Peki başka nasıl ispatlanabilirbilisim sucuna girer..
Merhaba arkadaşlar.. Ben birsey sormak istiyorum boşanma davasında onur kırıcı sözler ve davranışlar nasıl ispatlanir bilen var mı ? şahit yoksa ve yazılı olarak kanıt yoksa yani kişinin yüzüne hakaret edilip,küfür ediliyorsa bu nasıl ispatlanabilir kameraya almak suc mudur?
bilisim sucuna girer..
Sonuçta evin içini kimse bilemez. Komşular duysa bile duymadık şahitlik edemeyiz derler. Ailesi zaten çocuklarının aleyhinde şahitlik etmez başka türlü ispatlamak ki. Arastiracagim tsk ederimsiz bence bunu bir araştırın
kanunlar düzenlendi diye biliyorum
geçen gün bir radyo programında dinlemiştim
eğer hakareti, şantajı vb. başka türlü ispat edemeyeceğiniz aşikarsa telefon kaydı yapabiliyorsunuz artık
ve delil olarak kabul ediliyor
fakat başka türlü kanıtlayamayacak olma şartı var
ben böyle hatırlıyorum
bence inceleyin bir.
Peki başka nasıl ispatlanabilir
Sonuçta evin içini kimse bilemez. Komşular duysa bile duymadık şahitlik edemeyiz derler. Ailesi zaten çocuklarının aleyhinde şahitlik etmez başka türlü ispatlamak ki. Arastiracagim tsk ederim
Tsk ederim yardımın için :)link yazdım sana, bir önceki yorumda
Yani başka yöntem yok sonuçta. Tsk ederim yorum icinHayır bu tür olaylarda yasak değil. Başka nasıl ispat edeceksin ki zaten.
Tsk ederim çok yardımcı oldu yorumunablam X eniştemle boşanırken telefondaki hakaret ve aldattığını anlatan konuşmaları kayıt edip mahkemeye sunmuştu.yasak değil canım
rica ederim.Allah en yakın sürede aydınlığa çıkmanı nasip etsin.hakkında hayırlısı olsun.Tsk ederim çok yardımcı oldu yorumun
Yasak olmadığına sevindim tsk ederim bilgi verdiğin icinYasak degil tabiki. Baska türlü nasil ispat edilebilir ki?
Amin canımrica ederim.Allah en yakın sürede aydınlığa çıkmanı nasip etsin.hakkında hayırlısı olsun.
Eşler arasında gizlilik olmadığı için kamera kaydı yapabilir. Bunun için ceza vermiyorlar (ben kamera kaydıyla ispat ettim, karşı taraf şikayet etti beni. Eşler arası gizlilik olmaz diye karar çıktı.)bilisim sucuna girer..
Nasıl alacağımız bilmiyorum aslında ben kamerayı yada ses kaydını açana kadar susmus olurSes kaydına alın çaktırmadan,mahkemeye sunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?