• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu ok seviyorum...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.726
4
116
Antalya
her gecen gun daha cok baglanıyor daha cok asık oluyorum.o kadar zor zamanlar gecırdık kı askım senınle su an sana dakunabılmek yanında uyuyup yanında uyanmak,sarılmak doya doya opebılmek gercekten bır mucıze gıbı gelıyor bana.

sensız nefes bıle alamıyorum.aksam oldugunda camdan cama kosuyorum sen geleceksın boynuna sarılacagım sımsıkı sarıp opmek ıcın.senı oyle cok oyleee cokkkkk sevıyorumm kı..bırbırımızı hıc bırakmayalım sonsuza dek.... :asigim:

Rabbim ayırmasın sizi canım hep birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir beraberlik ewlilik diliyorum çocuklarınızla beraber allahım gönlündeki duaları kabul etsin ayırmasın sizi birbirinizden inş

sewgiyle aşkla kalın:1hug::asigim:

Rabbim ayırmasın sizi canım hep birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir beraberlik ewlilik diliyorum çocuklarınızla beraber allahım gönlündeki duaları kabul etsin ayırmasın sizi birbirinizden inş

sewgiyle aşkla kalın:1hug::asigim:

cok tesekkurler canım ya.guzel dusuncelerın ve dıleklerın ıcın... :teselli:

gördünmü bak askini sevgini mutlulugunu ne güzel haykirmis dile getirmis ve paylasmissin canim

SUAN CANIN SIKKIN ama bunlari aklindan hic cikarma ve herseyin üstesinden gelmek icin bi cözüm bulunur kendine esine ve askiniza inan güven canim

o güzel yüregine gönlüne saglik

rabbim mutlulugunuzu daim etsin ve sizi hic ayirmasin insallah:nazar:a.s.

gördünmü bak askini sevgini mutlulugunu ne güzel haykirmis dile getirmis ve paylasmissin canim

SUAN CANIN SIKKIN ama bunlari aklindan hic cikarma ve herseyin üstesinden gelmek icin bi cözüm bulunur kendine esine ve askiniza inan güven canim

o güzel yüregine gönlüne saglik

rabbim mutlulugunuzu daim etsin ve sizi hic ayirmasin insallah:nazar:a.s.

haklısın canım aynen oylee..amın ınsallah bıtanem amın cumlemızı ayırmasın ınsallah :1hug:

ALLAH sevginizi daim etsin guzelima.s.
konularinizi okudum sevgi cok guzel birsey opuyorumnanaktan
ama cesaret etmek gerekiyor mesela
bende edebilsem keske uzak sehirde birini seviyorum
ama ailemden ayrilmak cok agir geliyor of of:gitme:
neyse herseyin hayirlisi
mutlulugun sonsuz olsun canimŞeniz

ALLAH sevginizi daim etsin guzelima.s.
konularinizi okudum sevgi cok guzel birsey opuyorumnanaktan
ama cesaret etmek gerekiyor mesela
bende edebilsem keske uzak sehirde birini seviyorum
ama ailemden ayrilmak cok agir geliyor of of:gitme:
neyse herseyin hayirlisi
mutlulugun sonsuz olsun canimŞeniz

cok tesekkurler canım ya sag olasın.. opuyorumnanaktan boyle ıcten ve guzel dıleklerı duymak olesıne mutlu edıyor kı benı.. :delphin: evet aynen ole sevgı gıbı guzel kutsal ve degerlı bısey yok karsılıklı oldugu surece tabıı :asigim: kesınlıkle bırazda cesaret o olmadan malesef olmuyor.zaten omrumuzun sonuna kadar aılemızın yanında kalamıyacagız kı enınde sonunda onlardan ayrılıp yuvadan ucacagız onemlı olan ıstedıgın sevdıgın bır omru bereber gecırmek ıstedıgın ınsanla olması.. :asigim: hakkınızda hayırlısı olsun canım :Saruboceq: umudunu hıc bızaman yıtırme.. sevgıler. :delphin:

cok tesekkurler canım ya sag olasın.. opuyorumnanaktan boyle ıcten ve guzel dıleklerı duymak olesıne mutlu edıyor kı benı.. :delphin: evet aynen ole sevgı gıbı guzel kutsal ve degerlı bısey yok karsılıklı oldugu surece tabıı :asigim: kesınlıkle bırazda cesaret o olmadan malesef olmuyor.zaten omrumuzun sonuna kadar aılemızın yanında kalamıyacagız kı enınde sonunda onlardan ayrılıp yuvadan ucacagız onemlı olan ıstedıgın sevdıgın bır omru bereber gecırmek ıstedıgın ınsanla olması.. :asigim: hakkınızda hayırlısı olsun canım :Saruboceq: umudunu hıc bızaman yıtırme.. sevgıler. :delphin:

ayni sekilde senden bunlari duymakta beni cok mutlu etti canim
evt malesefer duzen boyle ayrilicaz bi gun
bilirsin insan cok zorlaniyorrr ama ask herseye degerkaydirigubbakcemile5
ins dedigin gibi hayirlisi olur tskler canim yaa.s.

ayni sekilde senden bunlari duymakta beni cok mutlu etti canim
evt malesefer duzen boyle ayrilicaz bi gun
bilirsin insan cok zorlaniyorrr ama ask herseye degerkaydirigubbakcemile5
ins dedigin gibi hayirlisi olur tskler canim yaa.s.

rıcA ederım tatlım.. bosver uzulme takma kafaya.hersey olacagına varır.sen anı yasamaya bak.. hakkınızda hayırlısı olsun canım.. :1hug:

Back