onurunu,gururunu haysiyetini unutan tum bayanlara

Arkadasim dusuncelerimi yazdim sende bu katagoride oldugunun farkindaysan duzelt iste kendini zararin neresinden donsen kardir bu kafayla gidersen daha cok aglarsin ne deyim

Bosanip bosanmamak senin bilcegin is ben tum yazdiklarini okuyan biri olarak bu bosanma isi yatar yani sende o potansiyeli goremedim hakkinda hayirlisi olsun

Arkadasim dusuncelerimi yazdim sende bu katagoride oldugunun farkindaysan duzelt iste kendini zararin neresinden donsen kardir bu kafayla gidersen daha cok aglarsin ne deyim
Sen ilk mesajını düzenle bence konu sahibi, yoksa her gelen ama mecbur olanlar zorda kalanlar ne Yapsın diye girecek konuya

Burayı okumadan yorum yaptimistim az önce. caresizlik degilse evet bu kadar adamlari bi yerini kaldirmanin mantığı yok tamamen katiliyorum.

ciddi misiniz

Aynen bu neyin cabasidir anlayabilmis degilim. Niye bunu dert haline getiriyorsunuz ki . Yasadiginiz bir durum varsa dile getirin. Herkesin akli var ama bazen insan caresizlikten belki mecburiyetten belki aliskanliktan belki dogru zamani gelmediginden vs. O aklini dogru kullanamaayabilir. Bunu degersizlik gurur kiricilik haysiyetsizlik olarak bakmamak lazim. Insan yardim isterde fikri soylenir onun disinda anlayamiyorum bu genellemeleri.
hele dunku konu offf Allahim neydi oyle . O kadar cok istedim ki kadin kendi hayatindan kesitler anlatsin diye sabirla yazdim ama kocasini kanepe karsisinda uyutmamasinin sirrini (!) Bir turlu ogrenemedim :))
dun de acildi sanki bu tarz bi 'ayar vermek' konusu
herkesin imkani farkli, durumu farkli.. gurursuzluk, onursuzluk degil de caresizlik olabilir..

Ailen destek oluyor mu peki ayrıl diye?
EVET. arkamdalar. mutlu olıyım diye ellerinden geleni yapıyorlar. annem babam ağlıyor halime. çekme kızım bırak şunu diyorlar. . mesleğim var gencim , çocugum yok, babamın durumu oldukça iyi. ama ben nekadar akılsızım

Dünkü olaydı zaten arkadaş Sanırsın ünlü sosyologlar dan bir comte bir addams

Demek kanepe nin sırrı çözülmedi hala o zaman #direnkanepe diyorum

Valla değişikmiş. Ailen arkandayken ayrılabilsen keşke Kimisi de boşanmak istiyor, aileden destek bulamıyor. Bir müddet sonra sevgin biter ama. Annem de babamı çok seviyordu ama şimdi nefret ediyor. Sevgisi batsın diyor

boşanıyorum zaten. eşyalarımı çıkarttım evden . eşim şuan pişman gibi ama biliyorum ki o kedi 2 gün sonra canavara dönücek. yok yok bitti . kararımdan dönemem artık.
gözden ırak olunca rabbim gönlümü dindirir inşallah ...

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Eşinin adına da üzüldüm. Bunca günahın vebalini nasıl çekecek acaba? Bugünü yaşamak kolay. Bizde de ben biraz fenayım. KEndi adıma bazen korkuyorum yaptıklarımdan. Allah eşine hidayet versin ne diyeyim

beni mahfettiler ailesi ve kendisi. döktüğüm her gözyaşının hesabını sorsun Rabbim. amin

beni mahfettiler ailesi ve kendisi. döktüğüm her gözyaşının hesabını sorsun Rabbim. amin
Valla bazen forumu okuyorum. Bana hep sen öyle aileyi de eşi de hiç bir yerde bulamazsın diyorlardı. Hak veriyorum. Ailelere de ne oluyorsa her şeye bir karışsalar. Allah yardımcın olsun ne diyeyim hayatım.

Valla bazen forumu okuyorum. Bana hep sen öyle aileyi de eşi de hiç bir yerde bulamazsın diyorlardı. Hak veriyorum. Ailelere de ne oluyorsa her şeye bir karışsalar. Allah yardımcın olsun ne diyeyim hayatım.
teşekkür ederimmmm :* . eş kadar aileside bin kat önemliymiş bunuda acı tecrübemle öğrenmiş oldum .

teşekkür ederimmmm :* . eş kadar aileside bin kat önemliymiş bunuda acı tecrübemle öğrenmiş oldum .
O biraz da eşinde bitiyor canım ya. Benim eşim karıma kimse karışmasın diyor hemen azarı basıyor da kızmasa da ne bileyim adamlar tek maaşla bize para falan göndermek istiyorlar. Kayın validem siz para harcamayın falan diyor. Ne ihtiyacım varsa almak istiyor. Fena demişlerdi korkmuştum ama hiç de öyle davranmıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…