Falsepeti alex miAlex’le ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bana KATİNA baktı ama pek tatmin edici değildi??
EvettFalsepeti alex mi
Ya ben onu başta cıktı sanmistim sonra patladı. Çıkmadı yani. Ama daha çok danışman gibi. Iki seçeneğin var diyelim arada kaldın fikrini sorabilirsin
O kadar net şeyler vardı ki çok spesifik ama tam tersi durumlardan bahsetmiş. Şaşırdım açıkçası.. tavsiyeniz var mı?Ya ben onu başta cıktı sanmistim sonra patladı. Çıkmadı yani. Ama daha çok danışman gibi. Iki seçeneğin var diyelim arada kaldın fikrini sorabilirsin
Mesela zamanında bana bi kadından bahsetmişti, olumsuz etkiliyor diye. Zaman geçtikten sonra birtakım olaylardan sonra aslında o kişinin iyi bir şey için çabaladığını öğrendim. Gözlerimle gördüm hatta. Tam tersi oldu yaniO kadar net şeyler vardı ki çok spesifik ama tam tersi durumlardan bahsetmiş. Şaşırdım açıkçası.. tavsiyeniz var mı?
Ama yine de bekleyin isterseniz. Alex o sitede eski ve önerilen biri. Belki sizde tutturur
Dediğim gibi bende tutmadı. O yüzden şunda iyi diyemem. Ama övenler var o yüzden umutsuzluk olmaması adına bekleyin dedimAlex hangisinde daha iyi sizce katina mı tarot mu kahve mi peki
Fal Danışmanlık Merkezi iyi bu konudaRenan iyi değil canım an bile çıkmıyor
evet ben baktırıyorum sürekli. Kehanetci den memnun kaldım. bide falcikahine vardı ama o yok son zamanlardaarkadaslar telwe uygulamasinda fal baktiran var mi iyi bir falci ariyorumda