Psikologa gitmenizi tavsiye ederim.Evlerine gidip kaldım üç dört kez sadece mesajlaşma değil, sadece arkadaşlık olarak baktıysa ? Saçımla ilgili bişi sormuştum gözlerime bakarak saçımı okşadı , asla arkadaşça değildi aramızdaki elektrik
Elimde olsa keşke takıntı yapmamak
Oluyor böyle sonra geçer
Bende taktım mı takarım
Bu ara bende böyle hissediyorum biri için
Ama olmuyor işte kader..
Sadece flörttü sevgili olamazdık zaten aileler birbirini çok iyi tanıyor evlenmemiz gerekirdi belkide ondan mı ürktü offf
E bundan ben bile ürktüm. Sevgili olmadan direk evlilik büyük cesaret ister. Siz sanırım bir nişan yapılır sonra tanırız iyice birbirimizi dediniz. Nişan tanışma fırsatı ama yine de ciddi bir adım. Bu durum değişmeden kaçmaya devam eder, eğer flört ettiğinizden eminseniz tabi.
Kendisine neden sormadınız? Ne oldu neden bana yazmıyorsun, sorun mu var diye? Belki onunda takıldığı durumlar vardır. Flört ettiğiniz insanla neden ayrıldığınızı bilmemek çok tuhaf değil mi? Açıkça sorun, en azından kafanızda bu kadar büyütmez,yolunuza bakarsınız.
Bilsem..Ne yapsakki acaba ?
Bilsem..
Şu an takmamaya çalışıyorum işte
Aklımı başka yere vermeye
Ama hep böyle oluyor nedense
Bu cocuk guvenilir degilmis demek ki, evlenirseniz aldatma riski var. gozu disarida. Bir de efendi cocuk sac oksamaktan, elektrik kimya yaratmaktan falan anlamaz. Sadece buyuklere saygilidir, bunlar da efendi demistir. Uzak durun. Bir de iliskiniz kesinlesmeden kimseyle yakinlasmayin, el ele tutusmak dahil.
Yabancı uyruklu mu?Ya anlamadığım şey bu çocuk efendi biriydi başka kişilerdende duydum, şimdi de yabancı bi kızla like laşıyo...çocuğun karekteri değişti
Yabancı uyruklu mu?
Aman başka ülkedeki kızla olmaz zaten öyle nette kalır olaymoldovalı galiba..aklım almıyor bu çocuk faceinde instasında öyle kız fln da olmazdı gittikçe cıvıttıyor yani..belkide böylesi bnm için daha hayırlı baksana ..ama tabi içim yinede acıyor.
kızla aynı semtteler, büyük ihtimal işyerinde tnaıştı :) e sen anlat birazda hep ben anlattımAman başka ülkedeki kızla olmaz zaten öyle nette kalır olay
Aaa anladımkızla aynı semtteler, büyük ihtimal işyerinde tnaıştı :) e sen anlat birazda hep ben anlattım
canım :) onu kastettim nişan söz tabikide olurdu..ama yani öyle 1 yıl falan sevgililik olamazdı oda bunu çok iyi biliyordu :).. bide bu konuma yorum yazanların şu cümlesi beni şaşırtıyor flört ettiğime tabikki eminim :) en son hatta odasında yakınlaştık.....daha ne kadar detay verebilriimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?