine.kimi görse aa bununki güzel olmuş dedi bir iki olumsuz söylem dışında.kaleyi içten fetettim yani.ne uzun yazdım.ama herkesin yaşadığı süreçler bunlar.Destek olmamız lazım birbirimize:)

İnşallah karşılaşırız o tarihlerde.moral olur hem:))

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.inşallah kısa sürede olur benim için.

kızlar resim ekledim 16. gün .ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.

hazal k arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim.

arkadaşlar özür dilerim buarada hep ayrı mesajlar yazdığım için.bu şekilde yazabilmeyi şimdi keşfettim.böyle daha kolaymış:))

burnumda eğrilik ve et olması ayrıca burun kanatlarımın aşırı çökük olmasından dolayı nefes alırken kapanması (özellikle gece derin uykuda nefessiz kalıyordum ve eşim beni nefes alamadığım için uyandırıyordu) Burnumun görüntüsüyle ilgili fazla sorunum yoktu ama yüzüme göre biraz büyük kalıyor ve birde hafif kemerinin olması hepsini bir arada düzeltmek için bir yol oldu. Özellikle bende çene için araştırma yaparken Emre beyin yaptığı o güzel burunları ve iyi yorumları okuyunca kısa sürede karar verdim ve buralara kadar geldim canım. Eşi ikna konusunda yaklaşık benzer şeyler yaşamışız. Sen Zonguldak'damı yaşıyorsun. Benim eşimde oralı ve ben de oraları çok seviyorum çok hoşuma gidiyor. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi olur. Çocuk gibi heyecanla gün sayıyorum.

ne yazık canım ıstanbula uzak bır yerde yasıyorum aılemı oraya doktorla gorusmeye goturme sansım yok. bazen benım korkularımda oluyor tv de bakıyorum estetık oldugu cok bellı yakından sadece bı burun gordum onuda cok begendım ama doktorunu soramadım. tek ıstegım cok dogal olması .bıde aılemın kabullenmesı.
kızlar bıde bısey sormak ıstıyorum benım burnumun sag tarafında hafıf bı sıslık var ıcındede cok kucuk olsada beze tarzı bısey var bazen burnumda bu sebepten sızı oluyor benle aynı problemı yasayan kımse varmı bazen korkutuyor bu durum...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım o zaman anneni kk ya sok, burdaki memnun arkadaşları göster annene :) şaka bi yana estetik artık çok yaygın, operasyonlar da çok sıkıntısız, rahat. ailene bunu bi şekilde anlatsan, internetten bilgiler okutsan filan faydası olmaz mı ki?

canım bunlar eski fiyatlar ben de okumuştum o yorumları. keşke yorumların tarihine de baksaymışsın. Emre Bey artık Ataşehir Acıbadem le anlaşmalı, öyle hastane seçeneği sunmuyor. fiyatlar sabit ilk ameliyat için her şey dahil 5000TL.

bi de üşüme konusu geçmiş birkaç yerde, ben de yaşadıklarımı paylaşayım dedim.
uyanıp odaya çıkınca üşüme hissettim ben de, ama hemen çıkarıp hafif bi yorgan gibi bişey örttüler üstüme, hemen geçti üşümem. onu takmayın arkadaşlar, örtününce geçiyor hemen.

cnm cok sevındım keske bende olabılsem maddıyat suandane kadara oldun acaba fıyat cokmu(

selamlar kızlar bende burun estetiğini araştırırken üye oldum siteye :) ama iiki olmuuşum burda her konuda bi şeyler var çok faydalı bir site.. en azından insanlar kafalarındaki şeyleri sorabilirler birbirlerine..
bende emre beyle burun est. için görüşüyorum, 2. görüşmede amaliyat tarihi verdiler.. biraz garip bir duurm evet ama çok istediğim içinde garipseyemedim..

