onu kendine bağlamanın 15 yolu

anny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
70
25
46
Onu kendine bağlamanın 15 yolu
1- Pozitif ol: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

2- Samimi olmaktan korkma: Ona karşı olan duygularını belli etmen, seni küçültmez, aksine yüceltir. Sürekli bakışmanıza rağmen, hala tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.

3- Kendine güven: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Arkadaşlarının fikirleriyle hareket etmeyi bırak ve kendine ne kadar güvendiğini ona göster.
4- Taklitçi olma: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol. Kimseyi taklit etme.

5- Görgü kurallarına uy: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun yakın arkadaşı olursun!

6- Aşırı makyajdan kaçın: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın. Bu da seni amacından uzaklaştırır.
7- Arkadaşlarını iyi seç: Ne demişler: “Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” Ortamın en fırlama kızlarıyla arkadaş olursan baştan kaybedebilirsin.

8- Kendini geliştir: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır. Bol bol kitap oku. Tiyatroya git ve hatta futbol yorumlarınla onu şaşırt.

9- Cool ol: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar her zaman ilgi odağı olur. Eğer bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilir ve onu etkileyebilirsin
10- Kompleksli olma: Bazen kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir. Ayrık dişlerini, kepçe kulaklarını veya köfte dudaklarını kompleks yapma yerine, bunları sev ve seni sen yapan özellikler olarak kabullen.

11- Anlamlı bakmayı öğren: Tabii bu, onu gözlerinle taciz edeceğin anl***** gelmemeli. Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.

12- Her zaman bakımlı ol: Bunun anlamı sadece makyaj yapmak değil. Saçların, manikür ve pedikürün hep yerinde olsun. Çantandan acil durumlar için bir nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.
13- Giyim - kuş***** dikkat et: Onun dikkatini çekmek için illa pahalı ve trendy kıyafetlere ihtiyacın yok. Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.

14- Arkadaşlarıyla ilişkilerini iyi tut: Özellikle de kankasıyla! Zaten kankasını tavladın mı, onu elde etmişsin demektir.
15- Doğal ol: Bütün bu taktikleri uygularken, doğal olmayı unutma. Bunu beceremeyeceksen de hiç deneme! Doğalmış gibi davranmak özellikle ilk buluşmada yapılabilecek en büyük hatalardan biri.

Eğer, seni doğal halinle beğenmeyeceğini düşünüyorsan fena halde yanılıyorsun. Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, hatta dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını itiraf ediyor.

alıntı

Son düzenleme:
başlığın aldatıldınız tamamı devammı demişsin sonrada bağlamanın 15 yolu diye seçenekler sunmuşsunn... ben farklı bir yorum yapıcam henüz evli falanda değilim ama bende seneryo boldur eğerki evliken aldatılrısam "bana göre aldatılmalarda ne yapılacağı yakalanma pozisyonuna göre değişir;

netekim, evde eşimi yabancı bi cinsle salonda görürsem don paça kapının önüne koyarım, asla piknik tüpüyle kafalarına kafalarına vurmam, herifi hadım madım etmeye kalkmam.kafamdan geçer ama yapmam..
yatak odasında veya banyoda görürsem ''hayırlı işler ' ' der kapıyı aynı hızla kapatır-kitlerim.. o coşkuyla alo zabıta 153'ü arar.. adresi verir bu işletmede hijyen yok ayrıca kaçak et satılıyo derim kaparım.. zabıta gelir ardından polis gelir.. itfaiyeyi de ararım, yangın adresini weririm içerde 28 kedim var derim daha da hızlı gelirler , ohoo seneryo uzar..

eğer eşim beni msn'de yada interaktif bi ortamda aldatıyorsa, web cam'ler açık yakalandıysa (oy oy oyyy)
o makine derhal pencereden dışarı atılırrr
illaa kiiii (hani bi sucuk reklamı warya illla kiii-pınarrr sucuuuk)
makinenin kordonları adaptörü sarıp sarmalanır sonra dürüp bükülür ama bu cisim pencereden atılmaz !!! bi müddet elde tutulur, sırasını bekler..
herif sorguya alınır..sorgu tabiki tatmin etmez.. görüş bitince 'hacı,güle güle ' denir.. evden kovulur..

