Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kabul ettim canım. İlk günler çok zor geçiyor tabii ki... Ama dördğncğ haftaya girdiğinde herşey eskisinden daha güzel oluyor gerçekten. Ben şu anda çok memnunum. Aldığım yorumlarda çok olumlu. Bir de nefes alabiliyorum, o kısmı zaten inanılmaz:)

senin de ameliyatın çok iyi geçicek gerçekten. Emre Bey, bu konuda kendini emanet edebileceğin biri. ben anesteziden inanılmaz korkuyordum mesela. Ama ameliyathaneye inmeden bir iğne yaptılar, sanki ameliyata değil de partiye iniyomuş gibi oluyorsun. Yani herşey seni rahat ettirmek için tasarlanmış sanki. Ne korkun varsa, önceden anlat, onlar bir çözüm buluyor;)

cok mutluyum su an, cünkü bende en cok narkozdan korkuyorum. insallah igne benide öyle rahatlatir.

canım emre bey ameliyatlarını sadece ataşehir acıbademde yapıyor. dolayısıyla fiyat değişmiyor. Ben o kadar çok fiyat araştırdım ki, emre bey gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor. Ben daha fazla istese de verirdim:) ayrıca hastane konusunda için rahat olsun. Acıbadem ataşehir süper bir hastane. Ameliyattan iki gün sonra arayıp, nasıl olduğumu bile sordular. Çok ilgiler gerçekten. GÖzün arkada kalmasın yani..

Teşekkür ederimmmm. Burda okumustum Çagıner hast su kadar, Central hast su kadar falan dıye bırı yazmıstı.

acıbadem atasehır de canım yapıyor ve fıyatı degısmıyor.

Buldum :)

livali kullanıcısından alıntı
Acıbadem hastanesi……6000 ytl

Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl

Medical Park hastanesi ….4000 ytl

Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl

Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …

bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun

bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun

nasil yani 6000 tl?
emre bey acibademde 5000e yapiyor

Merhaba arkadaşım.eminim şimdi çok heyecanlısındır.bende sadece kk da araştırdım okudumda okudum hep.bir yandan kendimi ikna etmeye çalıştım,bir yandanda eşimi.bunlarla birlikte birde doktor seçimine karar vermeye çalıştım.çok zor bir süreçti.bencede çok yol katettik:))

belki İstanbul da karşılaşırız kontrollerde falan.sen nereden geliyordun.merakla bekliycem görüşmenin nasıl geçtiğini.bizi bilgilendirirsen sevinirim:)

Ah canım eşi ikna etme kısmını hiç sorma:)))) Ben dün akşama kadar hala sıkıntısını yaşıyordum. Muayenede ciddi sorunların çıkması (aslında bunları az çok eşimde biliyordu) bu ameliyatı olmam için daha çok içimi rahatlatmış oldu. Ben yola çene için çıktım geldim nokta burun odu:52: Ben akşam tasarım yaptıramadım onun için daha sonra bir ara gidicem sadece muayene oldum ve resimlerim çekildi. Tasarım olduğu zaman eğer Emre beyden alabilirsem buradan seve seve paylaşırım arkadaşlar.
Ben İstanbul'da yaşıyorum buraya geldiğinizde karşılaşmayı çok isterim. Ameliyat tarihlerimizin yakın olması karşılaş olasılığımızı güçlendiriyor canım.:kkk:

Arkadaşlar geçen hafta ameliyat oldum. Yaşadıklarımı anlatmak istedim.. Güle oynaya kuzenlerimle kardeşimle hastaneye gittim, gayet güzeldi herşey sonra cesaretlendirici yaptı hemşire zaten cesaretliyken tavan yaptı:) ameliyathaneye girdim ve anestezi uzmanının şimdi uyuyoruz dediğini hatırlıyorum en son.. Sonra odada açtım gözlerimi ee tabi üşümem oldu ama herkesin burda anlattığı gibi korkulacak şekilde değil, kısa sürdü zaten.. O an zor olan zaten narkozdan çıkıyosunuz bir anda alışık olmadığımız bir durum nefes alamamak(ki sonra sonra tamponla da hafiften nefes alınabildiğini keşfediyosunuz) Benim burnum zor bir burundu ve cildim çok hassas morluklar baya oldu ama şuan sarardı ve geçmek üzere.. 8. günümde Allah'a şükür herşey yolunda bol bol dinleniyorum.. Bantlar daha çıkmadı hani ne olur ne biter sonradan bi terslik çıkar mı bilemem ama Emre Bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan önce zaten biliyordum başıma gelecekleri sayesinde:), hani anlatmadığı ek birşey yaşamadım, gerçekten güvendiğime değdi.. Bunu şuan herşey yolunda diye söylemiyorum, zaten ters giden birşeyler olsa bile Emre Bey'in arkasında duracağına inanmanın verdiği güvenle huzurlu huzurlu dinleniyorum:)

