Önlisanslar sınavınız nasıl geçti?

zorlu bir sınavdı benim için ,sadece soru çözdüm ders çalışmaya zamanım yoktu ama saat hiç yetmedi..matematiğe hiç bakamadım sözelci olarak vatandaşlık ve türkçe iidi gerisi foss ümidim yok maalesef.

benimde kötü geçti ya.sadece türkçe iyiydi pek umudum yok ama bakalım hayırlısı

türkçede çok kafa yoran bikaç soru vardı. matta da kazık sorular vardı.genel kültür iyiydi işte bakalım çalıştım umarım karşılığını alırımm:26:

ne umutlu ne umutsuz karmakarışık türkçe baya vaktimi aldı benimde matematikte zorlandığım bi kaç soru oldu hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Anayasa zordu neredeyse hiç yapamadım matematikte de problemler zor geldi ya ben hiç çözemiyorum şu problem sorularını siz yapabiliyor musunuz arkadaşlar onun dışında kolaydı

ya sinirimden dün agladım okadar çalışmıştım hamile halimle sınava deli oldum yaaa 55 net felan anca kalıyo denelerde 70 den yukarı alırdım .. soruları nerden bulmuşlardı ya o hazırlayanları allah a havale ediyommmmmm

dün baktım sorulara.türkçeden hiç yanlış yapmazdım 2 yanlışım çıkmış :S

tarihten bi sürü yanlış :S öff ya 70 e yakın netim var onla da bişey olur mu ilmiyorum.sinir oldum o kadar çalış et.. 2006-2008 sorularına göre çoook daha zormuş yaa daha önce çözdüm halbuki ama karşılaştırma yapınca şimdi diyorum ki hakkaten baya bi zor_muşşşş...

neyse kızlar sonuçları bekleyecegiz artık inş çabuk açıklanırda hepten rahat ederiz ak koyun kara koyun belli olur ya ama ben birseye dikkat ettim çalışanlar hep çökmüş ama diğerleri rahat gecmiş anlayamadım ya bu ne sans arkadas anlamadım benki tarih ve vatandaslığa son bir ay deli calıştım genek kültürden en fazla 10 yalnışım çıkardı bana zor gelmedi ama zaman kalmadığı için çok hızlı çözdüm çizdim durdum biraz daha vaktim olsaydı en azından anlayarak okur ve öyle cevaplandırırdım offff ben sadece zamana yenildim ama vatandaslıktan yarı yarıya yapabilimişim o da güncellerin hepsi dogru zaten onlarıda hoca kitapçığı inceleyin dediği zaman kafadan cözmüştüm diyorum ya doğru dürüst okuyamadım kiiii ahhh ne yapacam bilmiyorum

çok zor bir sınavdı arkadaşlar,geçmiş yıllara göre,sabahlara kadar uykusuz kaldım,sırf ders çalışabilmek için kızımı sabahın köründe kaldırıp kreşe götürdüm,yavrumu o kadar ihmal ettim,70 netim var,o da bir işe yaramaz zaten çok üzgünümhayırlısı buymuş demek ki,düşündükçe ağlayasım geliyor

arkadaşlar merhabalar birşey sormak istiyorum benim kpss ile ilgili çok geniş çaplı bir bilgim yok 2 senelik hastane yönetimi ve organizasyon mezunuyum ben kasım için olan kayıtları kaçırdım şimdi benim 2012 yimi beklemem gerekiyorr A grubu bizi kapsamıyormu bu denetmen müfettişlikler için tercih yapmak istediğimzde aldığımız uluslararası sertifikalar işe yaramıyor dimi saçma bir soru ama zaten kayıtları kaçırmak içime oturdu sözleşmeli personel alımıda yok napcağımı bilmiyorum

eger 2 yıllıksan 2012yi bekleyeceksin ama biz kpss a gurubu deil b gurubuyuz önlisanslılar bildigim bu emin deilim

benimde ağlayasım geliyor 4 aylık bebeği babasına bıraktımda gittim 62.75 netim var. gk netim fazla olduğu için hesaplayınca 74 , 76 arası bişi gelcek. ben aklımı veremedim. tam 7 tane soruyu bil ebile yanlış yapmışım. kendime çok kızdım. biraz daha dikkat etseydim hemen gördüğüm şıkka kafadan atlamasaydın mat den var bir o kadar. dikkat etmedim yapamadım şimdi vururum kafayı duvarlara

bayanlar mrb netten puanınızı hesapladınız mı doğrumudur acaba 57 netim var 72 puan diyo

benimde 62.75 netim var. 2006 ya göre 74 , 2008e göre 75 diyor. ama hepimiz biliyoruzki 80 in hatta 82-82 ün altına memurluk gelmiyor yani sağlıkçı değilsek..

ama bir düşünsenize herkesin netleri düşük çıkarmış, punalar aşağı çekilirmiş . bu sadece bir hayal ama olsun kısmet bir daha ki sefere.

off ya herkes dikkatsizlikten yapmış hele ki ben olabiliri olamaz okumusum meselaaa çoguda böyle oda zaman darlığından hızlı hızlı yapayım derken insan bildiginide sasıryo cabuk açıklansada puanlarımıza baksak sonrada atama derdi var tabi birde yerleşecekmiyiz bilmem ne derdi var ne zor yaa bu işler allah herkesin hakkında hayırlısını versin

ya artık açıklansada kurtarsak tercih telaşına düşsek sonrada gelecek mi bir yer ya uyuyamıyorum kötü kötü rüyalar görüyorum tek istegim hayırlısıyla atanabilmek

rüyamda 70.375 almışım bi hışımla kalktım ösym sitesine girdim ama nerde yine açıklanmamış sonuçlar inşallah rüyam çıkmaz :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…