Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ah canım eşi ikna etme kısmını hiç sorma:)))) Ben dün akşama kadar hala sıkıntısını yaşıyordum. Muayenede ciddi sorunların çıkması (aslında bunları az çok eşimde biliyordu) bu ameliyatı olmam için daha çok içimi rahatlatmış oldu. Ben yola çene için çıktım geldim nokta burun odu:52: Ben akşam tasarım yaptıramadım onun için daha sonra bir ara gidicem sadece muayene oldum ve resimlerim çekildi. Tasarım olduğu zaman eğer Emre beyden alabilirsem buradan seve seve paylaşırım arkadaşlar.
Ben İstanbul'da yaşıyorum buraya geldiğinizde karşılaşmayı çok isterim. Ameliyat tarihlerimizin yakın olması karşılaş olasılığımızı güçlendiriyor canım.:kkk:

ne gibi ciddi sorunlar çıktı.et falan mı varmış acaba burnunuzda.eşleri ikna etmek hakikaten zor.çünkü biz kendimizde tam olarak ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.onlarada yüzde yüz garanti veremiyoruzki.
önceden daha önyargılıydı.tv de hep olumsuz burunlar aklına kazınmış.sende onlar gibi ucube birşey olursun diyordu bana.sadece burun içini hallettir dışına dokunma diyordu:((

ben 3 ay boyunca hep kk da okudum araştırdım dr.umuzu.hep pozitif düşünceye sahip oldum.başka dr.hiç araştırmadım bile nedense:)zamanla ikna çabalarımla daha olumlu bakmaya başladı.maddi açıdan hiç sıkıntı çıkarmadı sağolsun.randevunu al artık demeye başladı bi süre sonra:)

geçen akşam Emre İlhan ın ameliyat ettiği albümlerine bakabildiğim arkadaşların fotolarını tek tekk gösterdim kendisine.kimi görse aa bununki güzel olmuş dedi bir iki olumsuz söylem dışında.kaleyi içten fetettim yani.ne uzun yazdım.ama herkesin yaşadığı süreçler bunlar.Destek olmamız lazım birbirimize:)

İnşallah karşılaşırız o tarihlerde.moral olur hem:))

o aslında ameliyatının nasıl geçtiğine de bağlı biraz. Normalde tamponlar ve dikişler 5. günde alınıyo. ama emre bey bazen bu gün sayısını uzatabiliyor. Benimki 6. günde alındı mesela. hatta bu yüzden ben seyahat biletimi iptal etmek zorunda kaldım. tamponlar alındıktan sonra iki gün dinlenmen gerekeceği için, en iyi ihtimalle 7. gün uçağa binebilirsin canım.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.inşallah kısa sürede olur benim için.

kızlar resim ekledim 16. gün .ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.

hazal k arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim.

arkadaşlar özür dilerim buarada hep ayrı mesajlar yazdığım için.bu şekilde yazabilmeyi şimdi keşfettim.böyle daha kolaymış:))

ne gibi ciddi sorunlar çıktı.et falan mı varmış acaba burnunuzda.eşleri ikna etmek hakikaten zor.çünkü biz kendimizde tam olarak ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.onlarada yüzde yüz garanti veremiyoruzki.
önceden daha önyargılıydı.tv de hep olumsuz burunlar aklına kazınmış.sende onlar gibi ucube birşey olursun diyordu bana.sadece burun içini hallettir dışına dokunma diyordu:((

ben 3 ay boyunca hep kk da okudum araştırdım dr.umuzu.hep pozitif düşünceye sahip oldum.başka dr.hiç araştırmadım bile nedense:)zamanla ikna çabalarımla daha olumlu bakmaya başladı.maddi açıdan hiç sıkıntı çıkarmadı sağolsun.randevunu al artık demeye başladı bi süre sonra:)

geçen akşam Emre İlhan ın ameliyat ettiği albümlerine bakabildiğim arkadaşların fotolarını tek tekk gösterdim kendisine.kimi görse aa bununki güzel olmuş dedi bir iki olumsuz söylem dışında.kaleyi içten fetettim yani.ne uzun yazdım.ama herkesin yaşadığı süreçler bunlar.Destek olmamız lazım birbirimize:)

İnşallah karşılaşırız o tarihlerde.moral olur hem:))

burnumda eğrilik ve et olması ayrıca burun kanatlarımın aşırı çökük olmasından dolayı nefes alırken kapanması (özellikle gece derin uykuda nefessiz kalıyordum ve eşim beni nefes alamadığım için uyandırıyordu) Burnumun görüntüsüyle ilgili fazla sorunum yoktu ama yüzüme göre biraz büyük kalıyor ve birde hafif kemerinin olması hepsini bir arada düzeltmek için bir yol oldu. Özellikle bende çene için araştırma yaparken Emre beyin yaptığı o güzel burunları ve iyi yorumları okuyunca kısa sürede karar verdim ve buralara kadar geldim canım. Eşi ikna konusunda yaklaşık benzer şeyler yaşamışız. Sen Zonguldak'damı yaşıyorsun. Benim eşimde oralı ve ben de oraları çok seviyorum çok hoşuma gidiyor. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi olur. Çocuk gibi heyecanla gün sayıyorum. :1:

canım bahsettiğin ailelerle ilgili direnme sürecini birçoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. bence aileni ikna etmenin en iyi yöntemi sadece bilgilenmek bahanesiyle bir doktorla görüştürmek. mesela Emre Bey görüşmeler için ücret almıyor. aileni onunla görüştürsen eminim fikirleri değişecektir. biz de ilk görüşmeye gittiğimizde bi gidelim fikir alalım diye gittik, Emre Bey o kadar güven veriyordu ki görüşmeden çıktığımızda hiç kararsızlık kalmadı kesin ameliyat kararı verdik. aynı şekilde sen de bi yolunu bulup bi görüştürsen onların da şüpheleri azalır ikna etmen daha kolay olur belki. çünkü rinoplasti artık eskisi gibi zor ve sorunlu bi operasyon değil, aileler tabiki başta şüpheyle bakıyorlar ama bir uzmanla görüştüklerinde sandıkları gibi bişey olmadığını anlıyorlar diye düşünüyorum. bi dene istersen...

ne yazık canım ıstanbula uzak bır yerde yasıyorum aılemı oraya doktorla gorusmeye goturme sansım yok. bazen benım korkularımda oluyor tv de bakıyorum estetık oldugu cok bellı yakından sadece bı burun gordum onuda cok begendım ama doktorunu soramadım. tek ıstegım cok dogal olması .bıde aılemın kabullenmesı.
kızlar bıde bısey sormak ıstıyorum benım burnumun sag tarafında hafıf bı sıslık var ıcındede cok kucuk olsada beze tarzı bısey var bazen burnumda bu sebepten sızı oluyor benle aynı problemı yasayan kımse varmı bazen korkutuyor bu durum...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne yazık canım ıstanbula uzak bır yerde yasıyorum aılemı oraya doktorla gorusmeye goturme sansım yok. bazen benım korkularımda oluyor tv de bakıyorum estetık oldugu cok bellı yakından sadece bı burun gordum onuda cok begendım ama doktorunu soramadım. tek ıstegım cok dogal olması .bıde aılemın kabullenmesı.

canım o zaman anneni kk ya sok, burdaki memnun arkadaşları göster annene :) şaka bi yana estetik artık çok yaygın, operasyonlar da çok sıkıntısız, rahat. ailene bunu bi şekilde anlatsan, internetten bilgiler okutsan filan faydası olmaz mı ki?

Buldum :)

livali kullanıcısından alıntı
Acıbadem hastanesi……6000 ytl

Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl

Medical Park hastanesi ….4000 ytl

Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl

Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …

bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun

canım bunlar eski fiyatlar ben de okumuştum o yorumları. keşke yorumların tarihine de baksaymışsın. Emre Bey artık Ataşehir Acıbadem le anlaşmalı, öyle hastane seçeneği sunmuyor. fiyatlar sabit ilk ameliyat için her şey dahil 5000TL.

bi de üşüme konusu geçmiş birkaç yerde, ben de yaşadıklarımı paylaşayım dedim.
uyanıp odaya çıkınca üşüme hissettim ben de, ama hemen çıkarıp hafif bi yorgan gibi bişey örttüler üstüme, hemen geçti üşümem. onu takmayın arkadaşlar, örtününce geçiyor hemen.

Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt

yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...

Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz ;) !!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)

cnm cok sevındım keske bende olabılsem maddıyat suanda:(ne kadara oldun acaba fıyat cokmu:((

selamlar kızlar bende burun estetiğini araştırırken üye oldum siteye :) ama iiki olmuuşum burda her konuda bi şeyler var çok faydalı bir site.. en azından insanlar kafalarındaki şeyleri sorabilirler birbirlerine..
bende emre beyle burun est. için görüşüyorum, 2. görüşmede amaliyat tarihi verdiler.. biraz garip bir duurm evet ama çok istediğim içinde garipseyemedim..

EWET KZLARRRRR.

2 hafta önce güvenli ellere bende teslim oldum.Tabiki Emre İlhan'a..
Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo :1:
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...
Emre Bey bana bu hissi verdi ve işte bunlar dökülüyo ağzımdan..

Diosnz ki eee noldu :)
Şimdi kızlar eski burnum bir gargamel gibiydi. Her zman yeterince güsel olduum söylendirdi- hatta 2 yıl önce Kıbrısta düzenlenen Miss tourism Turkey de derece bile girdim :17: amaaaa o burunnn...

Hooohh.. Çok çektim be :59:
Başladım araştırmaya, gttim görüşmeye, tatmin oldum dediğim gibi.. Göze aldım herşeyi..
Ulen dedim her gün pskolojim bozulcaına bi kaç hafta sıkıntı çekiyim , ilelebet kapatalım saklayalım o karga gagalı fotolarımı :86:
Ameliyat günü anlamsız bi cesaret. nası bi odaklanma, nası bi şartlanma.. iğneye geek bile yok o derece..
O lanet olsası yeşil ameliyat kıyaftleri geldi, onları giyindim..Doktor gibi havalara girdim- birasdan yaşıcakarımı hiç düşünmüorm fln.. çıkınca güsel olcam ya makara yapıorm arkımla we annemke:66:
Hooooh..Bi hemşire geldi.. iğne yapcaz dedi yatırdı beni..
İğne çok acıcamk die düşünmüştüm hiç acımadı.. dedim ki çağla aşama 1 completed :=) (tmmlandı)
Sonra biras cesaretle iyice başladım knouşmaya..

Arkıma "yahu nerde bunlar yaa canım sıkıldı ben mi gitsem ameliythaneye die sallıyorum dşünün :Dsdfasaf

Bi baktım 2 hemşire geldi.. beni yattığım yatakta götürmeye başladılar.. O gidişide yaramaz bi çocukla zewkle gerçekleştirdim. ya o iğne bi şımartıyo yaa sölim :66:

Amelyathane geldik bi sürü asistan.. emre bey nerde die hesap sordm.. gelcek dediler :D fdasfas

Anestezi uzmanında gözüm :D beni o bayıltcak ya. her saniyesini aklıma kazımaya çalışıorm sora anlatcam die.. sizin için :D wsfs

Ayaklarımı iki tane küçük halkaya yerleştirdiler- kollarımı bişeye geçirdiler- artık teslimim yani..

Woho..bayılazaaam..:52:
Şimdi diceksinz ki şuan nası böle anlatabilio. bu pskoloji wardır. Yahu sonra güselleşince unutuosun işte :D fsfsfafsa

Anestezicii omzuma baktı ne güsel dövmen war senin dedi bayılttı beni adi :D cwp weremedim tşk edicektim sfsfsaf
resmen bi anda elektriklerin gitmesi gibi- birden bayılmak gibi- bilinmeze gitmek gibi bi duygu..
O deilde...

Uayndığım an.. O an ..Mide bulantısı...çalkalanma...gözümü açamama.. sesler war ..ışık war.. anestezici we hemşire laklak ediolar- tüm muhabbeti dinliorm.. arada dio ki dur bi hastaya bakim ayıldımı .gelio yanıma hatun- yok yahu iyiim diemiorm.. burun Allahına kadar kapalı.. mide bulantısı normal deil..

Hadi be dedim çağla.. Kussanda sarhoş gibi olsanda halsiz olsan da kalkkkkkkkk...

Kfamı kaldırdım.. tamam kalktı dediler.. kuscak gibi oldum bni götürüyolardı o saniye de..
Durun diebildim, kusucam..Hemşire duramam dedi..
O kızı hatırlayamıorm hatırlasam dövcem :D :47:

Tam odaya girdim.. keşke orda olmasaydı o iş..
Annem we arkım gözümün içine bakıolar..

