onu anlayamıyorum lütfen fikir verin

bananarepublic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
109
12
98
Merhaba kızlar.benim bir sıkıntım var dert demek istemiyorum allah dert vermesin ama kafamı bulandıran bi sıkıntı....şimdi benim 2 sene önce bi sevgilim vardı ona çok aşık olduğumu sanıyodum ve birlikte olduk.ilk kez onunla birlikte oldum yani.ama bir türlü sevgili olmayı beceremedik ayrıldık.ama arada konuşuyorduk.daha sonra bn üniversiteyi kazandın onun yaşı bnden epey büyük olduğu için çoktan mezun olmuştu zaten.kazandığımı söylediğimde orada biri olmasın hayatında dedi ocakta geldiğinde biri olmazsa hayatında sana yüzük takıp annnemin karşısına çıkarmazsam adiyim dedi.orda mesj attım bir kaç kez ama canı istediğinde cevap verdi bazen vermedi.bnde ona olan inadımdanmıdır bilmem sözümü tutmadım ve bi sevgilim oldu ve hala 1.5 yıldır birlikteyiz.ama eski sevgilim zaman zaman düşüyor aklıma.1 ay önce yine düştü aklıma mesaj attım görüşelim çok özledim dedi bende özlemiştim.ve onunda hayatonda biri var.görüştük, seviştik çok utanıyorum sevgilimi aldattım çok kötü iğrenç hissediyorum kendimi.eski sevgilim bana öfkeliydi nedenini sorduğumda senin öfkeli olmanla aynı sebep dedi.yani sevgilim olduğu için bana kızıyo.seninde sevgilin var dediğimde benim için hiç bi önemi yok o kadının diyo.sürekli sen başkasın diyo bana.2 yıldır hiç bir mesajımı silmemiş sevgilin görmüyomu dediğimde onu kaybetme korkum yok diyo.bana karşşı ne hissediyo olabilir bu adam.gel tekrar deneyelim de demiyo ama sevgilim olduğu için öfkeleniyo.kokunu özledim diyo ama bi gün sonra msjıma cevap vermiyo.benden kaçıyomu yoksa kullanıyomu.anlayamıyorum.kendimide anlamıyorum.çok karışığım çok.

Kusura bakma ama aklim almiyor böyle seyleri, yoksa ben mi yanlis anladim. Sen sevgilini eski sevgilinle aldattin, eski sevgilinde sevgilisini aldatti ve sen kaciyomu yada kullaniyomu diye düsünüyosun? Tövbe estagfrullah…

Kusura bakma ama aklim almiyor böyle seyleri, yoksa ben mi yanlis anladim. Sen sevgilini eski sevgilinle aldattin, eski sevgilinde sevgilisini aldatti ve sen kaciyomu yada kullaniyomu diye düsünüyosun? Tövbe estagfrullah…

Yaptığımın güzel bir şey olduğunu düşünerek yazmadım ben bunu.insanlar hatalar yapar ve çıkmazs düşer.öyle olmadaydı fikir almak istemezdim.yargılamakta kimsenin haddine değil.

hayatımıza ne kadar anlamsız romantiklikler yüklüyoruz
canım benim o eski sevgilin afedersinde adam olsun sevgisinin arkasında dursun adam akıllı seni koluna taksın annesinin karşısına çıkarsın yüzüğünü taksın

adam olan lafta kalmaz ne olursa olsun seni başkasına vermez böyle karşılıklı duygular varsa!!
adam olan seni aldatan kadın durumuna düşürmez, yarın bir gün ortaya çıkarsa aldattığın kötü şeyler olacağını bilipte seni bu durumlara düşürmez
bunun niyeti belli seni cepte tutuyor
diğer sevgilinin anlamı yoksa ayrılsın o zaman ne diye onu da seni de yanında tutuyor
belki canın acıyabilir ama eminim diger kızıda bu şekilde elinde tutuyordur
böylelerine kanmayın düzgün insanlarla birliktelikler yaşayın hayatınızı mahfetmeyin

Çok teşekkür ederim yargılamadan iyi niyetle yaptığın yorum için.hayatımı mahfetmek istemiyorum hiç ama hiç.sadece anlamaya çalışıyorum ne hissediyorum o ne hissediyo şuan hayatımda olan adama daha fazla saygısızlık etmek istemiyorum.bencilikler yaptım çok ama kafa karışıklığı ne yazik ki önüne geçilmeyen bir şey...

Yaptığımın güzel bir şey olduğunu düşünerek yazmadım ben bunu.insanlar hatalar yapar ve çıkmazs düşer.öyle olmadaydı fikir almak istemezdim.yargılamakta kimsenin haddine değil.

Valla ben burda yargi göremiyorum kusura bakma…

bence birbirinize layiksiniz. aynen devam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana karşı kesinlikle duygusal yakınlığı yok, ne yazık ki egosunu tatmin ediyor... Henüz çok gençsin canım, evet sen bu insanı çok sevmişsin olabilir ama artık kendi yolunda yürümen ve onun üç kuruşluk sevgisi için kendini ezdirmemen gerek... Eğer her istediğinde ulaşılabilen, hiç bir emek harcamadan cinsellik yaşayabildiği kız konumuna düştüysen zaten bu insan sana hiç bir zaman saygı duymayacak. Cesur bir kızsın ve saygıyı hak ediyorsun. Kendini her ne sebep olursa olsun kimseye ezdirme.

