Onu takıntı haline getirdim...

Herşeyi Burda açık açık yazamıyorum ifşa olmamak için sonuçta ablası fln blki okuyabilir, gerçi bayağı yazdım ama ... Ben ne olduğundan eminim sadexe fikri niye değişti onu anlamadım

Sadece flörttü sevgili olamazdık zaten aileler birbirini çok iyi tanıyor evlenmemiz gerekirdi belkide ondan mı ürktü offf

E bundan ben bile ürktüm. Sevgili olmadan direk evlilik büyük cesaret ister. Siz sanırım bir nişan yapılır sonra tanırız iyice birbirimizi dediniz. Nişan tanışma fırsatı ama yine de ciddi bir adım. Bu durum değişmeden kaçmaya devam eder, eğer flört ettiğinizden eminseniz tabi.

canım :) onu kastettim nişan söz tabikide olurdu..ama yani öyle 1 yıl falan sevgililik olamazdı oda bunu çok iyi biliyordu :).. bide bu konuma yorum yazanların şu cümlesi beni şaşırtıyor flört ettiğime tabikki eminim :) en son hatta odasında yakınlaştık.....daha ne kadar detay verebilriimki..

Kendisine neden sormadınız? Ne oldu neden bana yazmıyorsun, sorun mu var diye? Belki onunda takıldığı durumlar vardır. Flört ettiğiniz insanla neden ayrıldığınızı bilmemek çok tuhaf değil mi? Açıkça sorun, en azından kafanızda bu kadar büyütmez,yolunuza bakarsınız.

ya aradan 6 ay fln geçti ve numarasını sildim...yazıştığımız sıralarda ona imalı bir şekilde whatupta yazınca kontür gitmiyor haberin olsun diye yazmıştım oda kontör hesapı yapmadım deyip smile koymuştu...şuan bakıyorum instagramına zengin kızını likelayıp duruyor,kızın bir resminin altına perfect yazmış...aslında hep o akrabam sebep oldu tnaışmamıza..çok efnedi çocuk çok iyi çocuk bilinç altımda yer yaptı resmen...

arkadaşlar ona sormam yada yazmamı gerektiricek bir durum kalmadığını biliyorum,zaten aslada yazamam...ablasının telinden sildirdi ya !! resmen onlara gitmemem için..sadece onu kafamdan nasıl ATARIM bu konuda yorumalr istiyorum...hobi bul spor yap herşeyi denedim..

Bilsem..
Şu an takmamaya çalışıyorum işte
Aklımı başka yere vermeye
Ama hep böyle oluyor nedense

Ya anlamadığım şey bu çocuk efendi biriydi başka kişilerdende duydum, şimdi de yabancı bi kızla like laşıyo...çocuğun karekteri değişti

Bu cocuk guvenilir degilmis demek ki, evlenirseniz aldatma riski var. gozu disarida. Bir de efendi cocuk sac oksamaktan, elektrik kimya yaratmaktan falan anlamaz. Sadece buyuklere saygilidir, bunlar da efendi demistir. Uzak durun. Bir de iliskiniz kesinlesmeden kimseyle yakinlasmayin, el ele tutusmak dahil.

daha evlilik olamaz zaten ne yazıkki yıl olucak nerdeyse onu görmüyorum tüm bağlantıları yıktı attı..saç okşama mevzusu mesleği kuaför,saçımda kırık varmı derken öyle bi an yaşadık..ykaınlaşma konusunda o kadar haklısınki, benim hatamdı yine odasındayken ben dedim boynun kambur duruyor masaj ypaım baya şaşırdı :)) o anda öyle ama masajı o sonlandırdı..ya bu çocuk geçmişde gerçekten saygılıydı ama kendinden 7 yaş büyük bi kadınla sevgiliymiş faceini filan araştırdığımda,hatta facede geçmişe indiğimde kadın evli çocuklu bunlar arkadaşlar galiba sonra kadın boşanıyor bunlar 3 yada 4 yıl sevgili oluyor biz tnaışmadan 2 ay filan öncede ayrılıyorlar.. o olayda kafamı bulandırmıştı..

Ya anlamadığım şey bu çocuk efendi biriydi başka kişilerdende duydum, şimdi de yabancı bi kızla like laşıyo...çocuğun karekteri değişti
Yabancı uyruklu mu?

Yabancı uyruklu mu?

moldovalı galiba..aklım almıyor bu çocuk faceinde instasında öyle kız fln da olmazdı gittikçe cıvıttıyor yani..belkide böylesi bnm için daha hayırlı baksana ..ama tabi içim yinede acıyor.

moldovalı galiba..aklım almıyor bu çocuk faceinde instasında öyle kız fln da olmazdı gittikçe cıvıttıyor yani..belkide böylesi bnm için daha hayırlı baksana ..ama tabi içim yinede acıyor.
Aman başka ülkedeki kızla olmaz zaten öyle nette kalır olay

kızla aynı semtteler, büyük ihtimal işyerinde tnaıştı :) e sen anlat birazda hep ben anlattım
Aaa anladım
kimden hoşlansam aynı şey oluyor artık pes ettim
Bir şekilde olmuyor
Kopuyorlar gidiyorlar anlam veremiyorum
Yine öyle biri var
Yazmıyor günlerdir başka kızların resimlerini beğeniyor falan filan

En başta çok ayrıntı vermeyince acaba yanlış mı anladınız diye düşündüm ama sonra anlattiklarinizdan belli zaten yakınlaşmanız. Evlenmeye niyeti yokmuş işte başka haraketlerinden de aslinda hiç efendi olmadığı çıkmış ortaya. En azindan sizi oyalamaya devam etmedi diye sevinebiliriz. Bence sizi tanıştıran aile dostu da çocuğun artik düzgün yuvası olsun diye size fazla fazla övmüş, onu kayırmış nedense. Aman boşverin düzgün birini bulursunuz. Olmaması daha iyi olmuş. Unutmak için de çivi çiviyi söker derdim ama genelde böyle durumlarda unutmak için daha saçma birine ilgi duyulabiliyor. Ben puzzle yapın, kitap okuyun derim. O sizi tanıştıran aile dostuna da yüz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…