bende bi bakıcam :)turuncukasa dan alışveriş yaptım ben kapıda ödemesi var ve bence güvenilir herhangi bir sorun yaşamadım
Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)bende bi bakıcam :)
bu siteyi ilk defa duydumBen gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)
ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)
Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)
evet mail atabilirim aslında teşekkür ederim :)Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)
trendyoldaki felan kozmetikler orjinal mi satıyor bilen var mı
ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)
söylediğin için çok teşekkür ederim cildim çok hassas iyi ki almamışımben parfüm almıştım sahte çıktı sıkıyosun yarım saat sonra eser yok konudan ykm den aldığım aynı ürün oldukça kalıcıydı o yüzden trendyolu tavsiye etmiyorum
ablam trendyoldan parfüm aldı kokmuyo diye tekin acara sorduk orjinal mı diye orjinalmiş ama zamanı geçmiş dedilersöylediğin için çok teşekkür ederim cildim çok hassas iyi ki almamışım
Canım tek marka istiyorsan Missha.com.tr derim ve ürünleri önce denemen içinde bir sürü tester gönderiyorlar. Birde botanikecza.com a bakabilirsin normal ihtiyacın için.Varmi bileeeeeeennnnn saglikli ve guvenilir kapida odemesi olannn???
Hmm kulaga hos geliyo :)))) tesekkur ederimm canimmCanım tek marka istiyorsan Missha.com.tr derim ve ürünleri önce denemen içinde bir sürü tester gönderiyorlar. Birde botanikecza.com a bakabilirsin normal ihtiyacın için.
trendyoldaki felan kozmetikler orjinal mi satıyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?