Online iyi bir İngilizce kursu?

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
71
26
Merhabalar, onerebileceginiz iyi bir online ingilizce kursu var mı? Open englishe baktım pek öneren memnun olan yok, american kültüre gitmiştim bir iki ders yaşadığım ildeki, ama hiç hiç verimli değil gördüğüm kadarıyla ve arayıp öğrenci topluyorlar kayıt olup bir dünya para verenler de hep bırakmış. Ben de onlinea karar verdim. Teşekkür ederim onerileriniz için şimdiden.

İnstagram Englishwithçağla var ben şuan eğitim alıyorum 36. Dersteyim aşiri iyi ve callon methodu ile öğretiyor uygun fiyatlı ataştırırdanız en uygun veren hoca olduğunu anlayabilirsiniz. Birde sınıfa 500 kişi katılmasına rağmen çok iyi anlıyosunuz çunku herkes hocanın belli kurallarına uyuyor ve bu dil aşk ister ha birde şoyle kısa bir bilgi daha vereyım kutlar 10 derslik ve bir kur 2000 tl yeni yılda 3000 olcak bunada pahalı demezsiniz umarım çunku şuan artık ders başina bin TL alıyor hocalar ama çağla hoca sağolsun vicdanlı bir kadın eğer ki hala tatmin değilseniz kafının sayfasına girip bakabilirsiniz ve zaten habere bile çıkmişti kadın.

İnstagram Englishwithçağla var ben şuan eğitim alıyorum 36. Dersteyim aşiri iyi ve callon methodu ile öğretiyor uygun fiyatlı ataştırırdanız en uygun veren hoca olduğunu anlayabilirsiniz. Birde sınıfa 500 kişi katılmasına rağmen çok iyi anlıyosunuz çunku herkes hocanın belli kurallarına uyuyor ve bu dil aşk ister ha birde şoyle kısa bir bilgi daha vereyım kutlar 10 derslik ve bir kur 2000 tl yeni yılda 3000 olcak bunada pahalı demezsiniz umarım çunku şuan artık ders başina bin TL alıyor hocalar ama çağla hoca sağolsun vicdanlı bir kadın eğer ki hala tatmin değilseniz kafının sayfasına girip bakabilirsiniz ve zaten habere bile çıkmişti kadın.
ilk mesajinda bu kadar övmesen tadinda biraksan tam olacakmis 😅😅
konu sahibi dil ogrenme olarak degil ama konusma pratigi olarak bakarsan piyasada en uygunu pratikonlinedil sitesi. böyle yazarsan sayfasını bulur kac ders kac para gorursun. hocaların da videolari var. 10 dakikalik bir demo kaydi olusturabilirsin sectigin bir hocayla (endonezyalilar) . demodan sonra hoca seni değerlendiriyor uzun bir rapor hazırlıyor su konuda iyi su konuda destege ihtiyacı var su sekilde çalisicaz diye. memnun kaldiysan kaydoluyorsun. hocaların takvimleri sayfalarında var zaten..bosluk gördüğünde sana uyan tarihleri de sen alıyorsun. ister ger carsamba cuma pazartesi de ister musait oldukca al. egitimler zoomdan oluyor ve yarım saat oluyor.
ama hocalar turkce bilmiyor. yani dilin cok azsa, konusmak için değil sınav icin vs istiyorsan, kurallari ogrenmek istiyorsan memnun kalmazsin. pratik yapmak isteyene öneririm

Bu kadar övmemin sebebi dersi eğlenceli ve akılda kalıcı geçiyor ayrıca benim önerdiğim hoca Türk ki zaten pratık yapmak amaçlı ise kendisini morta hoca ya yönlendiriyorlar morta hoca Finlandiyalı bir hoca kendisi Türkçede biliyor onun için kolaylık sağlaması amaçlı söyledim ki ben zaten önceden yabancı hocalardan eğitim almayı denedim ancak eğer ki cümle nasıl kullanılır bilmiyorsak işimizi zorlaştırıyor bu yüzden yTürk bir hoca önerdim bende biliyorum yabancı uygun fiyata veren eğitmenler var ancak ona ben Türk hocası önerdim ki hemen gömmeye gerek yok ataştırırsanız sevecen hocalardir hemen gömmeyin da ha bu arada İngilizce seviyeniz ne

X