- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
Merhaba kızlar.benim bir sıkıntım var dert demek istemiyorum allah dert vermesin ama kafamı bulandıran bi sıkıntı....şimdi benim 2 sene önce bi sevgilim vardı ona çok aşık olduğumu sanıyodum ve birlikte olduk.ilk kez onunla birlikte oldum yani.ama bir türlü sevgili olmayı beceremedik ayrıldık.ama arada konuşuyorduk.daha sonra bn üniversiteyi kazandın onun yaşı bnden epey büyük olduğu için çoktan mezun olmuştu zaten.kazandığımı söylediğimde orada biri olmasın hayatında dedi ocakta geldiğinde biri olmazsa hayatında sana yüzük takıp annnemin karşısına çıkarmazsam adiyim dedi.orda mesj attım bir kaç kez ama canı istediğinde cevap verdi bazen vermedi.bnde ona olan inadımdanmıdır bilmem sözümü tutmadım ve bi sevgilim oldu ve hala 1.5 yıldır birlikteyiz.ama eski sevgilim zaman zaman düşüyor aklıma.1 ay önce yine düştü aklıma mesaj attım görüşelim çok özledim dedi bende özlemiştim.ve onunda hayatonda biri var.görüştük, seviştik çok utanıyorum sevgilimi aldattım çok kötü iğrenç hissediyorum kendimi.eski sevgilim bana öfkeliydi nedenini sorduğumda senin öfkeli olmanla aynı sebep dedi.yani sevgilim olduğu için bana kızıyo.seninde sevgilin var dediğimde benim için hiç bi önemi yok o kadının diyo.sürekli sen başkasın diyo bana.2 yıldır hiç bir mesajımı silmemiş sevgilin görmüyomu dediğimde onu kaybetme korkum yok diyo.bana karşşı ne hissediyo olabilir bu adam.gel tekrar deneyelim de demiyo ama sevgilim olduğu için öfkeleniyo.kokunu özledim diyo ama bi gün sonra msjıma cevap vermiyo.benden kaçıyomu yoksa kullanıyomu.anlayamıyorum.kendimide anlamıyorum.çok karışığım çok.