• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önlisans kpss

peki şimdi tam olarak hepsinden kaç yanlışımız olmalı mesela türk 30 mat 30 felan ya bu şekil ayrı ayrı düşünürsek kaç yalnış yapsak ki 85 felan gelse :S

Bende varım inşaat teknikerligimi mezunuyum :10:9 aydir calisiyorum ins. Nasip olur banada hayirli bir memurluk:16:

peki şimdi tam olarak hepsinden kaç yanlışımız olmalı mesela türk 30 mat 30 felan ya bu şekil ayrı ayrı düşünürsek kaç yalnış yapsak ki 85 felan gelse :S

cnm aşağı yukarı minimum 80 net yapmamz lazım son terchlerde gideblmek için. yani; 25 net türkçe,15 net matematk,20 net tarih,15 net coğrafya,7-8 net de vatandaşlık

Böyle netlermz olursa son terchlerde kesn giderz.. ilk tercihlerde gitmek için de bi 10 net daha arttrmak lazzım....

Bende inşaat mezunuyum eylülden beride dershaneye gidiyorum ama sınav beni çok korkutuyor inşalah başarırım

Slm bende banka ve sig. ama 3001 ciyim. Hedefim 95 almak ama denemelerde yaptığım netlerle imkansız :((( bari son atamalara kadar atanayımda bir daha kitap yüzü görmek istemiyorum :((

Önlisans pazarlama ve dış tic.
Ekimden beri çalışıyorum. Sosyal hayatı sıfıra indirgedim.
Tarih, Coğ, Vat ve Türkçem çok iyi. Matematikten henüz 18 net yapabiliyorum. Problemleri bu 10 gün içinde bitiricem.
Bakalım hiç olmazsa 20/25 net çıkarmak istiyorum hayırlısıyla.
İnşallah memur olmak nasip olur...:31:

bende açıköğretimden Adalet bitirdim türkçe ve matematik çok iyi 2-3 yanlış çıkarıyorum fakat genel kültür sıfır ve hiç çalışamadım malesef şu son günlerde genel kültür için neler yapabilirim tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar

Back