onyedi ay sonra bugün

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
323
İzmir
adet günüm 3 gün geçti. adetime 2 gün kala test yaptım bi saat sonra silik sizgi çıkmıştı varla yok arası. adet günümde erken gebelik testi yaptım negatifti ve bugün sabah ilk idrarımla yaptığımda hemen silik ama net bi çizgi çıktı. kan testi yaptırsam belli olur mu?

Son düzenleme:

hamilesin bence içimden öle geçti :)))

kan testi yaptırdım değerim 150 çıktı. normal mi lütfen böyle çıkan var mı değeri? 2 ya da 3 gün geçti adetim. doktora ne zaman gitsem gözükür randevu alıcam ona göre.

Son düzenleme:
kan testi yaptırdım değerim 150 çıktı. normal mi lütfen böyle çıkan var mı değeri? 2 ya da 3 gün geçti adetim. doktora ne zaman gitsem gözükür randevu alıcam ona göre.

gözün aydn canımmm çok çok iyi değerin ... 1500 olunca kese görünüyo... 2 günde 1 değerin ikiye katlaması lazım çarşamba günü yine kan testi yaptır 300 çıkarsa veya 300 e yakın çıkarsa süper gelişiyo bebeğinn:) hemen folik asit vitamin başla ....

çok teşekkür ederim hala şoktayım erken gebelik testinde negatif cıktı ama tam adet günümde birden ateşim yükseldi ona istinaden yapmıştım. 2 gün daha yüksek çıkınca kan testi yaptırdım. 17 aydır deniyoruz çok heyecanlıyım.

merhaba canım rabbim bebeğini sana bağışlasın.... Senin yazını görünce ağlamaya başladım inan. çünkü bende tam 17 aydır deniyorum ama gelmiyor bana meleğimmm.çok üzgünüm vede umutsuz....
Bana bir akıl ver.. Ne yapmalıyım?... Gebe kalmak için ekstra bişey denediz mi ? Bu ay..

canım özelden mail attım sana. teşekkür ederim. üzülme siyeceğim ama beklemenin ne kadar zor oldugunu biliyorum.

canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsinnn darısı basımıza hayırlısıyla

canım rica etsem benimlede paylaşabilir misin

canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsinnn darısı basımıza hayırlısıyla

canım rica etsem benimlede paylaşabilir misin

arkadas gbi bende yazini okuyunca duygulandim cunku bizde evlendgmizdn beri istiyoruz ve 17ay oldu bizimde cocugmuz yok ama nasibin onune kimse gecemez elbet. Seni cani yurekten kutlarim arkadasim guzel bir hamilelik gecirip kolay dogum yapip saglicakla evladini kucagna alirsin insallah

tebrik ederim arkadaşım, hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım s

teşekkür ederim canım inşallah Allah sizide en kısa zamanda hayırlı bi evlatla rızıklandırır.

ne güzel bebiş geliyomuş :) bi bakayım dedim de zaman nelere kadir. çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…