- 8 Mayıs 2014
- 133
- 90
-
- Konu Sahibi Yagmur-Suu
Ya insan sorar aslinda sormayada gerek yok baktin kucagim bos yok demek ki di mi. Ha sordun diyelim ne diye irdeliyorsun durumu?Bu patavatsızlık yahu? Çocuk yoksa bir sorun olduğunun işareti midir bu? Ne saçma. Sanki her evlenen anında çocuk yapacak.
Anneme iki uc kez dedim anne gitmeyelim bisey olmaz diye. Annemde ayip olur kizim vs dedi annem olmasa zaten gitmem . Ama inşallah birgun onlarda Utanir..bu patavatsz düşüncesiz davranislarindanBen hiç bir düğüne gitmiyorum. Alıştılar artık çağırmıyorlar. İstemiyorsanız siz de gitmemeye çalışın. Sonra evlerinde tebrik edersiniz.
Anlamiyorlar ki zaten insan olsalar off pouf sabahtab beri oflaya puflaya bi hal oldum yau.Sen de şimdilik istemiyoruz, böyle çok rahatız, gençliğimizi yaşıyoruz ohh sefam olsun de.
Sen bebek çok istediğini belli edersen, millet acıyıp canını acıtır.
Sanki onlardan evime bakın diosun da onlarda durumu irdeliyor gerizekalılar ya cok sinir oluyorum oyle insanlara bi arada öyle ugrasmislardi benimle simdide boyle aah ahhh.Bana da aynı durum iş konusunda oluyor.
Başta hep arıyorum bulamıyorum derdim, millet neden bulamıyorsun, o kadar okudun, ekmeğini eline alamadın diye abuk sabuk konuşmaya başlayınca, iş falan aramıyorum, kocamın parasını yemeye bayılıyorum demeye başladım hiç böyle bişey düşünmememe rağmen.. Hiç kimse diyecek laf bulamıyor, dese de umursamıyorum.
şekerim aynı soruları bende alıyorum girdiğim her ortamda rahat ol sen yaa takma ben henüz düşünmüyoruz biraz tadını çıkartalım şu evliliğin ne olduğumuzu anlayalım illaki bi gün yaparız diyorum :) ne takıyon yaaaa booşşşveerrrrrr çok istiyolarsa onlar yapıp sana versinlerMalum yaz geldi düğünler başladı. Şuanda da bir düğüne hazirlaniyorim ama hic gitmek istemiyorum cok gereksiz konusan ordusu uzerlerine vazife olmayan şeyleri dinleyip durucam şimdi oof off. Evleneli ne kadar oldu neden cocuk yok. Bi sorun mu var . Sende mi esinde mi doktora gidin o doktor olmaz başka doktorada gidin Alllahhiimmm annemlerin tek gidebilecegi bi yer olsa kendileri giderdi uzak bi yerde biz gitmezsek onlarda gidemicek ve bi ablamda off bende gitmek istemiyorum gercekten yau off. Allah bu aksam bana cidden DENGESIZ TÜM insanCiklara katlanmak icin sabir versin insallahhhhhhh((
Valla bugün canim sikkin zaten birine cok pis laf soylicem de bakalim sabirşekerim aynı soruları bende alıyorum girdiğim her ortamda rahat ol sen yaa takma ben henüz düşünmüyoruz biraz tadını çıkartalım şu evliliğin ne olduğumuzu anlayalım illaki bi gün yaparız diyorum :) ne takıyon yaaaa booşşşveerrrrrr çok istiyolarsa onlar yapıp sana versinlergülümsemeye devam etttt
bos ver o ınsanların lafı hıc bıtmez zaten ama sende fırsat verme onlar sorunca sende hemen huzne kapılma tadını cıkarıyoum de ben evlılıgımın 20, ayında hamıle kaldım once bız ısemedım sonra ben cok zor bır rahatsızlık gecırdım esımın sulalesı bılıyordu sımdı hamıleyım dedıgım halde kısırmısım ama Alah yuzume bakmısta vermıs dıyenler onu ıma edenler bıle oldu dusun yanı o yuzden onlarda laf bıtmez sadece kendını udugunle kalırsın ben doktor doktor sıfa araken kaynanam bıle hala cocuk soruyordu o yuzden salla gıtsınAnlamiyorlar ki zaten insan olsalar off pouf sabahtab beri oflaya puflaya bi hal oldum yau.
bı arkadas dondu bı cocuk yapıpta ortaya cıkamadınız dedı ben ısın tadındayım anam sızın gıbı kapı arasında yapmıyorum ya bugunler bı daha ele gecmez bosver demıstım kendısının 2 cocugu vardı ama saglam bozulmustuValla bugün canim sikkin zaten birine cok pis laf soylicem de bakalim sabir