Ooof Şu Düğünler ....

:KK70::KK70::KK70: bi keresinde kv nin komşusu
niye daha çocuğunuz yok ,kocan geceleri tembel mi demişti :KK70::KK70::KK70:
tabi şok içinde sırıtmaktan başka birşey yapamadım....manyak karı...

Bence takılmayın sonuçta bu takdiri ilahi. Bence samimi bulduklarınıza direk düşünüyoruz ve çok istiyoruz Allah nasip ettiğinde olur inşAllah herşey O'nun takdiri deyiverin ne olacak. Bu durumda cak cak konuşacaklarına sordukları için utanırlar bile. Sizin utanacak gizlicek neyiniz var ki? Hatta insanlar inşAllah olur der ve duada almış olursunuz.

Benim etrafımda çocuk sahibi olamayan o kadar çok insan var ki, çoğu kişiyede söylerler kimse konuyu uzatmaz sormaz bile, hatta duada alırlar bol bol.

Lütfen üzülmeyin rahat olun...

Malum yaz geldi düğünler başladı. Şuanda da bir düğüne hazirlaniyorim ama hic gitmek istemiyorum cok gereksiz konusan ordusu uzerlerine vazife olmayan şeyleri dinleyip durucam şimdi oof off. Evleneli ne kadar oldu neden cocuk yok. Bi sorun mu var . Sende mi esinde mi doktora gidin o doktor olmaz başka doktorada gidin Alllahhiimmm annemlerin tek gidebilecegi bi yer olsa kendileri giderdi uzak bi yerde biz gitmezsek onlarda gidemicek ve bi ablamda off bende gitmek istemiyorum gercekten yau off. Allah bu aksam bana cidden DENGESIZ TÜM insanCiklara katlanmak icin sabir versin insallahhhhhhh :KK43:((
Gerçekten en sinir olduğum durumdur milletin özelini orada burada kurcalamak. Olur olmaz Allah'ın bileceği iş. Onlara ne doğurunca onlar mı bakacak. İnsanlar hadlerini fazla aşıyorlar.

bı arkadas dondu bı cocuk yapıpta ortaya cıkamadınız dedı ben ısın tadındayım anam sızın gıbı kapı arasında yapmıyorum ya bugunler bı daha ele gecmez bosver demıstım kendısının 2 cocugu vardı ama saglam bozulmustu :KK70::KK70:
İyiymiş valla cok süper soylemissin : )) bende bigun birine patlicamda bakalim o sansli kim olucak

Çocuk çok istiyoruz ama olmuyor demeyin. Keyfini çıkarıyoruz evliliğimizin dersiniz olur biter. İnsanlar ne çok seviyor başkalarının hayatlarına burunlarini sokmayı.

insanlar onlara vazife olmayan şeyler hakkında konuşmaya bayılıyorlar.okulu kazanana kadar neresı oldu nıye olmadı derler.kazanırsın uzattı mı bitti mi derler.sonra atandı atanamadı mevzusu.işi gücü halletseniz evde mı kaldı bu kız olayı.evlenırsın kac cocuk yapacagına bile onlar karar verecektir nerdeyse.yazarken içim şişti ama yaşadıklarımız bundan ibaret:KK70:

ayni dert benimde basimda... esim kendi ailesini susturdu, benimkiler uzuluyorum diye zaten sormuyor ama yaaa digerleriii... bende soranlara gulumsuyorum ama gozlerim yalan soyleyemiyor aninda doluyor... cok uzuluyorum :KK43:

Son düzenleme:
ayni dert benimde basimda... ailem kendi ailesini susturdu, benimkiler uzuluyorum diye zaten sormuyor ama yaaa digerleriii... bende soranlara gulumsuyorum ama gozlerim yalan soyleyemiyor aninda doluyor... cok uzuluyorum :KK43:
:KK43: Aynen ya al iste bugun gittim 4 kisi dır dır dır .... uyuyamiyorum simdide.zaten gelirken agladim sayelerinde... Ne diyim Allah görüyor biliyor.. Bende hic kimsenin hic biseyini merak etmem ilgilenmem böyle biriyim . Allah seninde bizim gibilerin yardimcisi olsun kardeşim

Evlendigimiz ilk 2 yil cocuk istemedik,gel de akrabalara anlat,dusunmuyoruz deriz anlamazlar istemiyoruz daha deriz daha da anlamazlar,hatta biri amaann olmuyo demiyonuzda istemiyoz diyonuz demisti terbiyesiz,millete dedikodu gerek.

X