nedense bu iki tip aldatmayı aynı kefeye koyarım !!
çünkü olay beyindedir, beyin benimle değil de başka biriyle uğraşıyorsa bu iş bitmiştir.. arada kalan kırıntılarla bişi olmaz diye düşünürüm..çocuklu çocuksuz olmam hiç bişi değiştirmez.. çünkü ben med-cezir olacak bi kadın değilim'dir.. "

EĞERKİ BEKARKEN SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILIYORSAM HİÇ AMA HİÇÇ UĞRAŞMAM ONU BAĞLAMAK GERİ KAZANMAK İÇİN NE HALİ VARSA GÖRSÜNN...

başlığın aldatıldınız tamamı devammı demişsin sonrada bağlamanın 15 yolu diye seçenekler sunmuşsunn... ben farklı bir yorum yapıcam henüz evli falanda değilim ama bende seneryo boldur eğerki evliken aldatılrısam "bana göre aldatılmalarda ne yapılacağı yakalanma pozisyonuna göre değişir;

netekim, evde eşimi yabancı bi cinsle salonda görürsem don paça kapının önüne koyarım, asla piknik tüpüyle kafalarına kafalarına vurmam, herifi hadım madım etmeye kalkmam.kafamdan geçer ama yapmam..
yatak odasında veya banyoda görürsem ''hayırlı işler ' ' der kapıyı aynı hızla kapatır-kitlerim.. o coşkuyla alo zabıta 153'ü arar.. adresi verir bu işletmede hijyen yok ayrıca kaçak et satılıyo derim kaparım.. zabıta gelir ardından polis gelir.. itfaiyeyi de ararım, yangın adresini weririm içerde 28 kedim var derim daha da hızlı gelirler , ohoo seneryo uzar..

eğer eşim beni msn'de yada interaktif bi ortamda aldatıyorsa, web cam'ler açık yakalandıysa (oy oy oyyy)
o makine derhal pencereden dışarı atılırrr
illaa kiiii (hani bi sucuk reklamı warya illla kiii-pınarrr sucuuuk)
makinenin kordonları adaptörü sarıp sarmalanır sonra dürüp bükülür ama bu cisim pencereden atılmaz !!! bi müddet elde tutulur, sırasını bekler..
herif sorguya alınır..sorgu tabiki tatmin etmez.. görüş bitince 'hacı,güle güle ' denir.. evden kovulur..

nedense bu iki tip aldatmayı aynı kefeye koyarım !!
çünkü olay beyindedir, beyin benimle değil de başka biriyle uğraşıyorsa bu iş bitmiştir.. arada kalan kırıntılarla bişi olmaz diye düşünürüm..çocuklu çocuksuz olmam hiç bişi değiştirmez.. çünkü ben med-cezir olacak bi kadın değilim'dir.. "

EĞERKİ BEKARKEN SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILIYORSAM HİÇ AMA HİÇÇ UĞRAŞMAM ONU BAĞLAMAK GERİ KAZANMAK İÇİN NE HALİ VARSA GÖRSÜNN...

Ayy belinay koptum cevaplarina:roflol::roflol::roflol::roflol:

O durum basina gelmeyen bilemez yasamadan oyle veya boyle yaparim demesi cok sacma vede kolay....Allah kimseninde basina vermesin...:nazar:

ben bırıncı şıkka takıldım yahu yanında mızlanan kadından hoslanmazmıs walla ben kocamın her turlu mızmızını cekıyorum çunku sevıyorum bence eger erkek sevıyorsa asla aldatmaz aldatıyorsada benı bulamaz yanında

neden çekeyimki sorarım size?neden devam diyeyim..yine aldatsız diye mi,gurursuz bu kadın diye düşünsün diye mi,daha fazla iğreneyim diye mi?

