Online psikiyatri/psikolog/terapi

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
497
165
103
30
Merhabalar. Yurt dışında yasıyorum. Ama dilini iyi konusamadıgım için buradan hizmet almak istemiyorum.Türkiye den online önerebileceğimiz güvenilir bir yer var mı? Bu arada hiç almadım daha önce yardım.Çok bunaldım ve işin içinden cıkamaz karar veremez delirir hale gekdim. Hislerimi duygularımı karıştırır hale geldim. Psikaytri/psikolog/terapi hangisinden yardım almalıyım? Evliyim evlilikte de sıkıntılar car ama önce kendim kişisel yardım almak istiyorum.

Bir çok doktor artık online da görüşüyor.
Türkiye den bir doktor bularak, iletişime geçebilirsiniz.
Destek almanız önemli kendiniz için, inşallah düzgün bir doktor bulur sorunlarınızı halledersiniz.

Tavsiye edebileceğim kimse yok ama önerim çok genç veya yeni mezun sayılan insanlarla değil orta yaş ve üzeri tecrübeli doktorla başlamanız.
Ben fiyatları daha uygun diye öyle bi hata yaptım ve hiç memnun kalmadım.

Ben Türkiye’den online alıyorum ama Türk bir uygulama değil. Eşimin şirketi karşılıyor ücretini ücrete de hakim değilim. Google a online psikolog yazarsanız meşhur uygulamalar çıkar direkt karsınıza. Bakmanız gereken bence uzmanlık alanı, yüksek lisans yapmış ve klinik psikolog tercih edin. Ben bir yas süreci yaşadım ve uzmanlık alanı yas olan bir psikologla ilerliyorum bana iyi geliyor

Hangi ülkedesiniz? Ona göre farklı tavsiyelerde bulunabilirim.

Yaşadığım ülkeden almak istemiyorum hizmet . Ben türkçe olarak türkiyeden almak istiyorum desteği
Almanya'da yada başka bir Avrupa ülkesinde iseniz bir isim verebilirim, Türkçe konuşan ve online terapi veren başarılı bir psikiyatr biliyorum. Özellikle göçmenlerle çalışıyor. Yaşadığınız ülkeden biri hayat koşullarınızı daha rahat anlayabilir diye düşünüyorum. Yani iki kültürü de tanıyan bir uzman size daha faydalı olabilir.
Ayrıca, böylece sigortanız karşılamış olur, ekstradan para harcamak zorunda kalmazsınız.
Diğer ülkeler için de çok meşhur bir uygulama var ona bakabilirsiniz. Pandemiden sonra pek çok uzman online görüşme yapmaya başladı. Uygulamadan olmasa da içinize sinen biriyle görüşüp online görüşme yapıp yapmadığını sorabilirsiniz. %90 yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…