Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

tasarımlarını da paylaşırsanız seviniriz

Merhaba arkadaşım.eminim şimdi çok heyecanlısındır.bende sadece kk da araştırdım okudumda okudum hep.bir yandan kendimi ikna etmeye çalıştım,bir yandanda eşimi.bunlarla birlikte birde doktor seçimine karar vermeye çalıştım.çok zor bir süreçti.bencede çok yol katettik:))

belki İstanbul da karşılaşırız kontrollerde falan.sen nereden geliyordun.merakla bekliycem görüşmenin nasıl geçtiğini.bizi bilgilendirirsen sevinirim:)

arkadaşlar merak ettiğim iki konu var.1.si toplamda istanbulda ameliyat günü dahil ne kadar kalırım.bana 7-8 gün dendi sorduğumda ama burada hep bi 10 günden bahsediliyor.

birde kalacak yerim olmadığından( yani aslında bir tanıdık varda eşim otelde kal rahatına bak kimseyede müdana etme diyo:) anlaşmalı oldukları otelde kalmayı düşünüyorum.orada kalmış olan arkadaşlar memnun kaldılar mı?yeme içme kahvaltı falan var mı?nasıl bir düzen içinde olucaz.merak ediyorum.güvenli midir ayrıca.bu konuda hiçbiryerde mesajlara rastlamadım.bilgili arkadaşlarım bana yardım ederse ayrıntılarıyla çok sevinirim:)

Yarın emre bey ıle on gorusmem var.
Bırden ne yapacagım ne konusacagım ne soracagım endısesıne kapıldım.
en erken ne zaman amelıyat tarıhı verırkı? Bırde yazın yaptırma dıyorlar bana.esımde ekımde yaptırabılıırız dıyor.cok heveslıyım.allahım utandırmasın hevesımı kacırmasın ınsallah

(gece gece ne yazmışım öyle.müdana çok sivri bir laf olmuş.yani kimseyi rahatsız etme sende rahat et diyor eşim.yoksa tanıdığım söylesem beni güzelce misafir edeceğinden eminim:))

otel konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar
Arkadaslar oncelıkle hepınıze gecmıs olsun..doktor emreyı bana yakın bı arkadasım soyledı..ama ben korkuyorum aslında benım burun seklımle alakalı cok buyuk bı sıkıntım yok. Sadece et ve sınuzıt amelıyatı olmam gerekıyomus. Emre bey kbbcı oldugunddan aslında ıcıme sındı.amelıyatı olmusken bırazda ufak duzeltmeler yapılsın ıstıyorum.. Maalıyetı hakkında bısey soyleyebılecekmısınız? Pıyasaya gore nasıl?

Buarada demothy ve serenades burunlarınız guzel gorunuyo fotolardan ama henuz yenıyım o nedenle fotolarınızı goremıyorum

Kızlar,

Emre bey'in amelıyat fıyatı hastaneye gore degısıyor mu? Bırkac hastanede amelıyat gerceklestırebılıyor dıye okumustum.

burnunmu sis yoksa yüzünde mi sis?
ben ameliyattan 3 hafta sonra ise baslicamda
valla hayatım burnum da şiş, yüzüm de:) Ben de 3 hafta sonra işe başladım, ama şu andaki halimle ilk işe başladığım halim arasında dağlar kadar fark var. Umarım sen benim kadar şişmezsin canım.

Kızlar,

Emre bey'in amelıyat fıyatı hastaneye gore degısıyor mu? Bırkac hastanede amelıyat gerceklestırebılıyor dıye okumustum.

canım emre bey ameliyatlarını sadece ataşehir acıbademde yapıyor. dolayısıyla fiyat değişmiyor. Ben o kadar çok fiyat araştırdım ki, emre bey gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor. Ben daha fazla istese de verirdim:) ayrıca hastane konusunda için rahat olsun. Acıbadem ataşehir süper bir hastane. Ameliyattan iki gün sonra arayıp, nasıl olduğumu bile sordular. Çok ilgiler gerçekten. GÖzün arkada kalmasın yani..

Kizlarrr merak edenler icin 7 aylik burnumun resimlerini ekledim... Goruntuleri albumumde arkadas olarak ekleyip gorebilirsiniz!

Son düzenleme:
geçmiş olsun.bende ameliyat olacağım 18 nisanda.ameliyat sonrası mutlu musun merak ettim:?arkadaş olarak ekledim kabul edersen.

kabul ettim canım. İlk günler çok zor geçiyor tabii ki... Ama dördğncğ haftaya girdiğinde herşey eskisinden daha güzel oluyor gerçekten. Ben şu anda çok memnunum. Aldığım yorumlarda çok olumlu. Bir de nefes alabiliyorum, o kısmı zaten inanılmaz:)

senin de ameliyatın çok iyi geçicek gerçekten. Emre Bey, bu konuda kendini emanet edebileceğin biri. ben anesteziden inanılmaz korkuyordum mesela. Ama ameliyathaneye inmeden bir iğne yaptılar, sanki ameliyata değil de partiye iniyomuş gibi oluyorsun. Yani herşey seni rahat ettirmek için tasarlanmış sanki. Ne korkun varsa, önceden anlat, onlar bir çözüm buluyor

dun Emre Bey ıle gorusmeye gıttım.
ne ka nazık nasıl hıperaktıf bırı :)) canım Emre Bey"ın amelıyat ucretı fıks.rakam pıyasaya gore ortalama bence.bence once bı gıt Emre Bey ıle gorus.

dun Emre Bey ıle gorusmeye gıttım.
ne ka nazık nasıl hıperaktıf bırı :)) canım Emre Bey"ın amelıyat ucretı fıks.rakam pıyasaya gore ortalama bence.bence once bı gıt Emre Bey ıle gorus.

cok tesekkur ederım canım.. haklısın oncelıkle gorusmem gerek. ama ıste bıraz heyecan ve endısemm var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…