avikapımm teşekkürler stop bu konuda büyük konuşuyosun demeyin bana stop ben aldatılmaya gelemem stop :)

bu konuda konuşurum cicim ben.. beni aldatıcak başka kadınla cinsel yakınlaşma yaşicak yatıcak ve gelip eşim dediği kişinin koynuna giricek öylemii?? benden gizli yapabiliyosa helal olsunnama ben duyduğum sezdiğim gördüğüm andaaa kapının yolunu gösteririm MİDEM GENİŞ DEĞİLLLL BENİM

kapı açık
arkanı dön ve çık
istenmyorsun artık

kapı açık
arkanı dön ve çık
istenmyorsun artık

şarkısını söylemek geldi içimden.. :)))

bu konuda konuşurum cicim ben.. beni aldatıcak başka kadınla cinsel yakınlaşma yaşicak yatıcak ve gelip eşim dediği kişinin koynuna giricek öylemii?? benden gizli yapabiliyosa helal olsunnama ben duyduğum sezdiğim gördüğüm andaaa kapının yolunu gösteririm MİDEM GENİŞ DEĞİLLLL BENİM

Kesinnikle haklisin haksizsin demiyorum boyle birseyi hickimse kaldiramaz midesi almaz zaten,fakat burada okudugumuz aldatmalara bakarsak 2-3 cocuklu neyapacagini bilmeyen bosanamayan hanimlarimiz var hayat okadar kolay digil .Allahima bin sukur olsun boyle bir olayla karsilasmadim rabbim karsilastirmasinda ama,amaaaa aslada buyuk konusmam aslaaaaa.....daha bekarsin hayatta nelerle karsilasicagini,karsilasicagimizi bilmiyoruz...Rabbim karsilastirmasin bu tur pisliklerle..

Aldatan herzaman kaybedendir...bence bu boyledir

:enbuyukkk:şekerim bu işler stoplarla yürümüyor kuzucugum mada katılıyorum büyük konuşma insanız başımıza ne gelecegini bilemeyiz insan demek---BEŞER -ŞAŞAR demek allah o kötü durumu kimseye tattırmasın

pofff banane ya oyle birsey yaparsa cehenneme kadar yolu var...aglar, uzulurum belki ama gururumu da pisligin biri icin ayaklar altina almam!!

Bence bir ilişkide yaşanabilecek en ağır şey aldatılmaktır.
Bu durumda bitirmek en doğrusu....
Dİyelim affettim, barıştım hiçbir şey asla eskisi gibi olmayacak
Neden öyleyse bunları göze alayım......
Allah korusun ama öyle bir durumda konuşma, açıklama vs bana boş geliyor.
Zaten eşim başkasını tercih ederken beni kaybetmeyi göze almış demektir.
Çünkü bu konuda ne kadar katı düşündüğümü ben kadar iyi biliyor.
Kendi adıma ne iki çocuğumu, nede 12 yıllık emeğimi düşünmem ve bitiririm.
Benim doğrum bu.........
Hayat bir kez geliyoruz, hiçbir şeyin tekrarı yok.

:enbuyukkk:arkadaşlar lütfen yalnış annaşılmayalım tabiki kabul edilir bir durum degil ama yinede büyük konuşmayalım

valla hanımlar dediğim açık açık ortada beni aldatıcak başka kadınla cinsel yakınlaşma yaşicak yatıcak ve gelip eşim dediği kişinin koynuna giricek öylemii?? benden gizli yapabiliyosa helal olsunnama ben duyduğum sezdiğim gördüğüm andaaa kapının yolunu gösteririm MİDEM GENİŞ DEĞİLLLL BENİM isteyen katltı bana isteyen katılmaz sizler affetmeyin demiyorum ben olsam diyorum kendimi düşünüyorum öyle cevap veriyorum..

:enbuyukkk:tabiki bu durumu kimse kabul etmez kim isterki aldatılmayı kim kabullenirki ama canım sen çok kati konuşuyorsun ben senin kati konuşman için dedim hayırlısı olsun tekradan diyorum allah kimseye tatırmasın

X