cok tesekkur ederım canım.. haklısın oncelıkle gorusmem gerek. ama ıste bıraz heyecan ve endısemm var :)

Gorus gorus kesınlıkle daha ıyı hıssedeceksın.

cok mutluyum su an, cünkü bende en cok narkozdan korkuyorum. insallah igne benide öyle rahatlatir.

ablam o ıgneden sonra "" bana borek alın amelıyatdan sonra yıyeecegım"" demıstı
:60:

yok be kuzum.dun Emre Bey bana ucretım fıks ve Acıbadem Atasehır de yapıyorum amelıyatı dedı.

Arkadaşlar geçen hafta ameliyat oldum. Yaşadıklarımı anlatmak istedim.. Güle oynaya kuzenlerimle kardeşimle hastaneye gittim, gayet güzeldi herşey sonra cesaretlendirici yaptı hemşire zaten cesaretliyken tavan yaptı:) ameliyathaneye girdim ve anestezi uzmanının şimdi uyuyoruz dediğini hatırlıyorum en son.. Sonra odada açtım gözlerimi ee tabi üşümem oldu ama herkesin burda anlattığı gibi korkulacak şekilde değil, kısa sürdü zaten.. O an zor olan zaten narkozdan çıkıyosunuz bir anda alışık olmadığımız bir durum nefes alamamak(ki sonra sonra tamponla da hafiften nefes alınabildiğini keşfediyosunuz) Benim burnum zor bir burundu ve cildim çok hassas morluklar baya oldu ama şuan sarardı ve geçmek üzere.. 8. günümde Allah'a şükür herşey yolunda bol bol dinleniyorum.. Bantlar daha çıkmadı hani ne olur ne biter sonradan bi terslik çıkar mı bilemem ama Emre Bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan önce zaten biliyordum başıma gelecekleri sayesinde:), hani anlatmadığı ek birşey yaşamadım, gerçekten güvendiğime değdi.. Bunu şuan herşey yolunda diye söylemiyorum, zaten ters giden birşeyler olsa bile Emre Bey'in arkasında duracağına inanmanın verdiği güvenle huzurlu huzurlu dinleniyorum:)

hehe bu usume ısınıde sordum Emre Bey"e.hatta yaz bunu merak edenler ogrensın dedı.havalı battanıyeler varmıs canım amelıyat esnasında ustune bunlardan ortuluyor ve cıktıkdan sonra az bı usume oluyor.o kadarda olsun tabe

Simavicim çok geçmiş olsun her şeyin yolunda gitmiş olmasına çok sevindim. Evet düşüncelerine katlıyorum bir sorun olur ise Emre bey gerekeni yapacaktır. Yaptığım görüşmelerden benimde çıkardığım sonuç bu yönde. Yaşadıklarınızı çok güzel anlatmışsınız. Daha öncede başka nedenlerden üç kere narkoz almış birisi olarak o anları tekrar yaşadım. Ben de ameliyat olup evden dışarıya hiç çıkmadan dinleneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrar çok çok geçmiş olsun...:71:

arkadaşlar merak ettiğim iki konu var.1.si toplamda istanbulda ameliyat günü dahil ne kadar kalırım.bana 7-8 gün dendi sorduğumda ama burada hep bi 10 günden bahsediliyor.

birde kalacak yerim olmadığından( yani aslında bir tanıdık varda eşim otelde kal rahatına bak kimseyede müdana etme diyo:) anlaşmalı oldukları otelde kalmayı düşünüyorum.orada kalmış olan arkadaşlar memnun kaldılar mı?yeme içme kahvaltı falan var mı?nasıl bir düzen içinde olucaz.merak ediyorum.güvenli midir ayrıca.bu konuda hiçbiryerde mesajlara rastlamadım.bilgili arkadaşlarım bana yardım ederse ayrıntılarıyla çok sevinirim:)

o aslında ameliyatının nasıl geçtiğine de bağlı biraz. Normalde tamponlar ve dikişler 5. günde alınıyo. ama emre bey bazen bu gün sayısını uzatabiliyor. Benimki 6. günde alındı mesela. hatta bu yüzden ben seyahat biletimi iptal etmek zorunda kaldım. tamponlar alındıktan sonra iki gün dinlenmen gerekeceği için, en iyi ihtimalle 7. gün uçağa binebilirsin canım.

