Onu kaybetttigime inanmak kabullenmek bile zulum.

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bizi okurken yakan acıyı sen içinde en derinlerinde yaşıyorsun Allah sana sabırlar versin güzel kızınada, çok üzüldüm her ölüm zor ama genç ölüm daha zor

isyan değil benimki ama içim acıyor böyle genç ölümleri duyduğumda.rahmetli ile yaşıt sayılırız.şuna bak yaaa...gencecik ve kalp krizi...rabbim size ve kızınıza sabır versin.kendimi sizin yerinize koyuyorum ama kabullenemiyorum.size teselli vermiyorum kusuruma bakmayın lütfen...geçecek biraz acınız dinecek elbet ama bu süreci atlatmak kolay değildir eminim.dua etmekten başka ne diyebiliriz.rabbim sabaır versin size....eşinizin mekanı cennet olsun...

Ah bacım benim inan ki anlıyorum seni çok zor bi acı bu tesellisi yok benim için yok biluyrum çünkü. Bende sözlümü kaybettim 33 gün önce nişanimiz için gelirken trafik kazası geçirdi. Tek diyeceğim zor evet ama evladın var ondan bir parça var onun kanından canından capcanlı bi parçan var ona tutun. Keşke diyorum ondan benimde bi parçam olsaydi bo amacım olurdu yaşamak için ama yok. Evladınız için dik dur güçlü dur. Çünkü eşin senin güçlü olmanı ister di evladının mutluluğu ile mutlu ol onun geleceği için umutlu ol. Her ne yaşarsan yaşa ne kadar çok zor olsa da sen anasın anneler hep güçlü olmak zorunda. Sen eşinin karısı sin o sana guvenmeseidi sizi bırakmaz di...
Rabbim cemicümlemize sabırlar ihsan eylesin. Eşinin de günahlarını affetsin kabir azabı çektirmesin.ccennet ehlinden olanlardan eeylesin. Unutma ahiret var o tertemiz gitti bizden daha az günahla gitti. Bana hep diyorlar Allah sevdiği Kulunu erkenden yanına alırmis. Allah yardimcin olsun başın sağolsun...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Lutfen arkasından bol bol dua edin ferahlarsiniz Allah sabır versin size ve kızınıza: (

Allah rahmet eylesin canım sizede sabırlar versin inşallah sizde kendinizi bırakmayın çok zor ölüm acisi sizi çok iyi anliyorum bende 23 yaşında amcamın oğlunu trafik kazasında kaybettim Rabbim anne babasına sevdiklerine sabır versin inşallah: (

çok üzüldüm şuan...Rahman ve Rahim olan Allah sabrını verecektir.. çok sevdiğim yakınımı kaybettiğimde inanamamıştım.deli gibiydim.. şimdi öyle degilim. zaman gerçekten yaraya ilaç olmuyor ama acısını hafifletiyor.. umarım kızınızla güzel bir hayat sürersiniz.

yüce Rabbim sabırlar versin inan okurken çok kötü oldum canım. ne denir nasıl teselli edilir bilemedim.

Çok üzüldüm ve etkilendim .Başınız sağolsun Allah size kızınıza uzun ömürler versin

amin Allah sabirlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…