• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Önü mini arkası uzun nişan kıyafetim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
37
$IMG_6390.jpg

Altına da dore ayakkabı aldım kızlar.

çok hoş rengi filan güle güle giy.saçınıda dağınık dalgalı bi topuz yapsan harika olur bence

ay cok guzel elbısen ya bayıldım allah tamamına erdirsın:16::16::16::16::16::16: darısıda artıkın benım başıma(inşşşşşşş aminnnnnnn:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:)

Ay çok mutlu oldum sağolun kızlar :16: inşallah herşey güzel olur çok heyecanlıyım vallaa

rengi - deseni - modeli

kısacası bütünüyle çok hoş ve çok zarif bir elbise:16::16::16::16:

Allah tamamına erdirsin :31:

bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir yuvanız olsun kuzum:nazar::nazar::nazar:

Çoook begendim elbiseni canım rengi hele harika yaaa:nazar: Ayakkabında uyumlu olmuş Allah tamaına erdirsin mutlu ol hep:16:

cok seker canım ama dıkkat edın bı arkadasım böle bısey gıymıstı nısanında damat elbısenın kuyruguna bastı karkadasım yere yapıştı ya aman dıkkat maaşalah

cok seker canım ama dıkkat edın bı arkadasım böle bısey gıymıstı nısanında damat elbısenın kuyruguna bastı karkadasım yere yapıştı ya aman dıkkat maaşalah

Allah korusunn :D ama benim boyum 1.78 olduğu için kuyruk basılabilecek kadar yerde olmadı canım allahtan :31: Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

modelden de öte rengi çok hoşmuş ben de beğendim mutluluklar dilerim :34:

Back