Burnum kesilirken akan tüm kanlar midemde olduu için kan kustum annemin yanında..
Annem çok fena oldu..:59:
Hmeşire normal dedi bunu çıkarmak zorunda zaten..

İçimden kahrolasıcalar neden önceden söylemediniz dedim..
Şimdi size söylüorm bunları göze alın..

Sonra bir açlık war. yemek yedirmiolar.. geçen gece 12 de yemiştim. amelyt bitti gün döndü saat 7 de yedirdiler.. 16 saatlik bi açlık..
O sırada yüzümü merak ettim..

Hiloteraphy maskesiyle uyumaya çalştım .. Gözüm saatteydi. 1 gün geçti diebilmek.. sonra 2 gün sonra 3.. bunun için içimden dua ediodum..

yüzümde yanmalar wardı,, şişmeler oldu.. morarmalar oldu..
İlk wv ye kalktığımda aynayla karşılatım- çok fena oldum ama çaktırmadım. Hmeşire bakma die tuttu ama olsuuuuuuuun dedim :D sfsfgs

Hooooh..Sabah ldu taburcu edicekler ama benim yatasım war.. zor zahmet kalktım..
Şimdi dediniz ki..
Ohh ama atlattın..
Hayııııııııır..Yeni başlamş meğer..
Baş dönmeleri- nefes alamamalar- burun kanaması- şişin şişi bi yüz, insanların bakışları.. hepsine ewet diyin. yaparım diyin öyle girin bu ameliyata..
Hee biri çıkar der ki eee benim öyle olmadı.. Ama bnm böyle oldu..

oldu 6 gün. Tamponlar çıkcak dikşler alıncak. Tampon çıkarken sızı oluo onu düşümeyin hiç.
Dikişler burun içi kıllarınızı aldırır gibi bi his.. Ama mesela bnm dikişim alınınca kanama oldu o anda dikş attı doktor ..bu da olabilr ..

Şimdiii 10. gün. ewet yüzüm hala şiş.. ama aşırı deil..
Burun mu.. o da güsel görünüo. ama ödemli henüz. Fikir beyanetmek için erken denilecek dönemdeyim..
Ama doktorumu överim arkadaş.. şimdi böleyse sonra nası güsel olcak kim bilir-

Eğer ben istiyorum arkadaş! diyosanız EMRE İLHAN ve Acıbadem hastanesi acınızı sızınızı en aza indirgeyebilcek olan tek seçenek..

Çevremde burnunu dha iyi die sayılabilcek kişilere yaptırdılar- örnek yakup awşar. ama kızın burnu yapıldıktan sonra sewgilisi bile ayrıldı, aşırı kalkık unnaturel fln..neymiş kız öle istemiş..ee neden revizyon oldu ozman başkasına ..

Bi doktor ne istiosn dicek ama bunu fazla kaale almıcak- benim dediğim gibi olsaydı ben doktor olurdum zaten.Bana yüzüme yakışanı, bıtık we alın uyumunu o bilecek.
nese bn memnunm şimdilik..
we doktorumuza bi kupa gönderioruz..:65: hohohho
şimdi yine doktora gidiorm bantlarım alıncak- heyecanlıyız-
Hadiz sizde karar werin- katlanırsınız-
Yalnız bnm gibi dobra yazan birini okuduktan sonra bu amelyta girmeyi çk isterdim..
oLSN .. bn yaşıcakışm ben yardımcı olcakmşm demek.. kIsmet..
Öptmmmm hepinizi...
Oda da yapılan cesaretlendirici kesinlikle şımartıyo; iğne yapan hemşire elim hafif dimi dedi iğneden sonra valla okadar cesaretlendim ki şimdi kötü bişey söyleicem ona göre ama iğneden dedim:))) ama ben hiç kusmadım ya zaten odada uyandım midem de hiç bulanmadı..herkesin farklı oluyor herhlde

memnun olman biz olacaklar için çok ümit verici.geçmiş olsun.benim iki korkumdan biri ameliyat sonrası nefesimde değişiklik olmaması birde şeklinden mutsuz olmam.3 kere ameliyat olmuş biri olarak ameliyattan korkmuyorum.inşallah bende buraya hep güzel mesajlar yazıcam ameliyat sonrası:))
Nefes konusunda bende korkuyordum.. Emre Bey tamponları çıkardı veee derin bir nefes al, hiç böyle nefes aldın mı sen dedi.. Cidden hiç öyle gü<el nefes almamıştım hayatımda dolu dolu:)

