dr hanım merhaba
12 yasında esımın ılk esınden 1 kızım var annesını kötü seyler yaparken bırebır görmüs.babası ile evlılıgım onun onayı ıle oldu 3 aylık bebegım var 2 yıllık evlıyım ılk zamanlar hersey normaldı hamıle kaldıktan snr benımle zıtlasmaya basladı yalan söyleme gece yatagı ıslatma para çalma gıbı huylar edındı okuldakı reber ögretmenın dedıgıne göre ben fazla otorıtermısım ona nasıl davranmalıyım ızın ıstedıgınde hayır dedıgımde bırdahakı sefere ızın alma ıhtıyacı bıle hıssetmıyor onu çok sevıyorum ama onun gözunde felaketbır üvey anneyım
4 ay önce psıkıyatrıste göturdum tafronıl 25 ılacı verdı yataga ısemeyı bırakır dedı psıkologa göturmemızı söyledı
16 hazıranda gıttık prozac surup 1 kez içiyor agır depresyonda oldugunu söyledı
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
bu arada annesı aramıyor onu çok özledıgını söyluyor
2 hafta snr tekrar gıdecegız psıkologa
sımdıden tesekkurler
bırde tıklerı var ellerını ve kafasını bılınçsızce sallıyor
yatagını hala ıslatıyor
12 yasında esımın ılk esınden 1 kızım var annesını kötü seyler yaparken bırebır görmüs.babası ile evlılıgım onun onayı ıle oldu 3 aylık bebegım var 2 yıllık evlıyım ılk zamanlar hersey normaldı hamıle kaldıktan snr benımle zıtlasmaya basladı yalan söyleme gece yatagı ıslatma para çalma gıbı huylar edındı okuldakı reber ögretmenın dedıgıne göre ben fazla otorıtermısım ona nasıl davranmalıyım ızın ıstedıgınde hayır dedıgımde bırdahakı sefere ızın alma ıhtıyacı bıle hıssetmıyor onu çok sevıyorum ama onun gözunde felaketbır üvey anneyım
4 ay önce psıkıyatrıste göturdum tafronıl 25 ılacı verdı yataga ısemeyı bırakır dedı psıkologa göturmemızı söyledı
16 hazıranda gıttık prozac surup 1 kez içiyor agır depresyonda oldugunu söyledı
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
bu arada annesı aramıyor onu çok özledıgını söyluyor
2 hafta snr tekrar gıdecegız psıkologa
sımdıden tesekkurler
bırde tıklerı var ellerını ve kafasını bılınçsızce sallıyor
yatagını hala ıslatıyor
Son düzenleme: