• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun da çocuğu yok, o da anlamaz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Erdoğan Balıkesir'den Gülen'e seslendi...
Başbakan Recep tayyip Erdoğan Balıkesir'deki mitingten Fethullah Gülen'e çocuk göndermesi yaptı. Erdoğan Gülen için "Tabi senin çocuğun yok, anlamazsın bunları" dedi

Erdoğan Balıkesir'den Gülen'e seslendi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri kampanyası kapsamında Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka hitap ediyor.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

Erdoğan, 3 Temmuz 1960 tarihli bir gazetenin haberini göstererek "Menderes'in kasası, yolsuzluk evrakı ve vesikalarla dolu diyor. Merhum Başbakan'la ilgili son derece alçakça, son derece edepsizce, hayasızca iftiralarlar var. Merhum Menderes ve arkadaşlarını hapse atmışlar yetmemiş, bu haberlerle Menderes'in itibarını sıfırlamak istiyorlar. Aynı gazete bugün de aynı manşetleri atıyor, bugün de AK Parti hükümetine yapmak istiyorlar, o gün nasıl iftira attılarsa bugün de aynı iftiraları atıyorlar, nasıl çirkin, kirli tuzaklar kurdularsa bugün de tıpatıp aynısını yapıyorlar" dedi.

YÜREĞİN VARSA ÇIK GEL VATANINA

30 Mart'ta sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz, Türkiye'deki hainlere çok güçlü bir şekidle ders vereceksiniz. Türkiye'ye saldıranları sandıkta püskürtecesiniz.
Zalimlerin ebedi kalacağı "yer yaşasın cehennem".
Ey Pensilvanya sana sesleniyorum. Eğer yüreğin varsa gel çık vatanına gel, buraya siyaset yap. Aldanmışım. Ben de bunları samimi zannetmiştim. Oralarda bana methiyeler düzüyordu, tesbihler gönderiyordu.
Türkiye'den kaçtın gittin şimdi oradan ülkemizin huzurunu bozuyorsun. Bunu kovalayacağız, sonuna kadar takip edeceğiz. Biz bu ihanetin hesabını soracağız.

"PENSİLVANYA'DA KENDİ ÜLKESİNE TUZAKLAR KURAN ZAT"

28 Şubat’ta seçilmiş bir hükümete post modern darbe girişiminde bulundular. Sizin seçtiğiniz bir hükümeti türlü komplolarla görevden uzaklaştırdılar. Memur kardeşlerime zulmettiler. Üniversitedeki başörtülü kızlarımıza ağır işkenceler yaptılar. Meslek liselerini kapattılar. İnançlarınıza, değerlerinize dil uzattılar. Hatta bir tanesi bin yıl sürecek dedi, 10 yıl bile sürmedi. Şahsım için muhtar bile olamaz diyorlardı. Başörtülü okuyamaz diyorlardı. Yoksulların çocuğu okuyamaz diyorlardı. Şimdi mimar da oldu, doktor da oldu. Yazık değil mi bu milletin evlatlarına? Benim başörtülü kızım da başı açık kızım da omuz omuza okuyorlar. Şu anda Pensilvanya’da kendi ülkesine tuzaklar kuran zat da o yıllarda ülkesini sırtından hançerliyordu. Ne diyordu? Beceremediniz, artık bırakın diyordu. Başörtüsüne saldırı olan günlerde ‘furuattandır’ diyordu. Ya sen ne karışıyorsun? Çünkü onda da evlat yok. Bizim derdimiz var, derdimiz.

28 Şubat'ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bunlar, bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat'ta CHP ile beşli çeteyle ortak hareket ediyordu. Bugün ananas, rafineri, tespih üzerinden yine aynı sermaye, medya ile iş tutuyorlar. Bu millet ihaneti unutmaz, bu millet sırtına saplanan hançeri unutmaz, bu millet bunların hesabını sorar.

BİZ DE İKİ YÜZLÜLÜK YOK

Erdoğan, "Bizim inancımızda iki yüzlülük yok, biz omurgalıyız, biz menfaat şebekelerine prim vermedik, vermeyeceğiz, müfterilere prim vermedik, vermeyeceğiz. Bu yolda emin adımlarla yürüyeceğiz, çünkü bizim bir millet, bir Türkiye, bir bayrak sevdamız var, bizim bir vatan sevdamız var, bizim bir 'tek devlet' sevdamız var, bununla bu yolda yürüyeceğiz" dedi.

Erdoğan, "28 Şubat'ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bunlar, bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat'ta CHP ile beşli çeteyle ortak hareket ediyordu. Bugün ananas, rafineri, tespih üzerinden yine aynı sermaye, medya ile iş tutuyorlar. Bu millet ihaneti unutmaz, bu millet sırtına saplanan hançeri unutmaz, bu millet bunların hesabını sorar" dedi.