burnumda eğrilik ve et olması ayrıca burun kanatlarımın aşırı çökük olmasından dolayı nefes alırken kapanması (özellikle gece derin uykuda nefessiz kalıyordum ve eşim beni nefes alamadığım için uyandırıyordu) Burnumun görüntüsüyle ilgili fazla sorunum yoktu ama yüzüme göre biraz büyük kalıyor ve birde hafif kemerinin olması hepsini bir arada düzeltmek için bir yol oldu. Özellikle bende çene için araştırma yaparken Emre beyin yaptığı o güzel burunları ve iyi yorumları okuyunca kısa sürede karar verdim ve buralara kadar geldim canım. Eşi ikna konusunda yaklaşık benzer şeyler yaşamışız. Sen Zonguldak'damı yaşıyorsun. Benim eşimde oralı ve ben de oraları çok seviyorum çok hoşuma gidiyor. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi olur. Çocuk gibi heyecanla gün sayıyorum. :1:

:))ben hem heyecanlıyım hemde yavaş yavaş korkmaya bşladım.refakatçim olarak arkadaşım gelecek benimle sağolsun.yoğun bakım hemşiresi üstelik:)özel hemşiremide yanımda götürücem yani:))ameliyattan çıktığım günün gecesi geri dönmek zorunda nöbeti olduğu için.Yalnız kalıcam sonrasında.ondan korkmaya başladım:(Zonguldak ta yaşıyorum evet.güzeldir buralar.ne tesadüf:))

canım o zaman anneni kk ya sok, burdaki memnun arkadaşları göster annene :) şaka bi yana estetik artık çok yaygın, operasyonlar da çok sıkıntısız, rahat. ailene bunu bi şekilde anlatsan, internetten bilgiler okutsan filan faydası olmaz mı ki?

bende eşimi bu şekilde ikna ettim sayılır.kk daki arkadaşların fotolarını gösterdim tek tek.tabi Emre İlhan ın hastalarını.güzel değişimleri görünce oda daha ılımlı hale geldi.ameliyat olan kendimiz olduğumuz için biz çok araştırıp bilgilenerek fikir sahibi oluyoruz.yakınlarımız bu süreci bizimle aynı yoğunlukta yaşayıp araştırmadıklarından çok genel fikirlere sahip oluyorlar:(

selamlar kızlar bende burun estetiğini araştırırken üye oldum siteye :) ama iiki olmuuşum burda her konuda bi şeyler var çok faydalı bir site.. en azından insanlar kafalarındaki şeyleri sorabilirler birbirlerine..
bende emre beyle burun est. için görüşüyorum, 2. görüşmede amaliyat tarihi verdiler.. biraz garip bir duurm evet ama çok istediğim içinde garipseyemedim..

selam arkadaşım hoşgeldin.evet kesinlikle çok faydalı bir site.ne zaman ameliyat tarihin acaba.bende 19 nisanda ameliyat oluyorum.görüşmelerin nasıl geçti biraz anlatır mısın?

Nefes konusunda bende korkuyordum.. Emre Bey tamponları çıkardı veee derin bir nefes al, hiç böyle nefes aldın mı sen dedi.. Cidden hiç öyle gü<el nefes almamıştım hayatımda dolu dolu:)

ümit veriyor bana böyle tecrübeler:))

Burnum şişmişti sonra yine şişti sonra yine yine şiş şişşş şişşş puf ya şiştimm ben bu şişliklerden:36:

cnm özelden msj atamıorum henüzz o yüzden burdan yazıorum iiyim cnm çok tşk ederiiimmm şişleri takma geçicekkk ama gel görki ben seni tanıyamadım :DDD kusura bakma resim falan olmayınca:DD

profilimde bir sürü resim var canim ordan bakabilirsiniz :)
neyse ya ben cok dert ediyorum galiba fazla kafama takmasam daha iyi olur.. haklisin neladora henüz cok erken.. :)

Canim senin burnunu cok begendim! merak ettigim sey almanyadan istanbula geldinde ne kadar kalman gerekti? Yani kontrol icin falan? Bide hangi hastahanede?

