Onlisans KPSS sonuclari aciklandi.

muhasebe bölümüm.. 2010da hiç çalışmadan 74 almıştım. bu sefer az da olsa baktım 68 aldım yine yattı memurluk hayalleri

önlisans bilgisayar programlama
puan 80.495
sıralama 25 binlerdeyim o kadar calısmıstım moralım sıfır subat adalet alımlarına calısıcam artık yapcak bisey yok

Son düzenleme:
kızlar bende hiç çalışmadan 64 aldım,,aslında çalışan için sorular fena değildi bence,,bide süre yetmedi (

bilg tekn ve progr.84.043 7000 lerdeyim..

İnşş ilk atamalar olmasa bile 3. atamaya atanırız kızlar..

İç işleri bakanlığı alımı artacak eğer şu büyükşehir belediye olacak iller meclis üst komisyonundan geçmiş..İktidar partisi onay verirse kii öngörüm vericek bayağı alım olur..

Nasibimizde ne var ise onu göreceğiz..Hepimize bol şanslar..:26::26::26:

81 puan aldım ....... 700 bine yakın aday varmış işte 20 binlerdeyim yanlış bakmadıysam yanlış görmediysem heyecandan...

aynıymışız canım ama bana da yetmıyor 85 üstü almam gerekıyordu muhtemelen işime yaramayacak..
bölüm ziraat alımları nasıl hiç bi fikrim de yok acıkcası..

2010 göre sıralamalar degismis yani puanlar düsük gelmis bilgisayar 82yle kapatmıstı bence alımlar eskisi gibi olursa 79a kdar iner bilgisayar tabi 3001e acmazsalar

Benim bölümüm uluslararası lojistik
puanım 83,784
başarı sıram 8674
herkes için hayırlısı olsun[/font]t][/color]

Son düzenleme:
kardeşim gıda teklojisi bölümü

başarı sıralaması 55000
atanabilir mi acaba sizce??

muhasebe mezunuyum 80 aldım sıralamam 24 binlerde olmaz benimkide sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…