Bence siz naptiginizn farkında dglsinz.olayı o kdr normale indirmissin ki..

Çok haklısın çok teşekkür ederim.bir daha böyle bir duruma düşürmeyeceğim kendimi.böyle şeyler herkese anlatılmıyor sadece en yakınına onlarda ne yazıkki çok net konuşamıyor işte bu sebeple tanımadığın kişilerden fikir almak bazen daha iyi oluyor.tekrardan teşekkür ederim.

Siz ne kadr normal görsenzde zina yapmissınz bugun özledm dese yine yanina gdip tekrar zina yapabileck egilmdesnz..k.bakmayn ama zina yapip o insan icin hala kafanz kariscagna bnce tövbe edin gercktn sizn sandgnz kdr normal dgl bu durum..

Siz ne kadr normal görsenzde zina yapmissınz bugun özledm dese yine yanina gdip tekrar zina yapabileck egilmdesnz..k.bakmayn ama zina yapip o insan icin hala kafanz kariscagna bnce tövbe edin gercktn sizn sandgnz kdr normal dgl bu durum..

Normal gördüğümü bilemezsin.beni tanımıyorsun şurada 3-5 satırlık yazıyla benim düşüncelrimi anlayamazsın...

O insan nası biridr sizi seviyodr yada sevmiyodr,kullandi kullanmadi bu gerceklr onun karakteri..ama siz kendinizi kendinz kück düsürüyorsunz yine kendinizin yaninda..burda bende atarm tutarm size karsi belki sizi aglatabileck kdr asalayicida konusablrdm ne de olsa benim basmda dgl bu durum..biz insanlr böyleyiz biraz ama bakn yine ayni seyi söylüyorm sonu dahi belli olmayan yaşi olan ama yaptklari itibaryle kisiliqi otrmams biri icin kendnzi basitleştrmeyn.kabul edin yada etmeyn bu yasadklarnz icin yarn ewlendgnz kisidn helallik almak zorundasiniz..tövbenizi edin kurtuln şu zina batagndan..hayatiniza,kariyerinize,egitiminzle,ailenzle ilgilenin

Yakınındaki kişilerden zaten gerçekçi bir fikir alamazsın çünkü seni üzmemek için gerçekleri direkt yüzüne söylemekten çekineceklerdir ama; daha sonra tekrar tekrar üzülmektense şu an üzül ve kendi yolunda yürü... Ben ne onun ne başka birinin bir daha sana bu şekilde davranmasına izin vermeyeceğine inanıyorum. Bir de şunu hiç bir zaman unutma evet cinsellk çok güzel ve önemli ama sevgisi hormonlarına göre değişen bir insan inan bana sevmiyordur... Gerçekten seven bir insan zaten seni incitmeye kıyamaz, cinsellik olsun olmasın böyle vurdum duymaz da davranamaz... Sen sen ol, geçmişe sünger çek, bir daha da kimseye kendini bu kadar kolay teslim etme... Teslimiyet derken yalnızca cinsel manada değil... Erkek avcıdır, sen fiziksel veya duygusal olarak ona teslim olduğunu hissettiğinde rahatlamaya başlıyorlar... Mesafeni koru, öyle iki ayda çok seviyorum ölüyorum triplerine girme bak gör o zaman nasıl kul köle oluyorlar...

Teşekkür ederim çok sağolun.bu yazılar bni aydınlatıyor inanın allah razı olsun

Ben güçlü biri olduğumu sanıyordum öyleyim hatta öyle diyebilirim.hayatımda sadece ona karşı inanılmaz güçsüz düştüm.ama bu bundab sonra böyle olmucak.bu yazdıklarınız bana daha da iyi geliyor.daha da düşündürüyor.çok sağolun

Yaptığın şey güçlü olmadığın manasına gelmiyor ki zaten, hayatta hepimizin zaafları var senin zaafında ona karşı... Olabilir insanlık hali... Şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ve lütfen sende bir daha onu aramak istediğinde veya o seni aradığında şu anki ruh halini hatırla, inan bana bir süre sonra zaten kendinle inatlaşıp amannnn diyeceksin... Sen bu hayatta ki herkesten daha değerlisin kendin için, kimsenin bu değeri düşürmesine, seni yok yere üzmesine izin verme... Kendine çok iyi bak...

Kalbinizi kirdiysam özür dilerm msji yazarken tek sefrde yazamadm yarim yarim gitti ondan biraz kavram karmaşası oldu..sizi de asla yargılamak yada ayıplamak haddime düşmez bu durum bna dgl tüm insanlara hitaben böyle..Efndmz (sav) in bi hadisi var kınadıqınızı yaşamadan ölmezsinz die..ben kınamak yada yermk gbi bi niytte dgldm grcktn yanlş anlasldysam hakknzi helal edin ltfn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…