erdemilk merhaba, ben de senin gibi heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. Yarın akşam tasarım 12 Nisan dada ameliyatım var. Benimde içimde kelebekler uçuşuyor. Ben K.K. okuduğum yorumlarla çok hızlı ve kararlı bir şekilde sonuca varabildim. Herkes yaşadıklarını anlatıp olumlu olumsuz yorumlar yaptığı için ben de burada yer alan bilgilere çok inandım. Emre beye karar verdim ve gidip görüşme yaptım. K.K. haricinde de araştırdım ve doğru doktorlardan biri olan Emre beye karar verdiğimiz ve ameliyat gününü netleştirdiğimiz için aslında baya bir yol katedmiş olduk. İş bundan sonra sabırla operasyon gününü beklemek.
erdemilk merhaba, ben de senin gibi heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. Yarın akşam tasarım 12 Nisan dada ameliyatım var. Benimde içimde kelebekler uçuşuyor. Ben K.K. okuduğum yorumlarla çok hızlı ve kararlı bir şekilde sonuca varabildim. Herkes yaşadıklarını anlatıp olumlu olumsuz yorumlar yaptığı için ben de burada yer alan bilgilere çok inandım. Emre beye karar verdim ve gidip görüşme yaptım. K.K. haricinde de araştırdım ve doğru doktorlardan biri olan Emre beye karar verdiğimiz ve ameliyat gününü netleştirdiğimiz için aslında baya bir yol katedmiş olduk. İş bundan sonra sabırla operasyon gününü beklemek.
Ekledim canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
arkadaşım benide eklersen fotolarını görmek isterim.bende ameliyat olucam.moral oluyor olanları görünce:)
arkadaşlar merak ettiğim iki konu var.1.si toplamda istanbulda ameliyat günü dahil ne kadar kalırım.bana 7-8 gün dendi sorduğumda ama burada hep bi 10 günden bahsediliyor.
birde kalacak yerim olmadığından( yani aslında bir tanıdık varda eşim otelde kal rahatına bak kimseyede müdana etme diyo:) anlaşmalı oldukları otelde kalmayı düşünüyorum.orada kalmış olan arkadaşlar memnun kaldılar mı?yeme içme kahvaltı falan var mı?nasıl bir düzen içinde olucaz.merak ediyorum.güvenli midir ayrıca.bu konuda hiçbiryerde mesajlara rastlamadım.bilgili arkadaşlarım bana yardım ederse ayrıntılarıyla çok sevinirim:)
canım benim şişlikler baya indi sayılır. Şu anda 28. günüm. Sadece burun ucundaki uyuşukluk kaldı. foto koyucam ilk fırsat bulduğumda...sagol canım sanada geçmiş olsun.senin şişlikler çok varmı .resim yok sanırım
valla hayatım burnum da şiş, yüzüm de:) Ben de 3 hafta sonra işe başladım, ama şu andaki halimle ilk işe başladığım halim arasında dağlar kadar fark var. Umarım sen benim kadar şişmezsin canım.burnunmu sis yoksa yüzünde mi sis?
ben ameliyattan 3 hafta sonra ise baslicamda
Kızlar,
Emre bey'in amelıyat fıyatı hastaneye gore degısıyor mu? Bırkac hastanede amelıyat gerceklestırebılıyor dıye okumustum.
canım benim şişlikler baya indi sayılır. Şu anda 28. günüm. Sadece burun ucundaki uyuşukluk kaldı. foto koyucam ilk fırsat bulduğumda...
geçmiş olsun.bende ameliyat olacağım 18 nisanda.ameliyat sonrası mutlu musun merak ettim:?arkadaş olarak ekledim kabul edersen.
Merhabalar
Arkadaslar oncelıkle hepınıze gecmıs olsun..doktor emreyı bana yakın bı arkadasım soyledı..ama ben korkuyorum aslında benım burun seklımle alakalı cok buyuk bı sıkıntım yok. Sadece et ve sınuzıt amelıyatı olmam gerekıyomus. Emre bey kbbcı oldugunddan aslında ıcıme sındı.amelıyatı olmusken bırazda ufak duzeltmeler yapılsın ıstıyorum.. Maalıyetı hakkında bısey soyleyebılecekmısınız? Pıyasaya gore nasıl?
Kızlar,
Emre bey'in amelıyat fıyatı hastaneye gore degısıyor mu? Bırkac hastanede amelıyat gerceklestırebılıyor dıye okumustum.
dun Emre Bey ıle gorusmeye gıttım.
ne ka nazık nasıl hıperaktıf bırı :)) canım Emre Bey"ın amelıyat ucretı fıks.rakam pıyasaya gore ortalama bence.bence once bı gıt Emre Bey ıle gorus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?