Ah canım eşi ikna etme kısmını hiç sorma:)))) Ben dün akşama kadar hala sıkıntısını yaşıyordum. Muayenede ciddi sorunların çıkması (aslında bunları az çok eşimde biliyordu) bu ameliyatı olmam için daha çok içimi rahatlatmış oldu. Ben yola çene için çıktım geldim nokta burun odu:52: Ben akşam tasarım yaptıramadım onun için daha sonra bir ara gidicem sadece muayene oldum ve resimlerim çekildi. Tasarım olduğu zaman eğer Emre beyden alabilirsem buradan seve seve paylaşırım arkadaşlar.
Ben İstanbul'da yaşıyorum buraya geldiğinizde karşılaşmayı çok isterim. Ameliyat tarihlerimizin yakın olması karşılaş olasılığımızı güçlendiriyor canım.:kkk:

canım hiç sıkılma. Benim eşim de bu iişe en çok karşı çıkanlardan biriydi. Hatta tepkisinden tasarım randevuma geldiği halde Emre beyin odasına girmemişti. Ama ameliyathaneden odaya geldiğimde ilk olumlu tepkiyi ondan aldım. Şu anda keşke daha önce yaptırsaymışsın, harika oldun diyor:34:.

Merhabalar:3:
Arkadaslar oncelıkle hepınıze gecmıs olsun..doktor emreyı bana yakın bı arkadasım soyledı..ama ben korkuyorum aslında benım burun seklımle alakalı cok buyuk bı sıkıntım yok. Sadece et ve sınuzıt amelıyatı olmam gerekıyomus. Emre bey kbbcı oldugunddan aslında ıcıme sındı.amelıyatı olmusken bırazda ufak duzeltmeler yapılsın ıstıyorum.. Maalıyetı hakkında bısey soyleyebılecekmısınız? Pıyasaya gore nasıl?

canım kesinlikle Emre Bey'e ameliyat ol o zaman, hiç riske atma. Benimde aynı durumdaydı burnum ve ameliyat kadar yaşamadığımı anlıyorum şu an. Emre Bey için sadece şekil önemli değil çünkü aynı zamanda nefes alman da önemli. estetikte olsa, devüasyon da olsa aynı para üstelik, 5000 TL. Piyasaya göre, ortalama. ama emre beyin kabiliyetine bence çok az. 10.000 Tl verip de revüzyon yaptıan insanlar tanıyorum ben.

EWET KZLARRRRR.

2 hafta önce güvenli ellere bende teslim oldum.Tabiki Emre İlhan'a..
Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo :1:
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...
Emre Bey bana bu hissi verdi ve işte bunlar dökülüyo ağzımdan..

Diosnz ki eee noldu :)
Şimdi kızlar eski burnum bir gargamel gibiydi. Her zman yeterince güsel olduum söylendirdi- hatta 2 yıl önce Kıbrısta düzenlenen Miss tourism Turkey de derece bile girdim :17: amaaaa o burunnn...

Hooohh.. Çok çektim be :59:
Başladım araştırmaya, gttim görüşmeye, tatmin oldum dediğim gibi.. Göze aldım herşeyi..
Ulen dedim her gün pskolojim bozulcaına bi kaç hafta sıkıntı çekiyim , ilelebet kapatalım saklayalım o karga gagalı fotolarımı :86:
Ameliyat günü anlamsız bi cesaret. nası bi odaklanma, nası bi şartlanma.. iğneye geek bile yok o derece..
O lanet olsası yeşil ameliyat kıyaftleri geldi, onları giyindim..Doktor gibi havalara girdim- birasdan yaşıcakarımı hiç düşünmüorm fln.. çıkınca güsel olcam ya makara yapıorm arkımla we annemke:66:
Hooooh..Bi hemşire geldi.. iğne yapcaz dedi yatırdı beni..
İğne çok acıcamk die düşünmüştüm hiç acımadı.. dedim ki çağla aşama 1 completed :=) (tmmlandı)
Sonra biras cesaretle iyice başladım knouşmaya..