DERSHANELER YASASI BUNLARI PATLATTI

"Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum. Bunlar niçin böyle patladılar biliyor musunuz? Dershanelere, çünkü buradan yılda 1 milyar dolar bunların geliri vardı. Biz dershaneler yasasını öne sürünce bunlar patladılar" dedi.

TAVIR KOYALIM

Erdoğan, "Bunların inançlarımız noktasında, kutsallarımız noktasında nerede olduğunu da gördük. Ona göre bunlara tavrı koyalım, adımlarımızı buna göre atalım. Kardeşlerim, o zaman bunlar yaptıkları oyunun ne kadar yanlış olduğunu çok daha iyi anlayacaklar. Hele hele 30 Mart'ta sandıklar AK Parti'nin şu ampulüyle aydınlandığı zaman bir başka olacak bu ülke" dedi.

YAZIKLAR OLSUN KENDİNİ BİZANSLI YERİNE KOYMUŞ

Erdoğan, "O Geziciler, o vandallar o açılış sırasında bir kez daha ortaya çıktılar. Dikkatinizi çekiyorum. Bunlardan bir tanesi üzerine Bizans kıyafetleri giymiş. Şu hale bakar mısınız? Alparslan 1071'de Bizans'a karşı savaşıyor ya, o da Bizans tişörtü giymiş. Kendini Bizanslı yerine koymuş. 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışını protesto ediyor. Yazıklar olsun. Şunu unutmayın, bu eylemcilerin önünde, yanında CHP var, CHP milletvekilleri var, CHP Genel Başkanı var. Bu eylemcilerin avukatlığını da maalesef MHP yapıyor. Şu anda bu paralel örgüt bu Gezicilere, bu Bizans hayranlarına arkadaşlık, yoldaşlık yapıyor. Oyun çok büyük Balıkesir. Hesap başka" dedi.

"GİT PARALEL YAPININ BAŞINDAKİNE SOR"

Erdoğan, "Bu parelel yapı, bu paralel örgüt Türkiye'nin önündeki son engel, Türkiye'deki son çetedir. Onu da tasfiye edecek, bu hainleri de defedeceğiz. İşte o zaman Türkiye'nin önünde hiçbir engel kalmayacak. 30 Mart'ta bir tercih yapacaksınız, ya eski Türkiye ya yeni Türkiye diyeceksiniz" dedi.

Erdoğan: "CHP'nin başındaki genel müdür aslında bir kaset genel müdürüdür. Yani kendisinden önceki genel başkanına bu paralel yapı bir kasetle şantajını yaptı. Yapmış veya yapmamış onu bilemem. Anayasayla ilgili Mecliste görüşmeler yapıyorduk, arkadaşlar bana bu olayı söylediler, Ulaştırma Bakanıma talimat verdim yarım saatte müdahale ederek, o görüntüleri sosyal medyadan ben kaldırttım. Ama şu anda bakıyorsun halef selef olduğu zat, o bile diyor ki 'Kimse bu açıklasın' diyor. Bunu bana sorma git paralel yapının başına sor. Onlar bunu sana yaptılar. Hala onlara güven duyuyorsun. Eğer bu iş bizler tarafından yapılmış olsaydı niye kaldıracağız yarım saat, varsın devam etsin. Çünkü toplumumuzda bu tür ahlak dışı, edepsizce bir uygulamaya tahammülümüz yoktu. Ve şu anda paralel yapı bunları yapıyor ve CHP bundan geçinmeye çalışıyor, MHP bundan geçinmeye çalışıyor, BDP bundan geçinmeye çalışıyor" dedi milliyet

Uf Chess, iyice bozuk tadiyor hersey.
Seviyesizligin dibini gördük diyorum her seferinde ama dibinin de dibi oldugunu sagolsun zat-i muhterem gösteriyor bizlere. Bir de diline bir sey takti mi, etrafta kim varsa ona bulastiriyor.

Bahceli yetmedi, elestirileri aldigi halde utanmadi surati kizarmadi, kalkmis Gülen`e de senin cocugun yok diyor.

nice evlatları yitip giden ailelerin de mi cocugu yoktu? diyecek ki onlar terorist, peki ekmek almaya giden berkinin babasını anlayabiliyor mu kendisi?

şu yat alınan cocugun aglaması gibi oluyor bu cumleleri, anlayamazsınız... evet anlayamıyorum ve anlayamayacagım.

24 şubat 2014 tarihinde Fox Tv Ana haber bülteninde canlı yayında bir dakika bile sürmeyen, ama çok şey anlatan bir konuşma oldu...

