onuda yedim -,-

nurgg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
6
2
34
Oncelikle herkese merhaba :) 17 yasindayim nezaman kilo vermeye karar versem buraya gelir zayiflama hikayeleri okuyup kendimi gaza getiririm tabi sonrasi husran. Benim zayiflamak isteme sebebim biraz farkli sanirsam etrafimda onlarca kilolu insan varken surekli laf isiten ben oluyorum etrafimda 5 kilo kilo versen guzel kizsincilar turedi ve bu durumdan bikmis durumdayim. Beni anlayacağınızı umuyorum ve destek vermenizi biseyleri beraber yapabilmeui istiyorum daha once 72 kilodan 65 kiloya dustum suan 67 kiloyum hedef 60 Guzeel bi kiz olmak icin 5 kilo versen dememeleri icin , platoniklikten kurtulmak icin,gobegimi saklamaya calismamak icin,kafam dik ozguven tavan yuruyebilmek icin ve birisi bisey sordugunda onuda yedim dememek icin zayiflamaya başlıyorum ve sizleri de yanimda gormek istiyorum

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…