Arkıma "yahu nerde bunlar yaa canım sıkıldı ben mi gitsem ameliythaneye die sallıyorum dşünün :Dsdfasaf

Bi baktım 2 hemşire geldi.. beni yattığım yatakta götürmeye başladılar.. O gidişide yaramaz bi çocukla zewkle gerçekleştirdim. ya o iğne bi şımartıyo yaa sölim :66:

Amelyathane geldik bi sürü asistan.. emre bey nerde die hesap sordm.. gelcek dediler :D fdasfas

Anestezi uzmanında gözüm :D beni o bayıltcak ya. her saniyesini aklıma kazımaya çalışıorm sora anlatcam die.. sizin için :D wsfs

Ayaklarımı iki tane küçük halkaya yerleştirdiler- kollarımı bişeye geçirdiler- artık teslimim yani..

Woho..bayılazaaam..:52:
Şimdi diceksinz ki şuan nası böle anlatabilio. bu pskoloji wardır. Yahu sonra güselleşince unutuosun işte :D fsfsfafsa

Anestezicii omzuma baktı ne güsel dövmen war senin dedi bayılttı beni adi :D cwp weremedim tşk edicektim sfsfsaf
resmen bi anda elektriklerin gitmesi gibi- birden bayılmak gibi- bilinmeze gitmek gibi bi duygu..
O deilde...

Uayndığım an.. O an ..Mide bulantısı...çalkalanma...gözümü açamama.. sesler war ..ışık war.. anestezici we hemşire laklak ediolar- tüm muhabbeti dinliorm.. arada dio ki dur bi hastaya bakim ayıldımı .gelio yanıma hatun- yok yahu iyiim diemiorm.. burun Allahına kadar kapalı.. mide bulantısı normal deil..

Hadi be dedim çağla.. Kussanda sarhoş gibi olsanda halsiz olsan da kalkkkkkkkk...

Kfamı kaldırdım.. tamam kalktı dediler.. kuscak gibi oldum bni götürüyolardı o saniye de..
Durun diebildim, kusucam..Hemşire duramam dedi..
O kızı hatırlayamıorm hatırlasam dövcem :D :47:

Tam odaya girdim.. keşke orda olmasaydı o iş..
Annem we arkım gözümün içine bakıolar..

Burnum kesilirken akan tüm kanlar midemde olduu için kan kustum annemin yanında..
Annem çok fena oldu..:59:
Hmeşire normal dedi bunu çıkarmak zorunda zaten..

İçimden kahrolasıcalar neden önceden söylemediniz dedim..
Şimdi size söylüorm bunları göze alın..

Sonra bir açlık war. yemek yedirmiolar.. geçen gece 12 de yemiştim. amelyt bitti gün döndü saat 7 de yedirdiler.. 16 saatlik bi açlık..
O sırada yüzümü merak ettim..

Hiloteraphy maskesiyle uyumaya çalştım .. Gözüm saatteydi. 1 gün geçti diebilmek.. sonra 2 gün sonra 3.. bunun için içimden dua ediodum..

yüzümde yanmalar wardı,, şişmeler oldu.. morarmalar oldu..
İlk wv ye kalktığımda aynayla karşılatım- çok fena oldum ama çaktırmadım. Hmeşire bakma die tuttu ama olsuuuuuuuun dedim :D sfsfgs

Hooooh..Sabah ldu taburcu edicekler ama benim yatasım war.. zor zahmet kalktım..
Şimdi dediniz ki..
Ohh ama atlattın..
Hayııııııııır..Yeni başlamş meğer..
Baş dönmeleri- nefes alamamalar- burun kanaması- şişin şişi bi yüz, insanların bakışları.. hepsine ewet diyin. yaparım diyin öyle girin bu ameliyata..
Hee biri çıkar der ki eee benim öyle olmadı.. Ama bnm böyle oldu..

oldu 6 gün. Tamponlar çıkcak dikşler alıncak. Tampon çıkarken sızı oluo onu düşümeyin hiç.
Dikişler burun içi kıllarınızı aldırır gibi bi his.. Ama mesela bnm dikişim alınınca kanama oldu o anda dikş attı doktor ..bu da olabilr ..

