- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
sonsuz mutluluklar dilerim . dün ben o evi nasıl boşattığımı bilirim... allahım düşmanıma yuvasının yıkılmasını vermesin. tabi mutluysaO biraz da eşinde bitiyor canım ya. Benim eşim karıma kimse karışmasın diyor hemen azarı basıyor da kızmasa da ne bileyim adamlar tek maaşla bize para falan göndermek istiyorlar. Kayın validem siz para harcamayın falan diyor. Ne ihtiyacım varsa almak istiyor. Fena demişlerdi korkmuştum ama hiç de öyle davranmıyor bana
konularım var biçok açtığım.sizin evlilikteki sorun neydi çok merak ettim
Hakkinizda böyle hayirliymis uzulmeyin artik daha gencsiniz onlar sizi kaybettiğine uzulsunkonularım var biçok açtığım.
anlaşamıyoruz . aile düşkünü. sinirli . değer vermiyor . birsürü şey ....
Ben bu dediğinize asla ve asla inanmıyorum. Biz bu sitede ne genç kızlar okuduk sevgilisinin her hareketini, aldatmayı sineye çeken.Onların bahanesi ne peki? Doktor, mühendis olup kocasının her hakaretini sineye çeken bununla da kalmayıp kulu kölesi olan, tüm hayatını kocasını elde tutma yolunda harcayan nice kadınlar var.işte elde bi meslek olmayınca çoluk çocuk olunca ve baba evinede geri dönemeyince..Mecburiyetten oluyo bu.Maddi imkan olsa bu durumlara katlanmaz hiç bi kadın
Yaziyim mi yazmayim mi diye dusunurken icimden soylenmek yerine yazmayi tercih ettim
Hepimiz kadiniz ama daha once insaniz hepimizin karakteri kisiligi ve haysiyeti var diye umuyorum sevmek asik olmak anne olmak es olmak bu vasiflar gururumuzu gormezden gelmeye sebep deil demem o ki
Erkekleri fazla buyutuyor gereksiz ve abartili simartiyoruz okuyorum bazi yazilari adam hakaret ediyor kisiligini zedeleyecek laf konusuyor ailene hakaret ediyor hatta aldatiyor veya yuzune bakmiyor kadin basliyor e ben yinede seviyorum yada yuvami ailemi dagitmak istemiyorum yada kurulu duzenimi bozmak istemiyorum e nerde kaldi gururun onurun haysiyetin kisiligin...degersiz oldugunu adam yerine konmadigini bilip karin tokluguna evimde otururum amaan demek te ne? sen kendine neyi layik gorursen insanlar sana onu yasatir ve son bir söz daha size yapilan her kotuluk sizin karsinizdakine verdiginiz taviz kadardir..biraz kendimize deger verip ezdirmeyelim ...
Allah yardımcın olsun canım yaa.sonsuz mutluluklar dilerim . dün ben o evi nasıl boşattığımı bilirim... allahım düşmanıma yuvasının yıkılmasını vermesin. tabi mutluysa. çok zor çok
ne karara vardin?BİRİDE BENİM İŞTE . Kocam bana değer vermiyor . ailem akrabalarım üstüme titriyor . ama ben bana değer vermeyen o adam için ölüp bitiyorum . kendimi bitiriyorum . mahfolmuş durumdayım. ne için kim için ? ben bukadr mı değersizim kendi gözümde bilmiyorum .herkes bunları haketmiyorsun , o adam seni haketmiyor dedikçe ben aman kocam aman yeni evliyim düzelir diye diye iyice bittim ....
ne kadar olmuştu evleneliBİRİDE BENİM İŞTE . Kocam bana değer vermiyor . ailem akrabalarım üstüme titriyor . ama ben bana değer vermeyen o adam için ölüp bitiyorum . kendimi bitiriyorum . mahfolmuş durumdayım. ne için kim için ? ben bukadr mı değersizim kendi gözümde bilmiyorum .herkes bunları haketmiyorsun , o adam seni haketmiyor dedikçe ben aman kocam aman yeni evliyim düzelir diye diye iyice bittim ....
Bosanicamne karara vardin?