Online ingilizce master derken? İngiliz dili edebiyatı için mi soruyorsunuz yoksa herhangi programları mı soruyorsunuz?
Benim araştırdığım kadarıyla İngiliz dili edebiyatı olarak verilen ve kabul gören online master eğitimi yok. Ama diğer programları düşünüyorsanız yardımcı olabilirim.
Online ingilizce master derken? İngiliz dili edebiyatı için mi soruyorsunuz yoksa herhangi programları mı soruyorsunuz?
Benim araştırdığım kadarıyla İngiliz dili edebiyatı olarak verilen ve kabul gören online master eğitimi yok. Ama diğer programları düşünüyorsanız yardımcı olabilirim.
canim ben isletme mezunuyum
yurt disinda oturuyorum onlline isletmede master yapmak istiyorum
yabanci universiteler tercihim ama turkiyede varmi boyle programlar bilmiyorum.
ingilizce problemim yok
canim ben isletme mezunuyum
yurt disinda oturuyorum onlline isletmede master yapmak istiyorum
yabanci universiteler tercihim ama turkiyede varmi boyle programlar bilmiyorum.
ingilizce problemim yok
Canım eğer İngiltere'yi düşünüyorsan oranın online master programlarını TR'de denklik veren üni.leri bulmuştum.
İstersen sana özelden yollayabilirim,bir incele istersen eğitim danışmanlarına sorabilirsin.
Türkiye'de de online master programları var ama yabancı ülkeden eğitime katılınıyor mu varsa koşulları neler bunları bilmiyorum.
Fakat üniversitelerin bir çoğu online yüksek lisans eğitimi vermeye başladı. Sana yine bir link ile atayım arzu edersen yüksek lisans programlarıyla ile ilgili.
Üniversitelerin kendi web sayfasından girip öğrenci işlerine sorabilir/ başvuru koşullarına bakabilirsin. Tabi ki Türkiye'de ki üni.lere başvurmak için Ales'e girmen gerekiyor. Yurt dışındaysan bu biraz problem olabilir.