ya kızlar bıktım vallahi.hepsi mi belden aşağı düşünürler bu erkeklerin.yawf büyük bir aşk acısı üstüne biriyle başlayım dedim.adam ilk buluşmada abarttı olayı.(cinsellik yönünden)hani bıraksam azcık yüz bulsa tamam yani.biliyorum hepsi bunu yapmak istiyor.seveni de sevmeyeni de.kimi vuruyor dışına kimi kaybetme korkusuyla belki çaktırmıyor.bu çaktıranlardan hem de ilk buluşmada.tersledim kızdım.bu kez de asıyo suratı çok soğuksun çok iticisin diyor.yawf hemen 1.gün sonunda ayrılmayım dedim.konuştum.tamam dedi sadece.ne istiyorsan o olsun diyor.ama ben biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyor.birini unutuyum diyom öbürünün derdi başlıyor.şimdi de ne msj atıyor ne çarı.hıhhh sanıyoki koşarım peşinden.bilmiyoki ben zaten yaşayacağım acıyı yaşıyorum o benim için büyük bi anlam ifade etmiyor.değer verirse görür karşılığını,vermezse yolu açık olsun.çok sinirliyim yawf.birine değil hepsine.
aslında çok iticisin dediğinde biraz hak verdim.çocuk 2-3 kez yedi tokatı.sırnaşık şey
kaşındı ama.öyle böyle değil ya.
off sinirliyim.o da farketti.öldürmek istiyon beni diyo.nasıl baktıysam.puhaha.akıllı çocukmuş içimden geçeni anladı.sırnaşık şey
bir de durmuş dün tanıştık bugün buluştuk seviyorum diyor.hııı dedim.bilirim ben bu sevgileri.valla tüm çirkefliğimi kullandım.ne dersiniz hemen bırakıyım mı yoksa bi kaç görüşme sonucunda mı karar veriim.fisfisfis
aslında çok iticisin dediğinde biraz hak verdim.çocuk 2-3 kez yedi tokatı.sırnaşık şey
kaşındı ama.öyle böyle değil ya.
off sinirliyim.o da farketti.öldürmek istiyon beni diyo.nasıl baktıysam.puhaha.akıllı çocukmuş içimden geçeni anladı.sırnaşık şey
bir de durmuş dün tanıştık bugün buluştuk seviyorum diyor.hııı dedim.bilirim ben bu sevgileri.valla tüm çirkefliğimi kullandım.ne dersiniz hemen bırakıyım mı yoksa bi kaç görüşme sonucunda mı karar veriim.fisfisfis