• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onur kırıcı söz ve davranışlar nasıl ispatlanir

Telefonunuzun modeli nedir?Tartışma başlarken,çaktırma'dan telefonun ses kaydı bölümüne kaydete bassanız.o anlamadan alırdınız.Çevrenizde bilen biri mutlaka vardır,size telefonunuzda öğretecektir.Ses kaydete basıp ,tuş kilidini girince,yada kılıfını kapatınca,yada ters çevirince bile almaya devam eder.Sonrasında telefonu elinizde alıp kaydete basarsınız.elinizde kanıt olur.

Bu tür olaylarda yargı görüş birligi saglayamadi henuz. Kimi daire suctur derken kimi suc degildir diyor. Ictihadi birlestirme kurulunun kararina bakiyor acikcasi. Kameraya kaydetmeyin. Bosanma davalarinda dava devam ederken yapilan kayitlari cogu mahkeme delil olarak kullaniyor. Bosanma davasi acmadan ev icindeki gunluk yasaminizi kameraya kaydetmeyin kesinlikle.

Telefonunuzun modeli nedir?Tartışma başlarken,çaktırma'dan telefonun ses kaydı bölümüne kaydete bassanız.o anlamadan alırdınız.Çevrenizde bilen biri mutlaka vardır,size telefonunuzda öğretecektir.Ses kaydete basıp ,tuş kilidini girince,yada kılıfını kapatınca,yada ters çevirince bile almaya devam eder.Sonrasında telefonu elinizde alıp kaydete basarsınız.elinizde kanıt olur.
Telefonum note 4 kaydetmeyi bulurum ama eşim biraz sorunlu bir anda küfür ediyor sonrasında hic birsey yokmuş gibi canm ben seni seviyorum diye devam ediyor kaydettiği kısım beni sevdiği oluyor açana kadar genelde içkili oluyor zaten

Bu tür olaylarda yargı görüş birligi saglayamadi henuz. Kimi daire suctur derken kimi suc degildir diyor. Ictihadi birlestirme kurulunun kararina bakiyor acikcasi. Kameraya kaydetmeyin. Bosanma davalarinda dava devam ederken yapilan kayitlari cogu mahkeme delil olarak kullaniyor. Bosanma davasi acmadan ev icindeki gunluk yasaminizi kameraya kaydetmeyin kesinlikle.
Ama önemli olan neden boşanmak istediğimizi ispatlamak değilmi eşim anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor bnde uzasin istemiyorum

Merhaba arkadaşlar.. Ben birsey sormak istiyorum boşanma davasında onur kırıcı sözler ve davranışlar nasıl ispatlanir bilen var mı ? şahit yoksa ve yazılı olarak kanıt yoksa yani kişinin yüzüne hakaret edilip,küfür ediliyorsa bu nasıl ispatlanabilir kameraya almak suc mudur?
Mesajlaşarak konuşun. Tartışmanın arkasından. Ama sizde yazdıklarınıza dikkat edin

Siz açmayın telefonu sinirlenir yazar belki. Tatlıya bağlayamadığınız bir konuda mesela. Yada görüşeceğiniz zaman yanınızda size şahitlik yapabilecek birisi de olabilir
Ailesi o kadar kalabalık ki benm bir şahidime 5 şahit çıkarır yalancı şahitler zaten bunu yapmayacağını bilsem ses bile kaydetmem ben tatlilikla bitsin isterim ama eminim ki bir sürü yalancı şahit cikaracak

Ailesi o kadar kalabalık ki benm bir şahidime 5 şahit çıkarır yalancı şahitler zaten bunu yapmayacağını bilsem ses bile kaydetmem ben tatlilikla bitsin isterim ama eminim ki bir sürü yalancı şahit cikaracak
hayırdır Kamelya yine boşanmaya mı karar verdin
Allah yardımcın olsun.. iyice çok iyi düşün ses kaydı alacaksan öyle al
bide sen hamile değil miydin?

hayırdır Kamelya yine boşanmaya mı karar verdin
Allah yardımcın olsun.. iyice çok iyi düşün ses kaydı alacaksan öyle al
bide sen hamile değil miydin?

