Kızlar kafama takılan bir konu var,internetten net cevap bulamadım. 2 yıllık bilgisayar teknolojileri mezunuyum,özel sektördeyim. Eylülden itibaren 2016 sınavlarına hazırlanacaktım ancak 3 sene kadar sonra bebek de düşünüyoruz.Şimdi ikisi ne alaka diyeceksiniz Şöyle ki ben bebek olursa 2 yıl ara vermek istiyorum iş hayatına, ilk bebeğimde öyle yapmıştım, işyeri konusunda şanslıyım. Memurlukta böyle bir hakkın olması için 5 yılı doldurmak gerekiyormuş. Böyle bir şey var mı? Eğer doğruysa boşuna kendimi kasmayayım
Bir de maaş aralığı nedir? Minimum kaç puanla atanılabiliyor?
27 Ekim güncelleme:
Konumu hortlattım kusura bakmayın Biz eşimle dersaneye yazıldık,bir yola koyulduk Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bu konumla ilgili başka bir şey öğrenmek istiyorum şimdi de.Diyelim ki sınava hamile girdim ve kazandım,ozaman nasıl oluyor yani yine 2 yıl izin hakkı oluyor mu? Ve bir başka sorum ise başka başka iller olursa ne kadar zaman sonra kim kimin yanına gidebiliyor? Bununla alakalı internetten araştırıyorum,çıkan yazılar çok karışık geldi,bilen vardır dye size sorayım dedim. Tabi bunların hepsi merak; daha kazanamadım,bebiş yok,plan vb.yok ama arada geliyorlar bana işte
Bir de maaş aralığı nedir? Minimum kaç puanla atanılabiliyor?
27 Ekim güncelleme:
Konumu hortlattım kusura bakmayın Biz eşimle dersaneye yazıldık,bir yola koyulduk Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bu konumla ilgili başka bir şey öğrenmek istiyorum şimdi de.Diyelim ki sınava hamile girdim ve kazandım,ozaman nasıl oluyor yani yine 2 yıl izin hakkı oluyor mu? Ve bir başka sorum ise başka başka iller olursa ne kadar zaman sonra kim kimin yanına gidebiliyor? Bununla alakalı internetten araştırıyorum,çıkan yazılar çok karışık geldi,bilen vardır dye size sorayım dedim. Tabi bunların hepsi merak; daha kazanamadım,bebiş yok,plan vb.yok ama arada geliyorlar bana işte
Son düzenleme: