onu cok özlüyorum.bundan 6ay önce ınternette biriyle tanıstım.onu tanımadan önce cok mutsuzdum sankı hayatdan hıc bı beklentım kalmamıstı ve acıkcası ıneteden böle bı ask ve sevgı yasanacana hıc ınanmasdım hep sacma gelırdı bana hıc olurmu böle sey ıneteden sevgılı derdım.ama bıgun benım basıma gelıcenı hıc dusunmemıstım.ewet ınternetten bırıne asık oldum ben ılk bastan soguk bakmıstım bu ılıskıye ama gun gectıkce onan öle bı baglanmaya basladımkı oda benden cok hoslanıyodu ve belkı ınanmassınız ama hayatında asık oldu ılk bayan bendım.bukadar uzak olmasına ragmen bırbırımıze asık olduk hemde delı gıbı.ona okadar alıstımkı bırgun gormesem sesını duymasam sankı ogun yasamamısım gıbı oluyordum onsuz hıc bıseyn anlamı yok ona cok alıstım oda bana. 6aydır msnden göruyoruz bırbırımızı tlden knsyoruz sesımızi duyuyoruz.bırbırımıze hıc dokunmadık bıle aynı sehırde yasamıyoruz.ama en kısa zamnda gelıcek yanıma onu cok özledım cok özluyorum onu ömrümün sonuna kadar bekleye bılırım yeterkı o hayatımda olsun benı sevsın onahersey deger benım canım sevgilim seni cok ama cok seviyorum.ins rabbım bızı bırgun bi araya getırır.