ONUN AİLESİ BENİM GEÇMİŞİMDEKİ HATA.... LÜTFEN KIZLAR DÜŞÜNCELERİNİZE İHTİYACIM VAR

Bekarete önem veren birisi olarak soruyorum "Adamın senden önce eline kız eli değmemiş mi? Bakir mi?" değilse yanlış bir kıyas.

Zina nın günahı kadınada erkeğede aynıdır.

Ailesi işe yaramaz olabilir, seninkindede problem olabilir. Zamana yay, ön yargılı olma. Tanı yani.

kızlar yeni gelişmeler var. sevgilimin evden ayrılmasından sonra abisi kaldıgı eve gidip sevgilimle konuşmuş. işi cok büyüttün biz senin aileniz ben bi abi olarak senin yanındayım. bu konuyu uzatma eve dön , düğününü yapana kadar evde bizlerle kalıcaksın. ben kız arkadaşının babasıyla uygun zamanda konuşur. durumları izah eder toparlarım. sen işlerine yogunlaş biz senin arkandayız demiş. ben bunları duyunca abim büyüğün ne yaaşandıysa yaşandı artık yanlarına dön aranı toparla bak sana o bir adım attı dedim. neyse dönme kararı aldı..

ben bu evdekilerle yaşadıklarını biraz kendi alıngan tavrına da baglamaya başladım. tabi bu yaşanılanlardan dolayı aramızda gerginleşmişti. beni kaybetme korkusu cok yaşıyor en ufak tartışmadan sonra kızgınlıgımdan dolayı uzak duruşlarımı soğukluk algılayıp. sen artık benden sogudun artk eskisi gibi degilsin demelere başlıyor. bu son yaşanılanlar ve aramızdaki gerginlikten sonra düşünmeye ihtiyacım oldu. biraz uzak durdum. yani istem dışı uzaklaştım yani sesizleştim biraz diyelim, konuşmamak yani görüşmemek degil. en son mesajında benimle biraz ilgilen , buna ihtiyacım var güzel sözlerini duymaya dedi . içimden gelmiyor şuan ltfn üzerime gelme dedim. bi kaç saat sonra duygusal msjlar atmaya kendini kötü hissettiğini bensiz olamıyacını falan yazmaya başladı. neyse aradım konuşurken sesi titriyordu. sen agladın mı dedim. sonra kendini tutamayıp aglamaya başladdı. çok özür diledi kendisini ağlarken gördüm diye. sana cok baglandım benden biraz uzak kalınca nefes alamıyorum. ben senle huzur buluyorum. sensiz yokum ben. bu hayatta tek istediğim sensin.. hayatımın kalanını seninle tamamlaamak istiyorum. böyle ağlayıp güçsüz durdugum için özür dilerim . başka bi konuda degilde iş sevdiğim birine geldiğinde böyle elim kolum bağlanıyor. heleki bu sende daha fazla oldu seninle ilgili konularda duygusallığım mantıgımın önüne geçiyor falan dedi..

kızlar bir erkeğin böylesine içten ağlayışına ilk kez şahid oldum. yani bu aile durumları ona karsı tedirginliklerim derken. birde bu haliiii cıktı ..... şaştım kaldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…