Canm evi terk etmiştim annemgildeyim üzüntüden mi spiralden mi bilmiyorum kanamam oldu durmayinca hastaneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim kürtajla alındı canim. Eşim öğrendiğinde bir kaç kere kapima geldi konuşmak istedi kabul etmemiştim snra sen ne dersen o olacak diyince aileminde etkisiyle konuştum inandım barıştım Son bir kez daha deneyelim diye düzelen şeyler oldu hakkını yiyemem nisanda tasinma kararida aldik ailesine nisanda evi bosaltacagimda dedi ama başka sorunlar çıktı şimdide. yapamayacağımi anladım canım tek celsede bitmesi için delil oluşturmaya calisiyorum ne darp raporu var ne hakaretlere ispatım ama onun bir sürü yalancı şahit var akrabaları onun için herşeyi yapar benm kimsem yok

Canm evi terk etmiştim annemgildeyim üzüntüden mi spiralden mi bilmiyorum kanamam oldu durmayinca hastaneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim kürtajla alındı canim. Eşim öğrendiğinde bir kaç kere kapima geldi konuşmak istedi kabul etmemiştim snra sen ne dersen o olacak diyince aileminde etkisiyle konuştum inandım barıştım Son bir kez daha deneyelim diye düzelen şeyler oldu hakkını yiyemem nisanda tasinma kararida aldik ailesine nisanda evi bosaltacagimda dedi ama başka sorunlar çıktı şimdide. yapamayacağımi anladım canım tek celsede bitmesi için delil oluşturmaya calisiyorum ne darp raporu var ne hakaretlere ispatım ama onun bir sürü yalancı şahit var akrabaları onun için herşeyi yapar benm kimsem yok
çok geçmiş olsun canım
üzüldüm kaç aylıktı bebeğin
Allah çocuğuna uzun ömürler versin
benim anlamadığım ne biliyormusun kamelya bu adam hem seni seviyor
kapına geliyor falan.. hemde bir çırpıda mahvediyor herşeyi
doktora gidecekse barış..
eğer kafana koyduysan da ses kaydını aç gergin gördüğün anda.. bakalım ne yapacak o zaman

çok geçmiş olsun canım
üzüldüm kaç aylıktı bebeğin
Allah çocuğuna uzun ömürler versin
benim anlamadığım ne biliyormusun kamelya bu adam hem seni seviyor
kapına geliyor falan.. hemde bir çırpıda mahvediyor herşeyi
doktora gidecekse barış..
eğer kafana koyduysan da ses kaydını aç gergin gördüğün anda.. bakalım ne yapacak o zaman
Sevdiğini biliyorum ama sevme anlayışı farklı sanırım bütün akrabaları söylüyor babası bile benim oğlum seni çok seviyor seninle evlenemeseydi sürekli kapında olurdu diyor halasıyla konuştuk bi kaç gün önce seni çok seviyor dedi oda. Halası diyor ki " hadi beni gezdir bir yere gidelim oturalim dedim hemen kamelya ya haber vereyim çocuğuda hazırlasın gidelim dedi sizi o kadar çok seviyor ki ben bir yere gidelim dediğimde bile hemen aklına sen geliyorsun sensiz gitmek istemiyor" dedi evet iyi yanları var seviyor belki ama yapamıyorum bunaliyorum artık hakaretleri kaldiramiyorum içkisi zaten başlı başına olay. Utanıyorum artık arkadaş çevresinde içtiğinde dalga konusu oluyor davranışlarına güldürüyor herkesi. Herkes sinirini bilip içiyor bizim ki zumm bizi eve tasiyorlar

