Önlisanslar sınavınız nasıl geçti?

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
kızlar ne yaptınız ya baktım orta öğretimci arkadaslar fena yapmamış sizin nasıl gectii
Benim ki fena deildi zamanı yetiştiremedim ama genel olarak iyi diye düşünüyorum türkçede biraz oyalandım yarım saatte gk ü çzdüm ama vatandaşlıkta tam bilig soruları vardı tairh ve coğrafya kolay geldi türkçede zorlayıcı deildi matematikte ama 15dk daha olsaydı 6 boş bırakmazdım ama sınavda bir ara soğuk ter attım kalbime iğneler battı dünde agrıyordu hem kalbim hem karnım sanırım çok heyecan yaptım bu sefer titremedim ama bir ara kal geldi beynim durdu sanki insan nasibimden öteye gidemiyor inş hakkımda hayırlısı olur allah emeklerimizi boşa çıkarmaz :18:

Selamlarr....
Ya bende zamanı yetiştiremedim,türkçede çok oyalandım biraz matemtik ççözüp genel kültüre geçtim ama dönene kadar son yarım saate girdik
ne iyi ne kötü diyebiliyorum ( sonucun hoş bir sürpriz olmasına ihtiyacım var (
Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah...

canım aynen yaaa inşallah benimkide çok iyi olur çünkü çok istiyorum ve cok çaıştım hatta sınav yerine bile kitaplarımı götürdüm arabada ufak bir tekrar yaptım ama 150 soruya alışmışım biraz bu bana garip geldi evdeki denmelerim hep 150 soruluktu birazda sorulardan kısmışlar ya o üzdü beni o daha kolay geliyordu uzun olmasına rragmen neyse hakkımzda hayırlısı

benhaziranda bir bıraktım çalışmayı cumartesi öğlen açtım tekrar

sınav 26 eylülde yapılsaymış ve ben biraz çalışsaymışım daha iyi yapardım bu halimle bile fena sayılmazdı ama süre çok kısıtlı geldi son 40 soruya falan nerdeyse düşünmeden cevap verdim çünkü yetişmeyecekti 5 dakika kala bitirdim
matemeatik zor geldi tarihte yorum çoktu paragraflar çok yorucuydu,sıkıcıydı Türkçede
neyse ki bitti de üstümüzden yük kalktı

kızlar slm valla yaptım bişiler bana görede iidi ama bakalım sonuc ne getirecek bana göre türkçe zordu nerdeyse 40 dkmı türkçeye harcadım matematik ii geldi bana sadece geometri özürlü olusumdan onlara hiç dokunmadım anaysa çok zordu herzmanki gibi

türkçe nin hepside oldukça zaman harcayan sorulardı zaman kesinlikle yetmedi ve şıklar arasında kalmamak mümkün diğil neredeyse iki şıkta doğru gibi çelişkide kaldığım çok soru oldu genel kültür iyiiydi matematiği en sona bıraktım onada zaman yetmedi türkçe resmen kazıktı bence

Benim en iyi Türkçeydi,zor olsada...matematikten çok az yapabildim..genel olarak zor geldi bana sınav,ama hiç çalışmamış biri olarak tabi...

türkçe ve matematik çok kolay geldi bana . anayasa da zorlandım. tarih çok zordu. 2 şık arasında çok kaldım. yoruma dayalıydı genelde. geometriyi bakmadım bile yapamıyorum hakkımızda hayırlısı artık.

berbat matematikten nerdeyse hiç yapamamışım sınavda bu kadar farkında değildim geriye dönüp kontrol edecek vakit de kalmayınca...
50 civarı netim var sanırım 65-70 arası ancak gelecek

aynen katılıyorum herkese anayasa zordu...soruları zor yetiştirdim walla :95: türkçe matematik kolaydı ama paragraf okumak baydı resmen

valla kızlar herkes zamandan yana dertli sabah kaltım ve keske sınav iptal edilse dedim belki aranızda kızacaklar olacak ama zamanım olsaydı matematiği fullerdim tek eksiğim oydu cogunu okuyamadım bile rbende netleri bakacam netlerimizide paylaşalım allah herkesin gönlüne göre veriri inş ben çok çalıştım ama bilmiyorum bakacaz artık

Berbat ötesiydi....zaman yetmedi 20-25 soruyu okuyamadım bile.offf.çok çalıştım ama napim dünyanın sonu değil takmıcam kafama böylesi hayırlıymış demekki...

Son düzenleme:
selam kızlar..sürem yetişmedi çogu sorum boş kaldı..kpss sorularına baktım..kpss puan hesaplama motorları var google dan aradınmı çıkıyor..aşagı yukarı puanınızı hesaplıyormus oraya girdim dogru yanlışları 67 alıyorum..70 i bile geçemiyorum..offf tüm emeklerim boşa gitti..çoookkkk üzülüyorum

bende şimdi netlerime baktım 80ancak alıyorum genel kültürü yani60 soruyu 15dkda cözünce hızlı hızlı gecmişim hiç olmayacak yalnışlar yapmışım matematikten boşumda vardı yaaa ben bunu hak etmemiştim çok çalışmıştım ve cok iyi yapıyordum vatandaslığı su gibi ezberlemiştim ama ne bileyim yapamamışım zamanımı yetirmesini bilemedim biraz daha düşünerek yapsaymısım olurmuş ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş tek yandığım nokta evladımı anneme bıraktım bu sınavı kazanacagım die çalıştım evladımın bana hasret kalmasından hasta olmasına mı yanayım boşa giden zamana mı inş rabbim bir kapı açar

uyygaar aynen canım bende çok çalıştım.3 ay önce işe girdim.akşam 9 da yattım sabaha karşı 4 te 5 te kalktım işe gidene kadar çalıştım.kurban bayramında o keza gezmedim dinlenmedim çalıştım.insan en ok verdiği emege acıyor..sen yine 80 i bulmussun.ben çok düşükte kaldım denemelerimde güzel çıkıyordu.anayasa genel kültürde o kadar çok şeye çalıştım tuttu macaristandaki patlamayı sordu

çok üzgünümm neden böyle oldu neden böyle yaptım bilmiyorum netlerin düştügünü söylüyorlar ama bakıyorum millet 95 100 net rası yapmış ha yapılmazmıydı yapılırdı ama zamn yetmedi neden böyle oldu hiç anlamdım tairhime cok güveniyordum en çok ondan yalnış yapmışım ee 60 soruyu 25 dkda çözersen bu kadar olur offfff allahım ben hangi savastan galip geldim kiiiiiii

bizim sınıfta saat yoktu ee kol saatide almıyorlar..hoca kafasına göre saat söylediğinde 1 saat 10 dk geçmişti ve ben genel kültüre yeni geçmiştim..ee sonra yetişmeyecek sıkıntısı hepsi birbirne karıştı bende tarihime güveniyordum..yukarda 3 bilgi veriyor hangileri diyor ya hep onlardan kaybettim..boşver arkadaşım üzülsekte faydasız artık..hakkımızda hayırlısı yeni sınavlar daha da güzzel olur inşallah

gerçekten türkçenin soruları o kadar uzundu ki okuyuyorsun soruyu bitiyor..ee ne okudum diyorsun yarım saatte türkçeye verdim mat boş bıraktım bilerek..mat iyi değilim emin olmadığım için ynalış çok olursa doğrularımda gider diye..matta çok zorlandım diğerleri o kadar zor değildi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…