• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu takıntı haline getirdim...

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Merhaba geçmiş msjlarımdada sıkça dile getirdiğim biri var, komşu annesi beni çok istediğini bir akrabamıza söylerdi kulağıma gelirdi, neyse bir gün bunla tanıştık çocuk benden etkilenmiş gibiydi sonra noldu bilmiyorum hiç msj atmamaya başladı ve bir gün bi baktım ablasının whatsupından silinmişim ablası beni çok sever o sildirdi adım gibi eminim ... Buraya kadar tamam ama onu aklımdan çıkartamıyorum ... İlk defa bir erkeğe böyle şeyler hissettim çok farklıydı kaderimin artık güleceğini, bugüne kadar yaşadıklarımın ödülünü alıcağımı düşünmüştüm inanılmaz kırıldım... Onu Nasıl unuturum :KK43:

Son düzenleme:
E bu kadr mi?
Niye birden mesaj atmamis aranizda hicbirsey olmadan birden mesajlar kesildi ve koptunuz mu?

Niye silmiş soramadınmı yada ye konusmadıgınızı

O an o kadar üzüldüm ve sinirlendimki, bende hemen kızın nosunu sildim.. Sürekli çocuğun instagramına bakıyorum resmiyle konuşuyorum :( deli gibi niye böyle yaptın diye

O an o kadar üzüldüm ve sinirlendimki, bende hemen kızın nosunu sildim.. Sürekli çocuğun instagramına bakıyorum resmiyle konuşuyorum :KK43: deli gibi niye böyle yaptın diye
Kendisiyle konusmayı deneyin
En azından aklınız rahatlar

E bu kadr mi?
Niye birden mesaj atmamis aranizda hicbirsey olmadan birden mesajlar kesildi ve koptunuz mu?

Flört ederken birden kesti , ben msj attığımda tek kelime cvplar yazıyordu, yine bi gün msj atmıştım insan çocukluk arkadaşını bi çay içmeye gtrmezmi diye (bu arada 3 -4 yas civarı biz oynarmışız annelerimiz bir araya gelip ben onu htrlamıyırdum ama o beni hatırlıyor) oda dediki ayıpsın götürürüm her ne kadar çocukluk arkadaşım beni hatırlamasada Dedi, ama sonra hiç yine yazmadı..

Merhaba geçmiş msjlarımdada sıkça dile getirdiğim biri var, aile ahbabımızın oğlu, annesi beni çok istediğini bir akrabamıza söylerdi kulağıma gelirdi, neyse bir gün bunla tanıştık çocuk benden etkilenmiş gibiydi sonra noldu bilmiyorum hiç msj atmamaya başladı ve bir gün bi baktım ablasının whatsupından silinmişim ablası beni çok sever o sildirdi adım gibi eminim ... Buraya kadar tamam ama onu aklımdan çıkartamıyorum ... İlk defa bir erkeğe böyle şeyler hissettim çok farklıydı kaderimin artık güleceğini, bugüne kadar yaşadıklarımın ödülünü alıcağımı düşünmüştüm inanılmaz kırıldım... Onu Nasıl unuturum :KK43:
Pardon ama kaderinizin gülmesi ve ödülünüz bir Erkeğemi bağlı? ?

Flört ederken birden kesti , ben msj attığımda tek kelime cvplar yazıyordu, yine bi gün msj atmıştım insan çocukluk arkadaşını bi çay içmeye gtrmezmi diye (bu arada 3 -4 yas civarı biz oynarmışız annelerimiz bir araya gelip ben onu htrlamıyırdum ama o beni hatırlıyor) oda dediki ayıpsın götürürüm her ne kadar çocukluk arkadaşım beni hatırlamasada Dedi, ama sonra hiç yine yazmadı..

Tek kelimelik cevaplar falan bilemedim sen eminmisin seni begendigine canım ya
Ya begenmedi yada zamanla baska birine gözü kaymis galiba

Sadece flörttü sevgili olamazdık zaten aileler birbirini çok iyi tanıyor evlenmemiz gerekirdi belkide ondan mı ürktü offf

Peki bu keşke ekmeğim olmasaydı o yanımda olsaydı gibi olan sözü o kişiye mi yazdınız?
Hiçbir şey paylaşmadığınız, aşık olmadığınız bir kişiye bu kadar uzun zamandır takıntılı olmanız çok sağlıklı gelmedi bana. Acaba hayatınızdaki bir boşluğu doldurma sebebi miydi bu kişi sizin için?

Peki bu keşke ekmeğim olmasaydı o yanımda olsaydı gibi olan sözü o kişiye mi yazdınız?
Hiçbir şey paylaşmadığınız, aşık olmadığınız bir kişiye bu kadar uzun zamandır takıntılı olmanız çok sağlıklı gelmedi bana. Acaba hayatınızdaki bir boşluğu doldurma sebebi miydi bu kişi sizin için?

Evet ona yazdım, hayatımda kesinlikle boşluklar dolu, çok sevgisiz yalnız bir hayatım oldu, hiç bir ilişkimde yürümedi, yukarıda arkadaşın biri yazmış bir erkeği kendine ödülmü gördün diye, olay o değil benim ne anneden ne babadan ne arkadaştan yüzüm güldü, boşlukta olduğum için bu çocuğu takıntı yapmış olabilirşm

Benimle dogru düzgün konuşmayan bir açıklamayı çok görüp de görüsmeyi silen kisi benim icin biter. Belki yanliş anlaşıldınız belki cocuk duygularindan vazgećti vs ama insan bi arar konusur dimi?Sizde de hata var kusura bakmayın arayip sormamakta noluyor dememekte...
Sizinle bu şekilde görüşmek istemeyene çok bile deger vermişsiniz yazık... aşk bu değil

Siz bu mesajlasma olayini flort olarak gorurken o sadece arkadaslik olarak bakmis. Zaten bir kez bile yuzyuze oturmamissiniz. Hep mesajlasma sanirim. Bu olaya siz cok anlam katmissiniz cok beklentiye girmissiniz. O ise sadece mesajlasmak olarak gormus. Cik anlam katmayin bence. Takinti yapmayin. Hayatinizda biri olsaydi bu olayi cok onemsemezdiniz.

Benimle dogru düzgün konuşmayan bir açıklamayı çok görüp de görüsmeyi silen kisi benim icin biter. Belki yanliş anlaşıldınız belki cocuk duygularindan vazgećti vs ama insan bi arar konusur dimi?Sizde de hata var kusura bakmayın arayip sormamakta noluyor dememekte...
Sizinle bu şekilde görüşmek istemeyene çok bile deger vermişsiniz yazık... aşk bu değil

Ya şimdi aile dostunun oğluya, Bna annesi seni istiyor diyen akrabam dediki çocuk evlilik olabileceği kızla mesafeli olur...

Siz bu mesajlasma olayini flort olarak gorurken o sadece arkadaslik olarak bakmis. Zaten bir kez bile yuzyuze oturmamissiniz. Hep mesajlasma sanirim. Bu olaya siz cok anlam katmissiniz cok beklentiye girmissiniz. O ise sadece mesajlasmak olarak gormus. Cik anlam katmayin bence. Takinti yapmayin. Hayatinizda biri olsaydi bu olayi cok onemsemezdiniz.

Evlerine gidip kaldım üç dört kez sadece mesajlaşma değil, sadece arkadaşlık olarak baktıysa ? Saçımla ilgili bişi sormuştum gözlerime bakarak saçımı okşadı , asla arkadaşça değildi aramızdaki elektrik
Elimde olsa keşke takıntı yapmamak

Back