Sevdiğini biliyorum ama sevme anlayışı farklı sanırım bütün akrabaları söylüyor babası bile benim oğlum seni çok seviyor seninle evlenemeseydi sürekli kapında olurdu diyor halasıyla konuştuk bi kaç gün önce seni çok seviyor dedi oda. Halası diyor ki " hadi beni gezdir bir yere gidelim oturalim dedim hemen kamelya ya haber vereyim çocuğuda hazırlasın gidelim dedi sizi o kadar çok seviyor ki ben bir yere gidelim dediğimde bile hemen aklına sen geliyorsun sensiz gitmek istemiyor" dedi evet iyi yanları var seviyor belki ama yapamıyorum bunaliyorum artık hakaretleri kaldiramiyorum içkisi zaten başlı başına olay. Utanıyorum artık arkadaş çevresinde içtiğinde dalga konusu oluyor davranışlarına güldürüyor herkesi. Herkes sinirini bilip içiyor bizim ki zumm bizi eve tasiyorlar
tabiki canım benim sevmek sevgisi yetmiyor ki
ne diyoruz hepimiz de saygı önemli herzaman böyle
saygısı yok ki rahatça küfür ediyor, aşağılıyor
elinde kanıt olsun.. delili elde et sonra kapına geldiğinde şartlarını koş
içki bırakılacak. psikiyatriye gidecek.. başlamadan dönüyorum dee
boşanmasan bile yap bunları..
tutarsız davranma canım.. seni sevdiği için yapar gibime geliyor

tabiki canım benim sevmek sevgisi yetmiyor ki
ne diyoruz hepimiz de saygı önemli herzaman böyle
saygısı yok ki rahatça küfür ediyor, aşağılıyor
elinde kanıt olsun.. delili elde et sonra kapına geldiğinde şartlarını koş
içki bırakılacak. psikiyatriye gidecek.. başlamadan dönüyorum dee
boşanmasan bile yap bunları..
tutarsız davranma canım.. seni sevdiği için yapar gibime geliyor
İçki şartlarımın arasındaydı bırakamıyor canm bağımlı olduğunu kabul etmiyor ama bence bağımlı en fazla 1 hafta içmeden durabiliyor önceden dururum diyordu şimdi canım istiyor içmeden duramıyorum diyor ama istediğim An bırakırım diyor ama bi hafta geçiyor içkili geliyor snra başlıyor içmeye hergün iki günde bir üçünde bir devam ediyor icmesi

İçki şartlarımın arasındaydı bırakamıyor canm bağımlı olduğunu kabul etmiyor ama bence bağımlı en fazla 1 hafta içmeden durabiliyor önceden dururum diyordu şimdi canım istiyor içmeden duramıyorum diyor ama istediğim An bırakırım diyor ama bi hafta geçiyor içkili geliyor snra başlıyor içmeye hergün iki günde bir üçünde bir devam ediyor icmesi
dediğim gibi ya kabul edecek ya da kendi bilir
Allah herşeyin hayırlısını versin canım

dediğim gibi ya kabul edecek ya da kendi bilir
Allah herşeyin hayırlısını versin canım
Evet canm ama benm artık onu düzeltmeye ne inancım ne gücüm kaldı kendimi çok mutsuz bezmis hissediyorum o kadar yoruldum ki bir yandan da çocuğum için üzülüyorum babasız nasıl olacak diye ama önümüzdeki baba örneği belli oğlum şimdiden içkiye ozeniyor dolapta gorsun bunu içecegim diye ağlıyor babasının içtiğini görüyor çünkü üzülüyorum daha 2 buçuk yaşında cubuk krakeri sigara yapıyor düşün böyle olmaz yani

yorumunuzu yeni gordum.
tazminat istemiyorsanız neden kanıtla ugrasıyorsunuz ki.
tek celsede bitip bitmemesi neyi degistirecek?
bugun bitsin istemenizi anlarım fakat kanıt toplayacagım derken zaman gecip gidiyor yine aynı kapıya cıkmıyor mu sonuc?

Back
X