ontsyumgui´nin Sevdikleri - İçlerinden Biri Benim Oldu :) Bridal Bouquets

hepsi hariiiikaaa !
hangisi senin canım ve fiyatları ne kadar ?

Merhaba...

Evlilik hazirliklari sirasinda hosuma giden bir buket nerden bulurum diye arastirirken buldugum ve hayran kaldigim buketler bunlar, ben iclerinden birini secmekte cok zorlandim, bu buketlerin hepsi bana hitap ediyorlardi ama sonra fuşya rengindeki buketlerden birinde karar verdim. :)

Fiyatlar degisiklik gösteriyor; her ülkenin farkli fiyat araliklari var. Türkiye internet satis sayfalarinda 50 YTL ile 100 YTL arasinda ciceklere rastladim. Amerika internet satis sayfalarinda 200 Dolar´a kadar degisik fiyatlarda bulmak mümkün. Cin internet satis sayfalarinda 10 Euro´dan 100 Euro´ya kadar farkediyor. Zevkinize ve bütcenize kalmis bir durum.

Ben cicegimi coookkk uzaklardan getirttim, cok begenerek alinca fiyatina dahi bakmadim, umrumda da olmadi acikcasi. :) Dikkat edilmesi gereken baska bir konu da; eger internet üzerinden özellikle de uzaklardan ismarlanacak ürünlerde, evlilik gibi önemli organizasyonlara yetismesi bakimindan ürünü erken ismarlamak.

Son düzenleme:
1 ve 2.çiçekler çok güzel bittim onlaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…