kabul ettim canım. İlk günler çok zor geçiyor tabii ki... Ama dördğncğ haftaya girdiğinde herşey eskisinden daha güzel oluyor gerçekten. Ben şu anda çok memnunum. Aldığım yorumlarda çok olumlu. Bir de nefes alabiliyorum, o kısmı zaten inanılmaz:)
senin de ameliyatın çok iyi geçicek gerçekten. Emre Bey, bu konuda kendini emanet edebileceğin biri. ben anesteziden inanılmaz korkuyordum mesela. Ama ameliyathaneye inmeden bir iğne yaptılar, sanki ameliyata değil de partiye iniyomuş gibi oluyorsun. Yani herşey seni rahat ettirmek için tasarlanmış sanki. Ne korkun varsa, önceden anlat, onlar bir çözüm buluyor
canım emre bey ameliyatlarını sadece ataşehir acıbademde yapıyor. dolayısıyla fiyat değişmiyor. Ben o kadar çok fiyat araştırdım ki, emre bey gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor. Ben daha fazla istese de verirdim:) ayrıca hastane konusunda için rahat olsun. Acıbadem ataşehir süper bir hastane. Ameliyattan iki gün sonra arayıp, nasıl olduğumu bile sordular. Çok ilgiler gerçekten. GÖzün arkada kalmasın yani..
acıbadem atasehır de canım yapıyor ve fıyatı degısmıyor.
Buldum :)
livali kullanıcısından alıntı
Acıbadem hastanesi……6000 ytl
Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl
Medical Park hastanesi ….4000 ytl
Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl
Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …
bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun
Merhaba arkadaşım.eminim şimdi çok heyecanlısındır.bende sadece kk da araştırdım okudumda okudum hep.bir yandan kendimi ikna etmeye çalıştım,bir yandanda eşimi.bunlarla birlikte birde doktor seçimine karar vermeye çalıştım.çok zor bir süreçti.bencede çok yol katettik:))
belki İstanbul da karşılaşırız kontrollerde falan.sen nereden geliyordun.merakla bekliycem görüşmenin nasıl geçtiğini.bizi bilgilendirirsen sevinirim:)
nasil yani 6000 tl?
emre bey acibademde 5000e yapiyor
cok tesekkur ederım canım.. haklısın oncelıkle gorusmem gerek. ama ıste bıraz heyecan ve endısemm var :)
cok mutluyum su an, cünkü bende en cok narkozdan korkuyorum. insallah igne benide öyle rahatlatir.
Buldum :)
livali kullanıcısından alıntı
Acıbadem hastanesi……6000 ytl
Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl
Medical Park hastanesi ….4000 ytl
Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl
Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …
bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun
Arkadaşlar geçen hafta ameliyat oldum. Yaşadıklarımı anlatmak istedim.. Güle oynaya kuzenlerimle kardeşimle hastaneye gittim, gayet güzeldi herşey sonra cesaretlendirici yaptı hemşire zaten cesaretliyken tavan yaptı:) ameliyathaneye girdim ve anestezi uzmanının şimdi uyuyoruz dediğini hatırlıyorum en son.. Sonra odada açtım gözlerimi ee tabi üşümem oldu ama herkesin burda anlattığı gibi korkulacak şekilde değil, kısa sürdü zaten.. O an zor olan zaten narkozdan çıkıyosunuz bir anda alışık olmadığımız bir durum nefes alamamak(ki sonra sonra tamponla da hafiften nefes alınabildiğini keşfediyosunuz) Benim burnum zor bir burundu ve cildim çok hassas morluklar baya oldu ama şuan sarardı ve geçmek üzere.. 8. günümde Allah'a şükür herşey yolunda bol bol dinleniyorum.. Bantlar daha çıkmadı hani ne olur ne biter sonradan bi terslik çıkar mı bilemem ama Emre Bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan önce zaten biliyordum başıma gelecekleri sayesinde:), hani anlatmadığı ek birşey yaşamadım, gerçekten güvendiğime değdi.. Bunu şuan herşey yolunda diye söylemiyorum, zaten ters giden birşeyler olsa bile Emre Bey'in arkasında duracağına inanmanın verdiği güvenle huzurlu huzurlu dinleniyorum:)
Arkadaşlar geçen hafta ameliyat oldum. Yaşadıklarımı anlatmak istedim.. Güle oynaya kuzenlerimle kardeşimle hastaneye gittim, gayet güzeldi herşey sonra cesaretlendirici yaptı hemşire zaten cesaretliyken tavan yaptı:) ameliyathaneye girdim ve anestezi uzmanının şimdi uyuyoruz dediğini hatırlıyorum en son.. Sonra odada açtım gözlerimi ee tabi üşümem oldu ama herkesin burda anlattığı gibi korkulacak şekilde değil, kısa sürdü zaten.. O an zor olan zaten narkozdan çıkıyosunuz bir anda alışık olmadığımız bir durum nefes alamamak(ki sonra sonra tamponla da hafiften nefes alınabildiğini keşfediyosunuz) Benim burnum zor bir burundu ve cildim çok hassas morluklar baya oldu ama şuan sarardı ve geçmek üzere.. 8. günümde Allah'a şükür herşey yolunda bol bol dinleniyorum.. Bantlar daha çıkmadı hani ne olur ne biter sonradan bi terslik çıkar mı bilemem ama Emre Bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan önce zaten biliyordum başıma gelecekleri sayesinde:), hani anlatmadığı ek birşey yaşamadım, gerçekten güvendiğime değdi.. Bunu şuan herşey yolunda diye söylemiyorum, zaten ters giden birşeyler olsa bile Emre Bey'in arkasında duracağına inanmanın verdiği güvenle huzurlu huzurlu dinleniyorum:)
arkadaşlar merak ettiğim iki konu var.1.si toplamda istanbulda ameliyat günü dahil ne kadar kalırım.bana 7-8 gün dendi sorduğumda ama burada hep bi 10 günden bahsediliyor.
birde kalacak yerim olmadığından( yani aslında bir tanıdık varda eşim otelde kal rahatına bak kimseyede müdana etme diyo:) anlaşmalı oldukları otelde kalmayı düşünüyorum.orada kalmış olan arkadaşlar memnun kaldılar mı?yeme içme kahvaltı falan var mı?nasıl bir düzen içinde olucaz.merak ediyorum.güvenli midir ayrıca.bu konuda hiçbiryerde mesajlara rastlamadım.bilgili arkadaşlarım bana yardım ederse ayrıntılarıyla çok sevinirim:)
Ah canım eşi ikna etme kısmını hiç sorma:)))) Ben dün akşama kadar hala sıkıntısını yaşıyordum. Muayenede ciddi sorunların çıkması (aslında bunları az çok eşimde biliyordu) bu ameliyatı olmam için daha çok içimi rahatlatmış oldu. Ben yola çene için çıktım geldim nokta burun oduBen akşam tasarım yaptıramadım onun için daha sonra bir ara gidicem sadece muayene oldum ve resimlerim çekildi. Tasarım olduğu zaman eğer Emre beyden alabilirsem buradan seve seve paylaşırım arkadaşlar.
Ben İstanbul'da yaşıyorum buraya geldiğinizde karşılaşmayı çok isterim. Ameliyat tarihlerimizin yakın olması karşılaş olasılığımızı güçlendiriyor canım.
Merhabalar
Arkadaslar oncelıkle hepınıze gecmıs olsun..doktor emreyı bana yakın bı arkadasım soyledı..ama ben korkuyorum aslında benım burun seklımle alakalı cok buyuk bı sıkıntım yok. Sadece et ve sınuzıt amelıyatı olmam gerekıyomus. Emre bey kbbcı oldugunddan aslında ıcıme sındı.amelıyatı olmusken bırazda ufak duzeltmeler yapılsın ıstıyorum.. Maalıyetı hakkında bısey soyleyebılecekmısınız? Pıyasaya gore nasıl?
kızlar resim ekledim 16. gün .ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.
EWET KZLARRRRR.
2 hafta önce güvenli ellere bende teslim oldum.Tabiki Emre İlhan'a..
Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...
Emre Bey bana bu hissi verdi ve işte bunlar dökülüyo ağzımdan..
şirin,sempatik anlatmışsın ameliyatını çok hoş:)
Tescillenen güzelligin Emre Bey tarafından da onaylanmış şimdiki halini düşünemiyorum.resim eklersen daha iyi anlamış oluruz yazdıklarını
öpüyorum canım.
EWET KZLARRRRR.
2 hafta önce güvenli ellere bende teslim oldum.Tabiki Emre İlhan'a..
Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...
Emre Bey bana bu hissi verdi ve işte bunlar dökülüyo ağzımdan..
şirin,sempatik anlatmışsın ameliyatını çok hoş:)
Tescillenen güzelligin Emre Bey tarafından da onaylanmış şimdiki halini düşünemiyorum.resim eklersen daha iyi anlamış oluruz yazdıklarını
öpüyorum canım.
Saol cnmEeed cnm foto makinem dier ewde kaldığı için oyamadım... Pek yakındaaaa.. :):82::82::82:
kabul ettim canım. İlk günler çok zor geçiyor tabii ki... Ama dördğncğ haftaya girdiğinde herşey eskisinden daha güzel oluyor gerçekten. Ben şu anda çok memnunum. Aldığım yorumlarda çok olumlu. Bir de nefes alabiliyorum, o kısmı zaten inanılmaz:)
senin de ameliyatın çok iyi geçicek gerçekten. Emre Bey, bu konuda kendini emanet edebileceğin biri. ben anesteziden inanılmaz korkuyordum mesela. Ama ameliyathaneye inmeden bir iğne yaptılar, sanki ameliyata değil de partiye iniyomuş gibi oluyorsun. Yani herşey seni rahat ettirmek için tasarlanmış sanki. Ne korkun varsa, önceden anlat, onlar bir çözüm buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?