Oda da yapılan cesaretlendirici kesinlikle şımartıyo; iğne yapan hemşire elim hafif dimi dedi iğneden sonra valla okadar cesaretlendim ki şimdi kötü bişey söyleicem ona göre ama iğneden dedim:))) ama ben hiç kusmadım ya zaten odada uyandım midem de hiç bulanmadı..herkesin farklı oluyor herhlde

Nefes konusunda bende korkuyordum.. Emre Bey tamponları çıkardı veee derin bir nefes al, hiç böyle nefes aldın mı sen dedi.. Cidden hiç öyle gü<el nefes almamıştım hayatımda dolu dolu:)

:))ben hem heyecanlıyım hemde yavaş yavaş korkmaya bşladım.refakatçim olarak arkadaşım gelecek benimle sağolsun.yoğun bakım hemşiresi üstelik:)özel hemşiremide yanımda götürücem yani:))ameliyattan çıktığım günün gecesi geri dönmek zorunda nöbeti olduğu için.Yalnız kalıcam sonrasında.ondan korkmaya başladımZonguldak ta yaşıyorum evet.güzeldir buralar.ne tesadüf:))

bende eşimi bu şekilde ikna ettim sayılır.kk daki arkadaşların fotolarını gösterdim tek tek.tabi Emre İlhan ın hastalarını.güzel değişimleri görünce oda daha ılımlı hale geldi.ameliyat olan kendimiz olduğumuz için biz çok araştırıp bilgilenerek fikir sahibi oluyoruz.yakınlarımız bu süreci bizimle aynı yoğunlukta yaşayıp araştırmadıklarından çok genel fikirlere sahip oluyorlar

selam arkadaşım hoşgeldin.evet kesinlikle çok faydalı bir site.ne zaman ameliyat tarihin acaba.bende 19 nisanda ameliyat oluyorum.görüşmelerin nasıl geçti biraz anlatır mısın?

Nefes konusunda bende korkuyordum.. Emre Bey tamponları çıkardı veee derin bir nefes al, hiç böyle nefes aldın mı sen dedi.. Cidden hiç öyle gü<el nefes almamıştım hayatımda dolu dolu:)

ümit veriyor bana böyle tecrübeler:))

Burnum şişmişti sonra yine şişti sonra yine yine şiş şişşş şişşş puf ya şiştimm ben bu şişliklerden

cnm özelden msj atamıorum henüzz o yüzden burdan yazıorum iiyim cnm çok tşk ederiiimmm şişleri takma geçicekkk ama gel görki ben seni tanıyamadım DD kusura bakma resim falan olmayıncaD

profilimde bir sürü resim var canim ordan bakabilirsiniz :)
neyse ya ben cok dert ediyorum galiba fazla kafama takmasam daha iyi olur.. haklisin neladora henüz cok erken.. :)

Canim senin burnunu cok begendim! merak ettigim sey almanyadan istanbula geldinde ne kadar kalman gerekti? Yani kontrol icin falan? Bide hangi hastahanede?

Ben izmirden gidersem mecbur otelde kalicam, ist tanidik kimse yok, ne kadar kalmam gerek diye dusunuyorum, cunku emre beyin yaptiii burunlari begeniyorum. Aslinda aklimda ya o yada izmirde cemil tugay var, ama cemil tugay burunlari biraz yuvarlak yapio sanki ve bana yakismaz.

Kizlar ben de Emre ilhan Bey'de ameliyat olucam 3 ay sonra turkiyedeyim sanirim ilk gelisim de olucam yada ilk gorusucem tarih ayarlayip yeniden donucem ama sorun benim minik kizim oldu bir BAMBAM eline gelse suratima vuruyor yere carpiyr burnumu nasil korucam ? Su an 7 aylik ben turkiyeye dondugum de olucak 10 aylik yandim ben keisn bir kac darbe alirim.

Önce gecmis olsun demek istiyorum
emre beye olan bir arkadas vardi burda midesinden kani aspire ettiklerini yaziyordu sizinkini neden boyle yapmadilar acaba
ama onemli olan ameliyat sonrasi seklinden memnun olman
bir omur boyuda bunun degismemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…