Online İngilizce remzi hoca

Generosa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
146
139
Selam hanımlar,
Yüksek lisans için yökdile başvuracağım. Şu pandemi de kursa gitmek istemiyorum. Online kurs düşünüyorum. Remzi hoca dan paket alanlar lütfen yorum yazabilir mi?

Merhaba ben yds icin remzi hocadan online paket aldim ve 3 gün içinde iade ettim. Ilk 2 dersini izlemek yetti bana. Hiç memnun kalmadım. Anlattığı yöntemler eskide kaldı artık o şekilde soru sorulmuyor.
Ben ankara dil akademisinden ders alarak devam ettim. Ve bana gerekli olan puanı aldım. Isterseniz hocalar ile de görüşebilirsiniz ve onlar sizin ihtiyacınıza göre yönlendiriyor sizi. Ümit hoca ve tijen hoca bence alanında çok çok iyiler. Tavsiye ederim.

Merhaba ben yds icin remzi hocadan online paket aldim ve 3 gün içinde iade ettim. Ilk 2 dersini izlemek yetti bana. Hiç memnun kalmadım. Anlattığı yöntemler eskide kaldı artık o şekilde soru sorulmuyor.
Ben ankara dil akademisinden ders alarak devam ettim. Ve bana gerekli olan puanı aldım. Isterseniz hocalar ile de görüşebilirsiniz ve onlar sizin ihtiyacınıza göre yönlendiriyor sizi. Ümit hoca ve tijen hoca bence alanında çok çok iyiler. Tavsiye ederim.
Yaa yorumlar çok iyiydi halbuki. Üzüldüm. Kursa mı gittiniz online mı aldınız

Onli
Yaa yorumlar çok iyiydi halbuki. Üzüldüm. Kursa mı gittiniz online mı aldınız
Bende yorumlara bakarak aldım. Hatta ben mi haksızlık yapıyorum diye başka arkadaşa da dinlettim, o da aynı görüşte oldu.
Online ders aldım. Kursta ders vermiyorlar zaten hep online ya da kayıttan dersler var.

X