Şimdiii 10. gün. ewet yüzüm hala şiş.. ama aşırı deil..
Burun mu.. o da güsel görünüo. ama ödemli henüz. Fikir beyanetmek için erken denilecek dönemdeyim..
Ama doktorumu överim arkadaş.. şimdi böleyse sonra nası güsel olcak kim bilir-

Eğer ben istiyorum arkadaş! diyosanız EMRE İLHAN ve Acıbadem hastanesi acınızı sızınızı en aza indirgeyebilcek olan tek seçenek..

Çevremde burnunu dha iyi die sayılabilcek kişilere yaptırdılar- örnek yakup awşar. ama kızın burnu yapıldıktan sonra sewgilisi bile ayrıldı, aşırı kalkık unnaturel fln..neymiş kız öle istemiş..ee neden revizyon oldu ozman başkasına ..

Bi doktor ne istiosn dicek ama bunu fazla kaale almıcak- benim dediğim gibi olsaydı ben doktor olurdum zaten.Bana yüzüme yakışanı, bıtık we alın uyumunu o bilecek.
nese bn memnunm şimdilik..
we doktorumuza bi kupa gönderioruz..:65: hohohho
şimdi yine doktora gidiorm bantlarım alıncak- heyecanlıyız-
Hadiz sizde karar werin- katlanırsınız-
Yalnız bnm gibi dobra yazan birini okuduktan sonra bu amelyta girmeyi çk isterdim..
oLSN .. bn yaşıcakışm ben yardımcı olcakmşm demek.. kIsmet..
Öptmmmm hepinizi...

cok gecmis olsun. böyle olumlu yorum yazanlari okudukca istedigim burna kavuscagim ümidini kaybetmiyorum. darisi benim basima :66:

EWET KZLARRRRR.

Şimdi bir doktora teslim olmak için bir doktorda olması gereken bi kaç özellik war.
İlgi-alakada hassasiyet,başarı&tecrübe,merhamet , ileri görüşlülük, güzelden uyumdan kişiden ve kişilikten anlama...Yani o bahsedilen mükemmel doktor olmak 6 yıl tıp okuma ile bitmiyo :1:
İşini iyi yapan adamları övmeyi çok seviyorum- çnkü bu çok sık yapabildiğim bişi diil...

şirin,sempatik anlatmışsın ameliyatını çok hoş:)
Tescillenen güzelligin Emre Bey tarafından da onaylanmış şimdiki halini düşünemiyorum.resim eklersen daha iyi anlamış oluruz yazdıklarını;)
öpüyorum canım.

Son düzenleme:
EWET KZLARRRRR.

şirin,sempatik anlatmışsın ameliyatını çok hoş:)
Tescillenen güzelligin Emre Bey tarafından da onaylanmış şimdiki halini düşünemiyorum.resim eklersen daha iyi anlamış oluruz yazdıklarını;)
öpüyorum canım.

Saol cnm:3:Eeed cnm foto makinem dier ewde kaldığı için oyamadım... Pek yakındaaaa.. :):82::82::82:

kabul ettim canım. İlk günler çok zor geçiyor tabii ki... Ama dördğncğ haftaya girdiğinde herşey eskisinden daha güzel oluyor gerçekten. Ben şu anda çok memnunum. Aldığım yorumlarda çok olumlu. Bir de nefes alabiliyorum, o kısmı zaten inanılmaz:)

senin de ameliyatın çok iyi geçicek gerçekten. Emre Bey, bu konuda kendini emanet edebileceğin biri. ben anesteziden inanılmaz korkuyordum mesela. Ama ameliyathaneye inmeden bir iğne yaptılar, sanki ameliyata değil de partiye iniyomuş gibi oluyorsun. Yani herşey seni rahat ettirmek için tasarlanmış sanki. Ne korkun varsa, önceden anlat, onlar bir çözüm buluyor;)

memnun olman biz olacaklar için çok ümit verici.geçmiş olsun.benim iki korkumdan biri ameliyat sonrası nefesimde değişiklik olmaması birde şeklinden mutsuz olmam.3 kere ameliyat olmuş biri olarak ameliyattan korkmuyorum.inşallah bende buraya hep güzel mesajlar yazıcam ameliyat sonrası:))

Back