- 23 Eylül 2011
- 256
- 151
-
- Konu Sahibi mavikelebek92
Tarih bitti ama sıkıntılı, geriye dönük tekrarlar yapıyorum. Türkçe ,vatandaşlık ve coğrafya bitti. Onlarda da tekrarlar yapıyorum takıldığım yerler var. Matematikte belli konularda çalışıyorum; rasyonel sayılar, köklü, üslü, doğal sayılar temelim var ama matematikte iyi değilimDersane şart değil.Ekimden beri çalısıyorsan konuları bitirmiş olman lazım bitti mi?
Ben de Youtube da konu anlatımlı videolar seyrediyorum, sürekli soru çözmeye çalışıyorum.Kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışınca, insan da dershane olmadan sanki kazanamayacakmış gibi bir psikoloji oluşuyor ister istemez.Ben de dershaneye gidiyorum hızlandırılmış dediğimiz eğitim alıyorum fakat sürekli gitmiyorum.
Youtube da videolar seyrediyorum hemen hemen aynı dediğim gibi şart değil.
Özel derste alabilirsin bence yapamadığın sorular için.
Bol bol soru çöz.
Bence şart değil, ama sizin çalışma şeklinize de bağlı.
Akşam saat altıda evde oluyorum, kendime 1 saat zaman veriyorum. Sonra dersin başına oturuyorum sözel derslere birer saat çalışıyorum (Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık) saat oluyor 23:00 yarım saat kadar tarih tekrarı yapıyorum. Kimi akşam sadece soru çözüyorum.
Haftasonları full ders, kendime çok az zaman ayırıyorum
Ben hiç çalışmadım henüz bir kere önlisansa girdim şimdi lisansım.
Son iki hafta en çok çıkan konulara çalıştım sadece tek kitaptan, 72-74 civarı bir puan almıştım. İhtiyaç yayınlarıydı.
Bence düzenli güzel bir çalışmayla yapılır.