onurunu,gururunu haysiyetini unutan tum bayanlara

O biraz da eşinde bitiyor canım ya. Benim eşim karıma kimse karışmasın diyor hemen azarı basıyor da kızmasa da ne bileyim adamlar tek maaşla bize para falan göndermek istiyorlar. Kayın validem siz para harcamayın falan diyor. Ne ihtiyacım varsa almak istiyor. Fena demişlerdi korkmuştum ama hiç de öyle davranmıyor bana
sonsuz mutluluklar dilerim . dün ben o evi nasıl boşattığımı bilirim... allahım düşmanıma yuvasının yıkılmasını vermesin. tabi mutluysa :KK43: . çok zor çok

işte elde bi meslek olmayınca çoluk çocuk olunca ve baba evinede geri dönemeyince..Mecburiyetten oluyo bu.Maddi imkan olsa bu durumlara katlanmaz hiç bi kadın
Ben bu dediğinize asla ve asla inanmıyorum. Biz bu sitede ne genç kızlar okuduk sevgilisinin her hareketini, aldatmayı sineye çeken.Onların bahanesi ne peki? Doktor, mühendis olup kocasının her hakaretini sineye çeken bununla da kalmayıp kulu kölesi olan, tüm hayatını kocasını elde tutma yolunda harcayan nice kadınlar var.

Son düzenleme:
Valla hanımlar günümüzde birçok kadın mağdur falan değil, mağdur ayağına yatıyor. Birbirimizi kandırmayalım hiç.

Yaziyim mi yazmayim mi diye dusunurken icimden soylenmek yerine yazmayi tercih ettim
Hepimiz kadiniz ama daha once insaniz hepimizin karakteri kisiligi ve haysiyeti var diye umuyorum sevmek asik olmak anne olmak es olmak bu vasiflar gururumuzu gormezden gelmeye sebep deil demem o ki
Erkekleri fazla buyutuyor gereksiz ve abartili simartiyoruz okuyorum bazi yazilari adam hakaret ediyor kisiligini zedeleyecek laf konusuyor ailene hakaret ediyor hatta aldatiyor veya yuzune bakmiyor kadin basliyor e ben yinede seviyorum yada yuvami ailemi dagitmak istemiyorum yada kurulu duzenimi bozmak istemiyorum e nerde kaldi gururun onurun haysiyetin kisiligin...degersiz oldugunu adam yerine konmadigini bilip karin tokluguna evimde otururum amaan demek te ne? sen kendine neyi layik gorursen insanlar sana onu yasatir ve son bir söz daha size yapilan her kotuluk sizin karsinizdakine verdiginiz taviz kadardir..biraz kendimize deger verip ezdirmeyelim ...

Benim bey bana iki ilgi gostermesin,kapidan girince opmesin,tv izlemeye dalsin daha kotusu benim istemedigim biseyi yapsun burrrnundan getiriyorum Alimallahh oyle kolay degil beni uzmek Annemin evinden alirken mutlu etmek,mutlu olmak için aldi beni.
Çok değil ! Hiç alttan almiycaksin bak nasıl peşinde koşuyo aman beyimdir kocamdar yuvamdir diye ezim ezim ezilirsen oyle bi ezerlerki bu kocalar bidaa duzelemezsin. E tabi herseyin bi sınırı var :) ölçülü olmakta şart yani.

Ana fikri bu olan birkaç cümle paylasmistim yorum olarak bir konuda. Adam kadına aldatma hakaret etmediği eziyet kalmıyor kadın hala ne yapayım affedeyimmi tarzı soruyor. Dedim az beyin kullanın bu kadar gurursuz olmayın. Yapmayın. Sonuç olarak ceza aldım banlandim. Böylesi bir durumda var. Birilerinin zorunda gitmişki kiblenmisim. Ben çok sinirleniyorum göz göre göre bu onursuzluga. Dünyanın merkezine erkeği yerlestirenlere. Gururunu bırakıp eziyet çekmeye. Dayanamıyorum Bunlara. Ama kadın akıllı olacak. Taviz tavizi doğurur. Böylesi durumlarda taviz vermeyeceksin. Adam nerde duyacağını bilecek.

BİRİDE BENİM İŞTE . Kocam bana değer vermiyor . ailem akrabalarım üstüme titriyor . ama ben bana değer vermeyen o adam için ölüp bitiyorum . kendimi bitiriyorum . mahfolmuş durumdayım. ne için kim için ? ben bukadr mı değersizim kendi gözümde bilmiyorum .herkes bunları haketmiyorsun , o adam seni haketmiyor dedikçe ben aman kocam aman yeni evliyim düzelir diye diye iyice bittim ....
ne karara vardin?

kimse nefret ettiğine katlanamaz. o çok kötü şeyler yaşayıp da terk etmeyen kadınlar hala seviyor biliyor musunuz?
sevdikleri için gitmiyorlar. Nasıl körü körüne bir sevgiyse dayak bile aldatılma bile hiç bir şey gözlerini açamıyor...

BİRİDE BENİM İŞTE . Kocam bana değer vermiyor . ailem akrabalarım üstüme titriyor . ama ben bana değer vermeyen o adam için ölüp bitiyorum . kendimi bitiriyorum . mahfolmuş durumdayım. ne için kim için ? ben bukadr mı değersizim kendi gözümde bilmiyorum .herkes bunları haketmiyorsun , o adam seni haketmiyor dedikçe ben aman kocam aman yeni evliyim düzelir diye diye iyice bittim ....
ne kadar olmuştu evleneli

Güçsüzsen, onurlu, gururlu olmanın bir faydası olmaz ki.
Kadının güçsüz oluşu ya kişiliği ile alakalıdır ya da koşulları ile.
Ama her ne olursa olsun kötü koşulları iyiye çevirebilen özgüveni ve buna paralel olarak cesareti yüksek kadınlar da oluyor.
En çok onlara hayranım.

Geçen gün tvde gördüm. Bir kadının kocası, üstüne kuma getirmiş.
Ve kadın bunu kabullenip evde oturmak yerine, 5 çocuğu ile evini terk etmiş ve tüm çocuklarına kendisi bakmış.
Üstelik bu insanın mesleği de yok. Ama bir karar alınca ve o kararı almakta haklı olunca her şey yardımcı olur insana.
Çok güçlü varlıklar olduğumuzu bilsek, önümüzde hiçbir kuvvet duramaz.

Bunların haricinde acı çekmeyi cidden seven birçok kadın da var.
Aşağılanmayı, hakaretleri, bir erkeğin peşinde köle olmayı içten içe seviyorlar.
İşi gücü, güzelliği, parası olup da bunlara katlanan çok fazla.
Öylelerinin kendi seçimi olduğu için hiç acımıyorum. Devam etsinler.

Hiçkimse için bu yazdikların gibi olman, hele bir erkek için asla. Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen, arda kalan iki kuruşa satar seni...

X