- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
-
- Konu Sahibi Yagmur-Suu
boşver canım canını sıkanları yoksay gözardı et çok basit aslında bunu yapmak ben basardım ilk zamanlarda bende senn gibiydimValla bugün canim sikkin zaten birine cok pis laf soylicem de bakalim sabir
Gerçekten en sinir olduğum durumdur milletin özelini orada burada kurcalamak. Olur olmaz Allah'ın bileceği iş. Onlara ne doğurunca onlar mı bakacak. İnsanlar hadlerini fazla aşıyorlar.Malum yaz geldi düğünler başladı. Şuanda da bir düğüne hazirlaniyorim ama hic gitmek istemiyorum cok gereksiz konusan ordusu uzerlerine vazife olmayan şeyleri dinleyip durucam şimdi oof off. Evleneli ne kadar oldu neden cocuk yok. Bi sorun mu var . Sende mi esinde mi doktora gidin o doktor olmaz başka doktorada gidin Alllahhiimmm annemlerin tek gidebilecegi bi yer olsa kendileri giderdi uzak bi yerde biz gitmezsek onlarda gidemicek ve bi ablamda off bende gitmek istemiyorum gercekten yau off. Allah bu aksam bana cidden DENGESIZ TÜM insanCiklara katlanmak icin sabir versin insallahhhhhhh((
İyiymiş valla cok süper soylemissin : )) bende bigun birine patlicamda bakalim o sansli kim olucakbı arkadas dondu bı cocuk yapıpta ortaya cıkamadınız dedı ben ısın tadındayım anam sızın gıbı kapı arasında yapmıyorum ya bugunler bı daha ele gecmez bosver demıstım kendısının 2 cocugu vardı ama saglam bozulmustu
ayni dert benimde basimda... ailem kendi ailesini susturdu, benimkiler uzuluyorum diye zaten sormuyor ama yaaa digerleriii... bende soranlara gulumsuyorum ama gozlerim yalan soyleyemiyor aninda doluyor... cok uzuluyorum