önlisanstan lisans a gecıs ne zaman ve nasıl oluyo?

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
arkadaslar ben halkla ilişkiler önlisans ta okuom seneye kpss ye gırecem ama olmazsa 4 yıllıga gecıs yapıcam bu ıslemler nasıl oluyo bılgınız varmı ve ne zaman oluo zamanını kacırmayım kotu olurrrr:Saruboceq:

canım bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.2006 bil tek programlama mezunuyum geçtiğimiz şubat ayında aof lisans tamamlama başvuruları vardı yaptım şuan muaf olduğum dersler haricinde işletmeye dewam ediorum. Sende gidip bi aof bürosuna sorabilirsin. Yanlış bişi sölediysem düzeltin arkadaşlar..

4 yillik icin dikey gecis sinavina girmen lazim..eger aof devam etmek istersen ogrenci islerine danis onlar yardimci olur..

canım önlisan muhasebe ezunuyum geçen sene 3. sınıftan açıköğretime başladım bu sene 4. sınıf oldum ekim gibi başwuru yapıyorsun bi aöf bürosuna gidip aöfnin internet sitesinde tarihler açıklanıo ordan takip edebilirsin yapman gereken harç yatırmak bölüm seçmek diploma fotokopisi falan zor bir işlem diil kolay gelsin sana...merak ettiğin başka şeyler warsa cvplayabilirim...:lepi:

26 Ekimde lisans tamamlama için başvuru yapacaksın gerekli evraklar sitelerinde mevcut yine bulamazsan elimdeki klavuzdan sana yazarım.Önce netten başvurup sonra büroya gideceksin seçebileceğin bölümler ya İşletme ya İktisat...

bende halkla ilişkiler okuyorum bu sene ikiye geçtim seneye kpssye başvurup onun derslerini çalışmayı düşünüyorum hem açık öğretim hem kpss derslerine çalışmak zor olur gibi geliyo o yüzden şimdi bu sene bittikten sonra 1 yıllık ara verip kpss ye çalışmak istiyorum acaba açıköğretime 1 yıllık ara verdikten sonra dikey geçiş mümkün mü kpssde ön lisans mezunlarının sorularının daha kolay olduğu söyleniyor

canlarım cok saolun ama ben 2.sınıfa yenı gectım sımdı mı basvuracam 3.sınıf ıcın yoksa 2.sınıfı bıtırdıkten sonra mı.

Mezun olduktan sonra başvuru yapacaksın yani diploman şart seneye bitirince ekim ayında başvuru yaparsın şimdi değil...

Halkla ilişkilerin 2.sınıfı oldukça kolay pek zorluk çekmezsin sadece çok sözel,sorular hep daha önce çıkmış sorulardan çıkıyor.Kpss ne kadar kolay olursa olsun ki öyle değil çok fazla başvuran var ne kadar yüksek alırsan senin için kar.Bende halkla ilişkiler bölümünü bitirdim bu bütünlemede seneye giricem kpss ye 80 ve üzeri alman lazımki bir iş şansı olsun.

Ya konu açılalı ve üzerinde yorum yapalı çok olmuş ama birşey soracağım ben de..Bu önlisanstan aöf'ye geçişte sadece iktisat ve işletme bölümüne geçiş yapılabiliyormuş..peki hangi bölümlerden mezun olmamız gerek araştırdım bulamadım..Ben Grafik mezunuyum, iktisat ya da işletmeye geçiş yapabiliyor muyum acaba CADIARZU

slm...
anlamadığım bir şey var !! ıkı yıllık e.haberleşme mezunuyum.mezun olunduktan sonrada aöf de iktisat - işletme bölümlerine tercih yapabiliyorum ve teknik bölüm olduğum için intibak'tan başlıyorum ve 4 ders alıyorum 3. sınıfa gecmem ıcınde bunlardan ıkı tanesını gecmem yeterlı oluo.. hersey tamm da bunun uzerıne işletmeyıde okudugumu var sayarsak sımdı ben ıkı unıversıte mezunu mu olmus olucam.. yanı meslk yuksekten aldıgım teknık dıplomaya sahıp olabılcekmıyım .. ve bunun uzerne ısletme okudugumda sadece 4 yıllık ısletme mezunu mu sayılıcam ? bu cok onmlı yardımcı olurmusunuz bayanlar! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…