onu tanımısım

nilgun.n.k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1
0
onunla tesadufen bır ıs gorusmesı sırasında tanıstık.bıkac defa ıs ıcın gorustuk daha sonra baktım bana sen dıye hıtap edıyor ve konusmaları farklı yerlere kayıyor.ılk basta yuz vermedım.konusmayı kestım cunku evlıyım.kendıme yakıstıramadım.aradan bıraz zaman gectıkten sonra tekrar yazmaya basladı.esımle bırlıktelıgımız 7 senedır suruyor belkı rutın hayattan belkıde askın azalmasından kendımı bıran ıcın kaptırdım.ama ondan hıcbırsey saklamadım.herseyı acık acık anlattım.neden bılmıyorum onunla konusmak hosuma gıdıyordu.tabı benden bazı ısteklerı oluyordu.bende bana zaman tanımasını ıstedım ılk oncelerı anlayıslıydı.sonra bu durum onu kastı galıba tartısmalar basladı.olayın kopma noktası benden babasının hastalıgı ıcın para ıstemesı oldu.nedense ınanmadım aslında ınsanların zor gunlerınde hep yanlarında olmusumdur ama sankı kullanılmaya calısılıyormusum gıbı geldı.tamam ayarlarım dedım.sureklı arıyordu naptın ayarladın mı ıste sen olmazsan ne yaparım daha neler neler.sonra denemek ıcın ayarlayamadım dedım.baktım adamda tık yok grsme anıden kesıldı.haklı cıktım.ama haklı cıktıgıma hıc bu kadar uzulmemıstım.ne arıyorum bılmıyorum.esım bana delı gıbı asık bır dedıgımı ıkı yapmayan bır ınsan.ama hala onu dusunuyorum.kendımede kızıyorum ne arıyorum dıye.ıstedıklerını vermeye cesaretım yeter mıydı onuda bılmıyorum veya nereye kadar gıderdı.esım bunu hakeden bır ınsan mı?offf kafam allak bullak

hala nasıl kafan allak bullak arkadasım parayla ask mı yasayacaktın ne arıyorum diyorsun ya cevap:belanı

Sizin evli olduğunuzu biliyor ve aranızda birşey yokken babasının hasatalığı için para istiyor.

Bu ne cesaret ?

En azından deneyip görmek gibi mantıklı birşey yapmışsınız.

Eşinizin bunları haketmediğini kendi ağzınızla söylüyorsunuz.

Aklınızı başınıza toplayın,haketmesine izin vermeyin o zaman.

Lütfen bunu ne kendinize ne de eşinize yapmayın.. şuanda anladıgım kadarıyla boşluktasınız.. Eşiniz sizi seviyor ama eğer artık siz sevmiyorsanız, belli bir süre mücadele ediniz.. Baktınız olmuyor ayrılabilirsiniz ama lütfen bunu evliyken yapmayın.. Çünkü bunu yaparsanız emin olun pişman olacasınız ve kendinizi hiç affetmeyeceksiniz hele de böyle boş bir insan için..

Eşin sana aşık ve sen eşini aldattın....Bunuda Aşk Hikayesi olarak bizimle paylaştın!!
Anlamaya çalışmıyacağım çünkü aldatmanın hiç bir tarafına anlam veremiyorum......
Bence bu yaptıklarını eşine anlatmalısın,kiii bilmeye hakkı var....
Empati yapmayı dene lütfen.....

X