Fatih Portakal'ın; "Başbakanın Devlet Bahçeli ile ilgili kullandığı "MHP lideri aile nedir çocuk nedir bilmez" zırvasıyla ilgili bir haberde sonra tam karşısındaki kameraya baktı ve;

“Ben çocuksuz bir aileyim. Eşimle ben varım, istedik Allah bize vermedi ama başbakan o sözü söylediği gün, Cumartesi günü gerçekten çok kızdım, inanın şu anda bile tüylerim diken diken oluyor ve eşim göz yaşı döktü, bu yüzden bu sözlerden dolayı, belki bizi kastetmedi, Bahçeli'yi kastetti ama insan ister istemez alınıyor ve eşim benim bu sözlerden dolayı göz yaşı döktü, kimsenin eşime göz yaşı döktürmeye hakkı yok, başbakanın dahi yok…

Onun için siyasete lütfen ne aileyi karıştırın ne çocuğu karıştırın. Ne yapacaksanız yapın ama bu kutsal öğeleri lütfen karıştırmayın Allah aşkına rica ediyorum sizlerden, insanları da üzmeyin” dedi....

Bu bir ayar mıydı? Hayır, son derece doğal, kovulma pahasına bile olsa başka bir tv'de iş bulamayacak da olsa karısının göz yaşlarının hesabını soran ve evlat hasreti ile yanıp tutuşan bir adamın sesiydi, dilinden döküldüğü şekilde, doğallıyla...

Adam olan anlar, azcık da olsa utanır!

Fatih Portakal'ı sabahları izlemeyi severim tarzını severim kendisi ile çok bilgim yoktur ancak bildiğim bir şey varsa bu akşam onu evinde eşiyle gurur duyan bir kadın karşılayacak...

İzlemek isteyenler; http://www.youtube.com/watch?v=NnYgQKr2yA0

(Adminler link yayınladığım için özür dilerim ama bu hassasiyeti, bu adamın samimiyetini yüreğimde hissettim, paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
Terbiyesizligin hadsizligin sinirlari asilmis .twitter olsun sosyal medya olsyn su platformda bu sozleri destekleyenler yuzunden kadinligimdan utaniyorum.

gülen hereketini asla tasvip etmiyorum o ayrı konu ama bir insanın özel hayatına bu şekilde bir çirkin gönderme yapması hiç olmadı . bence artık başbakanımız son çırpınışlarını yapıyor kendini tüketti bitirdi adam sonunda . hadi anladık insanların dugygularını hiçe sayıyor falan filan ama hiç şunu düşünmüyor mu acaba sana oy veren-vericek olanların arasında çocuksuz evli olmayan belkide çok istediği halde çocuğu olmayan insanlar var . böyle mi teşekkür ettin ?bu millet seni yıllarca iktidar sahibi yaptı ... bir başbakana yakışmıyor bu laflar . neyse ona oy verenlerde oturur düşünür bir acaba biz nerde hata yaptık diye ..
feytullah gülen istese evlenirdi yani çocuk da yapardı . bu onun seçimiydi yanlış yada doğru bilemeyiz kendi davasıdır inanmıştır inandığı yolda gitmiştir . dediğim gibi cemaatleşmeyi gruplaşmayı asla tasvip etmem etmiyeceğim de . ama bu da adamın özeli ya . bu kadar özel hayatlara girilmez ..

Verende vermeyende Allah.
Allah inancını her platformda dillendiren Başbakan bunun üzerinden siyaset yapmamalıydı.
Konu hassas, üzerine çok şey yazabilirim ama cidden gözlerim doluyor bir de bunlara kafa yormak istemiyorum.
Bu konuyu kim diline doluyorsa mevkisi konumu yakınımda olabilir hiç farketmez Allah a havale ediyorum.

Çocuk meselesiyle sadece Sayın Bahçeliyi ve Güleni değil çocuk sahibi olamayan herkesi vuruyor.
Bu şahısa oy vermemek için bu bile yeter.Kaç kadın bu konuşma yüzünden ağladı kimbilir .İnsanları üzmeye
ne hakkı var.Alanda verende Allah.Allah onu evlatlarıyla sınamasın hiç mi korkusu yok bu insanın.

Gelelim ne var bunda başbakan haklı benim de çocuğum yok, tabii ben annemi anlayamam diye örnek verip savunmaya geçenlere;
komşu kadın ona senin, çocuğun yok, sen ne anlarsın çocuktan dese ''edepsiz bir kadınsa'' direk saçına başına dalar.
Daha olgun karşılamaya çalışan da günlerce ağlar o komşuyla ilişkisini keser konuşmaz.Lütfen bu hassas meseleyi
gelipde saçma sapan sözlerle savunmayın.

Son düzenleme:
ayrıca insanların inançları kendini bağlar . hristiyanlar hiç evlenmiyor mesela katolik papazlar .. ne demek çocuğun yok anlamazsın . herşey hayatta çocuk sahibi olmak mı . insanlara saygı duy ya bu ne böle çolukten çocukten siyaset yapılıyor . bence bizim ülkemiz tarihinin en rezalet günlerini yaşıyor . böle bir başbakan gelmedi daha önce ...

Benim de çocuğum yok,demek ki bu yüzden anlamıyorum olup bitenleri.:ssz:

Back