• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

online satis yapan kozmetik sitesi ???

bende bi bakıcam :)
Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)

Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)
bu siteyi ilk defa duydum

ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)

ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)
Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)

Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)
evet mail atabilirim aslında teşekkür ederim :)

ben ... u kullanıyorum . Fakat kozmetik değil genelde saç bakım ürünleri satıyor. Şuana kadar hiç bir sıkıntı çıkartmadı. Bazen ürünleri olmuyor o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
trendyoldaki felan kozmetikler orjinal mi satıyor bilen var mı

ben parfüm almıştım sahte çıktı sıkıyosun yarım saat sonra eser yok konudan ykm den aldığım aynı ürün oldukça kalıcıydı o yüzden trendyolu tavsiye etmiyorum

missha.com.tr den ürün sipariş ettim, hem ürünleri çok beğendim, hem de ilgilerini...:) tavsiye ederim

Back