Ne kadar fal fiyatı kahve su?Instagramda @falcionline8 de Şimayn Yıldız gayet iyi ve söyledikleri de tuttu. Başka var mı diye bende araştırıyorum.Yaza bilirseniz harika olur.
Kahve falı 80 di 50 tl yaptı. Şimdi de o şekilde davam ediyor diye düşünüyorum. Fakat tarot ve su yu kaça baktığını bilmiyorum.Ne kadar fal fiyatı kahve su
Kahve falı 80 di 50 tl yaptı. Şimdi de o şekilde davam ediyor diye düşünüyorum. Fakat tarot ve su yu kaça baktığını bilmiyorum.Yorumunuzu göremiyorum
Falcionle8 reklam mi yapıyorsunuz yoksa gercek yorum muKahve falı 80 di 50 tl yaptı. Şimdi de o şekilde davam ediyor diye düşünüyorum. Fakat tarot ve su yu kaça baktığını bilmiyorum.
Forumda baska basliklarin altina da bu falci ile ilgili öneri yapilmis, benim de dikkatimi cekti.Falcionle8 reklam mi yapıyorsunuz yoksa gercek yorum mu
Reklam yapsam destan yazardım ama bir aralar cidden buralarda iyi fal bakan falcı aramıştım tavsiye üzerine yıldız ablayı buldum burada da tavsiye ettim. Şimdi de aynı kişiye baktırmak istemiyorum sebep ise çok fal baktıran biri iseniz bilirsiniz belli bir süre sonra sizi tanıyorlar. Varsa bildiğiniz tavsiye alabilirim.Falcionle8 reklam mi yapıyorsunuz yoksa gercek yorum mu
Evet bende gördüm yeni uye ve baska bir başlıkta direkt bu falciyi önermiş emin olamadim reklammi diye düşündüm şuanFalcionle8 reklam mi yapıyorsunuz yoksa gercek yorum mu
Reklam yapsam destan yazardım ama bir aralar cidden buralarda iyi fal bakan falcı aramıştım tavsiye üzerine yıldız ablayı buldum burada da tavsiye ettim. Şimdi de aynı kişiye baktırmak istemiyorum sebep ise çok fal baktıran biri iseniz bilirsiniz belli bir süre sonra sizi tanıyorlar. Varsa bildiğiniz tavsiye alabilirim.
İnAnmayin arkadaslar kendi reklamını yapıyor benceEvet bende gördüm yeni uye ve baska bir başlıkta direkt bu falciyi önermiş emin olamadim reklammi diye düşündüm
Ben Falcıtelvesi sayfasını tavsiye ederim kız her şeyi bilmekle kalmadı her şeyle her sorumla tek tek sabırla ilgilendi üstüne üstlük fiyatları da çok uygunArkadaşlar Online fal baktırdığınız instagram olur Twitter
Ben turuncu fala baktırdım ama çok memnun değilim
Kesinlikle falcıtelvesi bu konuda tek.Arkadaşlar Online fal baktırdığınız instagram olur Twitter olur kişileri paylaşır mısınız?
Reklam
İnAnmayin arkadaslar kendi reklamını yapıyor bence
Üstünüze alınmayın lütfen, bir falcıyı birkaç defa önerince insanlar otomatikman reklam yapıldığını düşünüyor çünkü maalesef reklam yapanlar oluyor ve kurallarımız gereği reklam yasak.Aynen inanmayıntavsiye eden de suç.
.. canım sayfasiArkadaşlar Online fal baktırdığınız instagram olur Twitter olur kişileri paylaşır mısınız?