Premature Bebekler ooof of napıcam ben kızlar yardım edinn

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
kızlar,
31 haftamı doldurdum.tek yumurta ikizi bebeklerimin biri 1382 diğeri 1222 gr.

drum gelişme geriliğinin yavaş yavaş başladığını söyledi.En az 2 hafta daha doğum yapmaman gerekiyor dedi.

Bu durumlarda zayıf bebeklerin daha dirençli olduklarını ve önemli olanın gebelik haf
tasının olduğunu belirtti dinlenerek bu 2 haftayı atlatmam gerektiğini belirtti..
Sizce bebeklerim çokmu küçükler nolur yorumlarınızı benimle paylaşın

tşkler

canım normalde ikizler zatwn 30 hft itibaren kilolrı daha önceki haftalardan yavaşlıyor diye biliyorummbenimde 30 haftalık ikiz dr um banada bu haftalardan sonra kilolarının tek bebek gibi gitmiyeceğini söyledi.
ne demek gelişme geriliği kiloları iyi gibi .bu arada dr lar 33 haftadan önce doğum olursa küvez de kalmaları uzayacağı için en az 33 e kadar doğurmamızı istemiyorl

Canım bebeklerinin kiloları 29-30 haftayla uyumlu gibi görünüyor ama doktorunun da söylediği gibi önemli olan bebeğin kilosu değil anne karnında geçirdiği hafta.
Zaten sen 31. haftanı doldurmuşsun 32. haftandan sonra hiç korkma. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum...ödüm kopuyor doğum yapıcam diye..kasılmalarım başladı progestanla devam ediyorum,dinleniyorum ..mayıs ayını doldursam başka nbbişey istemiyorum..ne zormuş ikiz annesi olmak

Canım neden bebeklerini kaybedeceksinki..
Böyle düşünme lütfen...
Sen içini ferah tut..
ınşallah mayıs ayınıda dolurursun...
Burda senden daha erken ve düşük kiloda doğum yapan arkadaşlarımız var..
Onların bebekleri gayet iyi...

canım methanetli ol lütfen öyle yapma ben 16.haftamadan beri serklajdan Dolayı yatıyorum .lütfen sabırlı ol.bol bol dinlen ayaga kalkmadan yat kendini hiç yorma yemene gıdana dikkat et bir de kasılmalar için ben magnezyum kullanıyorum bir sürü arkadaşımda progesteron kullanada var.

ne yaotın canım merak ettim seni bende de dr 14 günlük değil 10 günlük geşilme gördü.2 hafta sonra doplerre alıcak eyer geşilmesse alırız çok durmalarının gereksinimi yok çünki içerde müdehale şansımız yok dedi sen nasılsın nasıl bebeklerin gelişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…