onu cok özlüyorum

ecececo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
28
0
43
onu cok özlüyorum.bundan 6ay önce ınternette biriyle tanıstım.onu tanımadan önce cok mutsuzdum sankı hayatdan hıc bı beklentım kalmamıstı ve acıkcası ıneteden böle bı ask ve sevgı yasanacana hıc ınanmasdım hep sacma gelırdı bana hıc olurmu böle sey ıneteden sevgılı derdım.ama bıgun benım basıma gelıcenı hıc dusunmemıstım.ewet ınternetten bırıne asık oldum ben ılk bastan soguk bakmıstım bu ılıskıye ama gun gectıkce onan öle bı baglanmaya basladımkı oda benden cok hoslanıyodu ve belkı ınanmassınız ama hayatında asık oldu ılk bayan bendım.bukadar uzak olmasına ragmen bırbırımıze asık olduk hemde delı gıbı.ona okadar alıstımkı bırgun gormesem sesını duymasam sankı ogun yasamamısım gıbı oluyordum onsuz hıc bıseyn anlamı yok ona cok alıstım oda bana. 6aydır msnden göruyoruz bırbırımızı tlden knsyoruz sesımızi duyuyoruz.bırbırımıze hıc dokunmadık bıle aynı sehırde yasamıyoruz.ama en kısa zamnda gelıcek yanıma onu cok özledım cok özluyorum onu ömrümün sonuna kadar bekleye bılırım yeterkı o hayatımda olsun benı sevsın onahersey deger benım canım sevgilim seni cok ama cok seviyorum.ins rabbım bızı bırgun bi araya getırır.

bende nişanlımı askerden bekliyorum :) en azından beklemenin nasıl bi duygu olduğunu biliyorum

xinya ins nişnlın allahın ıznıyle teskeresını alır bıtırır askerlını ve kavusursunuz ins canım.bır ömur mutlu olursunuz dilerim.rabbım sızı bir ömur boyu ayırmasın.

canım rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz bende ulucumu bekliyorum 10 gün sonra askerden gelicek allahım izin verirse...

tugce and uluc.tesekkür ederım arkadasım yorumun ıcın. dilerim allah senıde kavusturur sevdıne

bende senin yaşadığın olayın bir benzerini yaşamıştım. küçükken. bizde yıllarca nette görüştük telefonlaştık arada benim oturduğum sehre geliyordu bu şekilde bir kaç yıl geçirdik ama sonunda şunu anlıyorsun. ne kadar çok iyi tanıdığını düşünsende yanında olduğunda farklı oluyor bunu sana yazamam ama sen ileride yaşayacaksın. Benimki uzun sürmedi iyiki de sürmemiş doğrusu.Dilerim sen mutlu olursun ama şunu bilmeni isterimki uzaktan ilişki yürümez. Bunu her zaman yanında olan sevgilin olduğu zaman anlıyorsun benim için zaman öldürmek dışında hiçbirşeymiş..

Canim benim internet aşklarina güven olmaz. En yakindakini bile bazen tanimadiğini düşünüyorsun. Iyi düşün ona göre karar ver. Bence sen sadece alişmişsin ona. Sevgi aşk ancak paylaştikça olabilir. Kendini kabtirma hayal kirikliğinada uğraya bilirsin.

mrb.arkadasım berbonya.öncelıkle yorumun için sana cok tskr ederim arkadasım. ama beni biras aydınlatırsan sewınırım cok cünkü böle bi ask yasamıs ınsanların fikirlerıne cok ıhtıyacım var benım anlatabılıyorum demı canım yazarsan sewınırım sımdıden tskr baklıycem:nazar:

bergolya öncelik le bana yorum yazdın ıcın sana tskr ederım. benım yasadım olayın aynısını sende yasamıssn. bana bıras bu konu hakkında dusuncelerını sölermısın sence msntıklımı bu tarz ılıskıler yasamıssn nede olsa benı anlarsın.luten cvp yaz beklıycem sımdıden tskr ler

GeneLde temeLi nete dayanan arkadasLikLar icinn bir ön yargi vardir hepimizde ama bazen bunLari tam terside oLabiLiyor.SeneLerce tanidiginiz insan biLe zamani geLdiginde gercek yüzünü gösterebiLiyor.OnemLi oLann bence insanLarinn gerek reeLde gerek sanaL ortamda gercek kimLikLeri iLee yanii yüzLerine maske takmadan acik ve net oLmaLari.SanaL ortami oLusturan nihayetinde disarida gordugumuz insanLar.Tek farki o an gormuyorsun duymuyorsun.KaLdi kii duygu yogunLugu basLamissa zatenn basLiyor tLf gorusmeLeri,reeL gorusmeLer.Benim iki arkadasimm nette tanistikLari insanLar iLe evLiLik yapti.YakLasik 3 senedir de evLiLer.Ve oLdukca da mutLuLar.Nerde oLursa oLsunn ALLah herkesin karsisinaa iyi insanLar cikarsin.

Bu arada hepinizin maLumu oLdugu gibi yukari da dedikLerimin cok aksi seyLerde yasaniyor.Nette tanisip basina oLmadik isLerde geLen oLuyor.ALLah bu türLü insanlardan da herkesi muhafaza buyursun.

Yine de tedbiri eLden birakma bence canim.Sev ama gözü kapaLi sevme.:)

Umarimmm güzeL ve istedigin sekiLde sonucLanir bu sevdanin sonu.Kim biLir beLki bir gün burda ayni kisi iLe evLenecegini de duyariz :) GoreLim MevLa n'eyLer,N'eyLerse guzeL eyLer...

saol canım agzına saglık cok güsel yorum yapmıssın cok tskür ederim.ins iyi olur hayırlısı olur

6 ay cok fazla bı ılıskı ıcın nasıl sürdürdün onca ay, ınernet askı bı deguven olmaazz .. tanıdıgında cok farklı oldugunu göreceksın. kolay gelsın

insanları tanımak zor umarım pişman olmassın mutluluklar canımm :1hug::içelim:

rabbim hakkında hayırlısını versin canım.. mutlu olursun inşallah.. ama görmeden dokunmadan kendini çok kaptırma derim.. a.s.

X