- 30 Aralık 2023
- 8
- 15
- Konu Sahibi strongerfeels
Merhaba, Gerçekten zor durumdayım. Artık duygularımı anlayamıyorum, midem bulanıyor kendimden. Birini kandırıyormuşum gibi hissediyorum. Birinden yaklaşık 1 aylık flört sonrası bazı davranışlarından soğuduğum için ve çevremin de etkisiyle ayrıldım. Fakat ayrılık sonrası onu çok özledim, ona haksızlık ettiğimi düşünüp üzüldüm, bir daha kimsenin beni böyle sevmeyeceğini düşündüm. Biraz zaman sonra tekrar biraraya geldik onun dönüşüyle. Şimdi de yaklaşık 2 ay oldu, haftada bir görüşüyoruz. Onun dışında telefondan mesajlaşıyoruz. Fakat ben bu kişiyi gercekten sevip sevmediğimden emin değilim. Başta beni soğutan şeyler yine soğutuyor. Kendisi çok ilgili, anlayışlı. Kalbi güzel, kötü biri değil kesinlikle. Beni gelecek planlarına dahil ediyor, çok sevdiğini söylüyor; iltifat ediyor. Hediyeler alıyor, beni mutlu etmeye çalışıyor. Bense ona karşılık veremiyorum. Sevdiğini söylediğinde ben de seni seviyorum diyemiyorum. Yeterince sevmiyorum galiba, ya da erken mi bilmiyorum. Mesela o gün mesaj atmazsa çok üzülüyorum, başkasını sever diye korkuyorum. Mutlu olsun istiyorum, üzülürse üzülüyorum. Onunlayken mutlu hissediyorum. Ancak başkaları (genelde onda olmayan olumlu özelliklere sahip kişiler) ilgimi çekebiliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum, günüm mahvoluyor sanki böyle durumlarda. Biraz daha görüşsem sever miyim diye düşünüyorum ama bir yandan ona umut veriyor gibi hissediyorum. Çünkü ilerde şunu bunu yaparız diyor vs. Ben sadece olabilir, inşallah gibi cevaplar verebiliyorum. Onu kırmaktan, incitmekten, duygularıyla oynamaktan çok korkuyorum. Sizce 3 ay birini sevmediğimizden emin olmak için az bir süre mi? Ayrılırsam yine pişman olurum diye korkuyorum..