Ben izmirden gidersem mecbur otelde kalicam, ist tanidik kimse yok, ne kadar kalmam gerek diye dusunuyorum, cunku emre beyin yaptiii burunlari begeniyorum. Aslinda aklimda ya o yada izmirde cemil tugay var, ama cemil tugay burunlari biraz yuvarlak yapio sanki ve bana yakismaz.

Kizlar ben de Emre ilhan Bey'de ameliyat olucam 3 ay sonra turkiyedeyim sanirim ilk gelisim de olucam yada ilk gorusucem tarih ayarlayip yeniden donucem ama sorun benim minik kizim oldu bir BAMBAM eline gelse suratima vuruyor yere carpiyr burnumu nasil korucam ? Su an 7 aylik ben turkiyeye dondugum de olucak 10 aylik yandim ben keisn bir kac darbe alirim.

EWET KZLARRRRR.

2 hafta önce güvenli ellere bende teslim oldum.Tabiki Emre İlhan'a..
Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo :1:
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...
Emre Bey bana bu hissi verdi ve işte bunlar dökülüyo ağzımdan..

Diosnz ki eee noldu :)
Şimdi kızlar eski burnum bir gargamel gibiydi. Her zman yeterince güsel olduum söylendirdi- hatta 2 yıl önce Kıbrısta düzenlenen Miss tourism Turkey de derece bile girdim :17: amaaaa o burunnn...

Hooohh.. Çok çektim be :59:
Başladım araştırmaya, gttim görüşmeye, tatmin oldum dediğim gibi.. Göze aldım herşeyi..
Ulen dedim her gün pskolojim bozulcaına bi kaç hafta sıkıntı çekiyim , ilelebet kapatalım saklayalım o karga gagalı fotolarımı :86:
Ameliyat günü anlamsız bi cesaret. nası bi odaklanma, nası bi şartlanma.. iğneye geek bile yok o derece..
O lanet olsası yeşil ameliyat kıyaftleri geldi, onları giyindim..Doktor gibi havalara girdim- birasdan yaşıcakarımı hiç düşünmüorm fln.. çıkınca güsel olcam ya makara yapıorm arkımla we annemke:66:
Hooooh..Bi hemşire geldi.. iğne yapcaz dedi yatırdı beni..
İğne çok acıcamk die düşünmüştüm hiç acımadı.. dedim ki çağla aşama 1 completed :=) (tmmlandı)
Sonra biras cesaretle iyice başladım knouşmaya..

Arkıma "yahu nerde bunlar yaa canım sıkıldı ben mi gitsem ameliythaneye die sallıyorum dşünün :Dsdfasaf

Bi baktım 2 hemşire geldi.. beni yattığım yatakta götürmeye başladılar.. O gidişide yaramaz bi çocukla zewkle gerçekleştirdim. ya o iğne bi şımartıyo yaa sölim :66:

Amelyathane geldik bi sürü asistan.. emre bey nerde die hesap sordm.. gelcek dediler :D fdasfas

Anestezi uzmanında gözüm :D beni o bayıltcak ya. her saniyesini aklıma kazımaya çalışıorm sora anlatcam die.. sizin için :D wsfs

Ayaklarımı iki tane küçük halkaya yerleştirdiler- kollarımı bişeye geçirdiler- artık teslimim yani..

Woho..bayılazaaam..:52:
Şimdi diceksinz ki şuan nası böle anlatabilio. bu pskoloji wardır. Yahu sonra güselleşince unutuosun işte :D fsfsfafsa

Anestezicii omzuma baktı ne güsel dövmen war senin dedi bayılttı beni adi :D cwp weremedim tşk edicektim sfsfsaf
resmen bi anda elektriklerin gitmesi gibi- birden bayılmak gibi- bilinmeze gitmek gibi bi duygu..
O deilde...

Uayndığım an.. O an ..Mide bulantısı...çalkalanma...gözümü açamama.. sesler war ..ışık war.. anestezici we hemşire laklak ediolar- tüm muhabbeti dinliorm.. arada dio ki dur bi hastaya bakim ayıldımı .gelio yanıma hatun- yok yahu iyiim diemiorm.. burun Allahına kadar kapalı.. mide bulantısı normal deil..

