Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aylık bi kızım var son 3 haftadır çok salyamız akıyor önlük yetiştiremiyorum.erkenmi çıkacak dişimiz acaba????:uhm::uhm: ne zaman diş çıkar? erken çıkması iyimidir iyi değil diye duydum ben, erken dükülür diyolar dişleri
tatlım dişten olmayabilir benim bebeğim 63 günlük aynı sorun bizdede var sürekli salyası akıyor bu arada diş sanırım 6 aydan sonra gelişimine bağlı olarak çıkmaya başlıyor
benim kızımda 3 aylıken salyalanmıştı..herkes erken çıkacak dişi diyordu..doktora götürdüm geçen şu an 6 aylık ve 2 tane birden dişi gelmiş..doktor 7 aylık olmadan patlar diyo..gülünce 2 tane incisi gözüküyor deri altında..erken çıkması na iyi deil çabuk dökülür derler ama yapacak bi şey de yok..
canim benim oglumda uc bucuk yasindaki cocugum dort aylikken salyalar basladi bir yasinda cikarttti.ben gogsune atletinin icinden bez koyuyodum disinada onluk gogsune gecmesin diye cok dikkatli ol canim .kizimda uc aylik oda basladi salya akitmaya bakalim ne zaman cikarticak