Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
online satis yapan kozmetik sitesi ???
- Konu Sahibi slvishn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
bende bi bakıcam :)turuncukasa dan alışveriş yaptım ben kapıda ödemesi var ve bence güvenilir herhangi bir sorun yaşamadım
- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)bende bi bakıcam :)
bu siteyi ilk defa duydumBen gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)
ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)Ben gunes kremimi buradan aldim yari fiyatina hem de eger takip ederseniz urunler indirime giriyor e haliyle gidip kozmetikciden veya eczaneden alacagima burayi tercih ediyorum ayrica trendyol gibi siteler de orijindir sonucta onlarca kisiye sahte urun satamazlar :)
- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)
evet mail atabilirim aslında teşekkür ederim :)Soyle soyliyim ben internetten alisverisimi hep bilindik sitelerden yaptim bu yuzden sorun yasamadim ayrica kargonuzu acinca icerisinde zaten kesilen faturanizi da goreceksiniz trendyol da fatura kesimi yapiyordur zaten, isterseniz numaralari varsa arayin konusun ya da mail yoluyla ulasin onlar size aciklama yapacaklardir :)
- 15 Kasım 2014
- 8
- 1
- 3
- 37
- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
trendyoldaki felan kozmetikler orjinal mi satıyor bilen var mı
ama trendyolda baya indirime giriyorlar şüphelendim parfümler felan cildim hasas olunca almamıştım :)
ben parfüm almıştım sahte çıktı sıkıyosun yarım saat sonra eser yok konudan ykm den aldığım aynı ürün oldukça kalıcıydı o yüzden trendyolu tavsiye etmiyorum
söylediğin için çok teşekkür ederim cildim çok hassas iyi ki almamışımben parfüm almıştım sahte çıktı sıkıyosun yarım saat sonra eser yok konudan ykm den aldığım aynı ürün oldukça kalıcıydı o yüzden trendyolu tavsiye etmiyorum
- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
ablam trendyoldan parfüm aldı kokmuyo diye tekin acara sorduk orjinal mı diye orjinalmiş ama zamanı geçmiş dedilersöylediğin için çok teşekkür ederim cildim çok hassas iyi ki almamışım
- 28 Ocak 2012
- 23
- 3
- 38
Canım tek marka istiyorsan Missha.com.tr derim ve ürünleri önce denemen içinde bir sürü tester gönderiyorlar. Birde botanikecza.com a bakabilirsin normal ihtiyacın için.Varmi bileeeeeeennnnn saglikli ve guvenilir kapida odemesi olannn???
Hmm kulaga hos geliyo :)))) tesekkur ederimm canimmCanım tek marka istiyorsan Missha.com.tr derim ve ürünleri önce denemen içinde bir sürü tester gönderiyorlar. Birde botanikecza.com a bakabilirsin normal ihtiyacın için.
- 11 Eylül 2014
- 685
- 87
- 38
- 44
trendyoldaki felan kozmetikler orjinal mi satıyor bilen var mı
ya ben mac'in far paletini ve maybelline mascara almıştım fake çıktı.