Onu takip etmeli miyim?

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
Merhabalar, daha pozitif bir başlık açmamın haklı gurur ve sevincini yaşıyorum.

Aylar sonra geçen hafta bir çocuğa dikkat kesildim, o arada bir sanat evinde film arası verilmiş. İkimiz de çay için beklerken arkamı bir döndüm, çocuğa bak bak doyamıyorum. Çok yakışıklı bir tip değil, ama yaydığı aura beni fena etkiledi. Sonra o da bana kaçamak bakışlar fırlatmaya başladı arkamdan, yakaladım. Neyse, çay almak üzereydim. O sırada ''siz benden önce geldiniz, lütfen önce siz buyrun'' dedim kendisine. Geldi, bardaklara çayı ben, suyu o doldurduk. Orada hissettiğim heyecanı size anlatamam, zaten o durumdan mütevellit çocuğa teşekkür edemeden sinema salonuna geçtim. Üzerimde sosyal ve duygusal zeka geriliğinin doğal sonucu olan öküzlük de cabası. Filmin ikinci yarısında ona baktım, telefonundan mesaj atarken bana bakmasın mı! O bakışmalar da son oldu zaten.

Özete gelecek olursam, bu çocuğun ilgisini çekmek istiyorum, bu yüzden cumartesi günü katılacağını öğrendiğim bir etkinliğe dahil olmaya karar verdim (Meetup'ta gördüm, bu uygulamayı bilen illa ki vardır aranızda.). Sizce ne yapma(ma)lıyım o çocuğun ilgisini çekmek ve onunla konuşabilmek için? Dediğim gibi, öküz olduğum için flört oyun kurallarını bilen kişilerden öğrenmeliyim. :) Olmazsa bırakırım ama.

Aslında birlikte çay felan doldurmanız çok hoş olmuş Bence katılacağınız etkinlikte ona olabildiğince yakın durmaya çalışın yani orda olduğunuzu farketsin eğer aynı hisler onda da oluşmuşsa size bir adım atacaktır. Yapmamanız gereken şey ise bakışınızı yakaladığı anda gözlerinizi kaçırmamanız. Hatta tebessüm de edebilirsiniz ne kaybedersiniz ki? Bol şans diliyorum

Hahahahha o çay doldurma olayı biraz komikti zaten. Gözlerimi o akşam ondan kaçırmıştım ama... Çok utandım ve ilk kez birini gözüme kestirdim. Doğal olarak nasıl davranacağımı bilemedim. Ama verdiğiniz tavsiyelerin altın değerinde olduğunu söyleyebilirim. Çok teşekkürler. :)

Canım bence sende sosyal ve duygusal zeka geriliği yok ama bende teknoloji zeka geriliği var Bu meetup ne ola ki
O uygulama sayesinde bulunduğunuz ilde ve ilgi alanınızla ilgili buluşmaları yakalayabiliyorsunuz. Bu film izleme akşamı olabilir, kitap tartışma kulübü olabilir, çeşitli konularda seminerler olabilir, vs. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…