Hadi be dedim çağla.. Kussanda sarhoş gibi olsanda halsiz olsan da kalkkkkkkkk...

Kfamı kaldırdım.. tamam kalktı dediler.. kuscak gibi oldum bni götürüyolardı o saniye de..
Durun diebildim, kusucam..Hemşire duramam dedi..
O kızı hatırlayamıorm hatırlasam dövcem :D :47:

Tam odaya girdim.. keşke orda olmasaydı o iş..
Annem we arkım gözümün içine bakıolar..

Burnum kesilirken akan tüm kanlar midemde olduu için kan kustum annemin yanında..
Annem çok fena oldu..:59:
Hmeşire normal dedi bunu çıkarmak zorunda zaten..

İçimden kahrolasıcalar neden önceden söylemediniz dedim..
Şimdi size söylüorm bunları göze alın..

Sonra bir açlık war. yemek yedirmiolar.. geçen gece 12 de yemiştim. amelyt bitti gün döndü saat 7 de yedirdiler.. 16 saatlik bi açlık..
O sırada yüzümü merak ettim..

Hiloteraphy maskesiyle uyumaya çalştım .. Gözüm saatteydi. 1 gün geçti diebilmek.. sonra 2 gün sonra 3.. bunun için içimden dua ediodum..

yüzümde yanmalar wardı,, şişmeler oldu.. morarmalar oldu..
İlk wv ye kalktığımda aynayla karşılatım- çok fena oldum ama çaktırmadım. Hmeşire bakma die tuttu ama olsuuuuuuuun dedim :D sfsfgs

Hooooh..Sabah ldu taburcu edicekler ama benim yatasım war.. zor zahmet kalktım..
Şimdi dediniz ki..
Ohh ama atlattın..
Hayııııııııır..Yeni başlamş meğer..
Baş dönmeleri- nefes alamamalar- burun kanaması- şişin şişi bi yüz, insanların bakışları.. hepsine ewet diyin. yaparım diyin öyle girin bu ameliyata..
Hee biri çıkar der ki eee benim öyle olmadı.. Ama bnm böyle oldu..

oldu 6 gün. Tamponlar çıkcak dikşler alıncak. Tampon çıkarken sızı oluo onu düşümeyin hiç.
Dikişler burun içi kıllarınızı aldırır gibi bi his.. Ama mesela bnm dikişim alınınca kanama oldu o anda dikş attı doktor ..bu da olabilr ..

Şimdiii 10. gün. ewet yüzüm hala şiş.. ama aşırı deil..
Burun mu.. o da güsel görünüo. ama ödemli henüz. Fikir beyanetmek için erken denilecek dönemdeyim..
Ama doktorumu överim arkadaş.. şimdi böleyse sonra nası güsel olcak kim bilir-

Eğer ben istiyorum arkadaş! diyosanız EMRE İLHAN ve Acıbadem hastanesi acınızı sızınızı en aza indirgeyebilcek olan tek seçenek..

Çevremde burnunu dha iyi die sayılabilcek kişilere yaptırdılar- örnek yakup awşar. ama kızın burnu yapıldıktan sonra sewgilisi bile ayrıldı, aşırı kalkık unnaturel fln..neymiş kız öle istemiş..ee neden revizyon oldu ozman başkasına ..

Bi doktor ne istiosn dicek ama bunu fazla kaale almıcak- benim dediğim gibi olsaydı ben doktor olurdum zaten.Bana yüzüme yakışanı, bıtık we alın uyumunu o bilecek.
nese bn memnunm şimdilik..
we doktorumuza bi kupa gönderioruz..:65: hohohho
şimdi yine doktora gidiorm bantlarım alıncak- heyecanlıyız-
Hadiz sizde karar werin- katlanırsınız-
Yalnız bnm gibi dobra yazan birini okuduktan sonra bu amelyta girmeyi çk isterdim..
oLSN .. bn yaşıcakışm ben yardımcı olcakmşm demek.. kIsmet..
Öptmmmm hepinizi...

Önce gecmis olsun demek istiyorum
emre beye olan bir arkadas vardi burda midesinden kani aspire ettiklerini yaziyordu sizinkini neden boyle yapmadilar acaba
ama onemli olan ameliyat sonrasi seklinden memnun olman
bir omur boyuda bunun degismemesi

Back