• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu başkasına veren sahibini 350 km uzakta buldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$sahibini-350-km-uzakta-buldu-4451333.Jpeg

Ordulu Mustafa Yılmaz, fındık bahçesinde yaralı halde bulduğu Sivas Kangal cinsi yavru köpeği 2 yaşına kadar büyüttü.


Sahibini 350 km uzakta buldu

AA

Geçen ay Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde arıcılık yapan akrabası Alaattin Karadeniz, ‘Tomi’ adlı köpeği Yılmaz’dan istedi. Köpeğini vermeyi kabul eden Yılmaz, kovanlarla dolu kamyonete Tomi’yi de koyarak Kelkit’e yolladı. Ancak 10 gün önce kaybolan köpek 350 kilometre yol kat ederek eski sahibine geri döndü. Köpeğini görünce büyük şaşkınlık yaşayan Yılmaz, “Bacaklarındaki yaraları görünce yürüyerek döndüğünü anladık. Bize büyük bir ders verdi. Ne kadar sadık olduğunu gösterdi. Köpeklerin sadık hayvan olduğunu söylerlerdi ama inanmazdım” dedi.
 
Simdi tv de izledim haberi.O kopek nasil o Kelkitin kus ucmaz dag yollarindan gitti orduya aklim almiyor.Allahim nasil yaratmissin bu hayvanlari? İnsan inanamiyor.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
inşallah sahibi tekrar başkasına vermez, çok bağlı demekki sahibine :)
 
Back